FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
@MrAmarOsim a pusti levata opet je aktivan.
@Gibroni opa-opa vidi evidencija se uredno vodi.
Irfu to prenese ko lakija slucajno ali Virto se bas zaletio ko krava u kukuruze. Nazalost opet jedno veliko nista, sva prica bi bila zaboravljena amar - miske da su arapi ulozili milione.
Ovako deveranje u 16.
@Gibroni opa-opa vidi evidencija se uredno vodi.
Irfu to prenese ko lakija slucajno ali Virto se bas zaletio ko krava u kukuruze. Nazalost opet jedno veliko nista, sva prica bi bila zaboravljena amar - miske da su arapi ulozili milione.
Ovako deveranje u 16.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ti zaboravio da smo vec imali slican razgovor pa mi rece da si iz Buzimafrenky1991 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:09Javi se u private da ti **** Debil mrtvi svehajde,cekam
![]()

Izgleda da nije samo klub u prdekani nismo ni mi neke cvjecke.Jesta ovo Hamo da nisam zaluto.Ja mislim da je najbolje da se svi skupimo,sa ovo malo zivaca istresemo jedni na druge jer nevidim rješenje.Nekazu djaba propo ko zeton samo sto je zeton za nas mila majka.Ovo ti ga dodje ko kad sin preuzme restoran od oca restoran rasturo kad ono prc Milojka.Kazu propo kako to.Pa otiso u pogrešne ruke.E tako i Zeljo otiso u pogrešne ruke.Steta bio je to klub svih generacija raje mahale ali izgleda da ga raja i mahala i ugasise.Mislim postoji Zeljo ali ovo su teške metastaze.Steta ostace u finom sjećanju.
Eto te k'o pitari i rođeni na temi premijer lige, neki nazor pokušaji i ponovo ćorak, a svakako Želji mislite isto.
Nikakve najave, nikakvi bumovi.
Džaba krečiš lobotomac. Znači sate i sate si proveo tražeći moje postove i nađeš 3-4 apsolutno nebitna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad je skupstina? Davno je trebala biti odrzana. Jasan znak da nista u klubu nije uredu kad ni skupstinu ne mogu sazvati jer ne znaju sta lagati na njoj.
-
- Kontakt:
Pa sta se do sada cekalo, gdje su prije bili ovi ekstra talentovani?Istovremeno, Plavi će danas potpisati ugovore sa nekoliko ekstra talentovanih omladinaca koji će dobiti svoje prve ugovore
Sjetili se sad da potpisuju juniore na silu hahahahahah
Ko ode na stadion fkt je budala dok su ovi debili u klubu.
Ko ode na stadion fkt je budala dok su ovi debili u klubu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Ako je karic boom pokazujete svo fudbalsko znanje.
Kao prvo: Edin Džeko je kroz transfere donio novca u klub toliko da ni jedan drugi igrač ne može ni blizu
Kao drugo: 80% trofeja je osvojio Osim.
Kao treće: Misimović je uspio podići infrastrukturu (uz pomoć navijača, ali je hajc bio bitan)
I četvrto najvažnije: prežvakana su priča, i ne treba niti jednog dovoditi u kontekst sa Željom.
Ono što brine jeste da još nismo dogovorili ŠSŠ, nema pojačanja (vjerovatno ćemo čekati da se rodteri popune kod ostalih ekipa, pa mi pokupiti ove koje niko neće). Nemamo plan priprema, ne znamo s koliko novca raspolažemo.
Ekipa u kojoj igraju Muftić, Cocalić, Galić, Selimović, Mekić, Amoah, Boljević i Krpić mora izboriti opstanak.
Kao treće: Misimović je uspio podići infrastrukturu (uz pomoć navijača, ali je hajc bio bitan)
I četvrto najvažnije: prežvakana su priča, i ne treba niti jednog dovoditi u kontekst sa Željom.
Ono što brine jeste da još nismo dogovorili ŠSŠ, nema pojačanja (vjerovatno ćemo čekati da se rodteri popune kod ostalih ekipa, pa mi pokupiti ove koje niko neće). Nemamo plan priprema, ne znamo s koliko novca raspolažemo.
Ekipa u kojoj igraju Muftić, Cocalić, Galić, Selimović, Mekić, Amoah, Boljević i Krpić mora izboriti opstanak.
-
- Kontakt:
Nista ne mora, ta ista ekipa u prvom djelu je zavrsilo predzadnja, u gostima nije opucala na go 3 puta za pola godine a pocela je gubiti i kuci utakmice. Zbog uzasnog starta zvijezde i prilagodjavanja na premier ligu nisu zadnji a po igrama ubjedljivo najgora ekipe u ligi do sada.bablaz1 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:32Kao prvo: Edin Džeko je kroz transfere donio novca u klub toliko da ni jedan drugi igrač ne može ni blizu
Joj imena za trenera hahahaahaha, Akrapovic ubjedljivo najbolje ime, ali garant ce se trazit zeljin dnk kod ovih starohana.
Fk Željezničar.
Mah pusti ga, frajeru je forum zivot ocito i on konta meni je isto pa cu ga ubjedjivat da je nesto rekao.
Opet koristi fintu lobotomac, znaci ko god ne hajca u prazno i ko god vidi da je Zeljo u kanalu lobotomac je. Postajemo klub kulta licnosti.
Prece mu da pljuje po tamo nekom lobotomcu ili tamo nekom senadu nego da zali ovu groznu situaciju. Treba mu poslat amarov poster pa nek drk.a na njeg yebo ga on u su.pak.
Strah me i pomislit i napisat ali mozda je i bolje da Zeljo odmori jednu sezonu, mozda ga ovakvi koji su tu samo iz neke koristi i napuste.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Uvažavam mišljenje, no ne bih se u potpunosti složio. Porazi u gostima su isključiva greška ŠSŠ (obojice). Da krenem redom:Bojudaosinebu je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:39Nista ne mora, ta ista ekipa u prvom djelu je zavrsilo predzadnja, u gostima nije opucala na go 3 puta za pola godine a pocela je gubiti i kuci utakmice. Zbog uzasnog starta zvijezde i prilagodjavanja na premier ligu nisu zadnji a po igrama ubjedljivo najgora ekipe u ligi do sada.bablaz1 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:32Kao prvo: Edin Džeko je kroz transfere donio novca u klub toliko da ni jedan drugi igrač ne može ni blizu
Sloga: 3:0 bez.mu.da postavka bez jasnog plana (rezultat previsok)
Posušje: jedan šut i evrogol Kamenara.
Velež: bara-bara bili,
Zrinjski: nakon gola se zabili u mišiju rupu, taktika nigdje veze
Ponuđena ostavka, na želost nismo prihvatili
Derbi: iako je bilo 3:0, moram istaći i da je Gigović perfidno navukao uhljupima. Čist penal, kontrafaul..
Igman: crveni selimovića i opet bara-bara
Borac: jasno ko dan
Tuzla: Hakim zaluto
Gošk: bara-bara
Ovo je samo moje viđenje. Sa osrednjim trenerom sno mogli izvući makar 5 bodova na gostovanju.

-
- Kontakt:
Slažem se da se neke stvari jesu poklopile, al isto tako ne znaci da se opet to isto ili slicno ne moze desiti i u nastavku. Ekipa koja ima bilo kakav kvalitet, u ovakvoj ligi, bez trenera mora uzeti par bodova u gostima, sto znaci da su ovo totalni amateri i neznalice, dovesti zelju u zonu ispadanja moras biti dobro slabiji od drugih. Da igman i zvijezda igraju domace utakmice na Grbavici pres ovom publikom imali bi 5.6 bodova vise, ova ekipa zelje bi bila ubjedljivo posljednja. Tako da ovi su davno izgubili bilo kakav kredibilitet, vecina ce ostati i igrati vjerovatno zbog nemogucnosti bilo cega drugog al to je tuga i situacija u kojoj se nalazimo. 80% ovih je davno trebalo biti otjerano ili natjerano da sami odu al Boze moj i mi smo se pogubili u svemu.bablaz1 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:21Uvažavam mišljenje, no ne bih se u potpunosti složio. Porazi u gostima su isključiva greška ŠSŠ (obojice). Da krenem redom:Bojudaosinebu je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:39Nista ne mora, ta ista ekipa u prvom djelu je zavrsilo predzadnja, u gostima nije opucala na go 3 puta za pola godine a pocela je gubiti i kuci utakmice. Zbog uzasnog starta zvijezde i prilagodjavanja na premier ligu nisu zadnji a po igrama ubjedljivo najgora ekipe u ligi do sada.bablaz1 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 09:32Kao prvo: Edin Džeko je kroz transfere donio novca u klub toliko da ni jedan drugi igrač ne može ni blizu
Sloga: 3:0 bez.mu.da postavka bez jasnog plana (rezultat previsok)
Posušje: jedan šut i evrogol Kamenara.
Velež: bara-bara bili,
Zrinjski: nakon gola se zabili u mišiju rupu, taktika nigdje veze
Ponuđena ostavka, na želost nismo prihvatili
Derbi: iako je bilo 3:0, moram istaći i da je Gigović perfidno navukao uhljupima. Čist penal, kontrafaul..
Igman: crveni selimovića i opet bara-bara
Borac: jasno ko dan
Tuzla: Hakim zaluto
Gošk: bara-bara
Ovo je samo moje viđenje. Sa osrednjim trenerom sno mogli izvući makar 5 bodova na gostovanju.![]()
-
- Kontakt:
Vidis, ja ne bih Akrapovica, niti nekog trenera iz Hrvatske, Hercegovine. Nista naravno protiv njih, nego ne zelim da nam se desi kao sa Sliskovicem, da napusti poslije dva kola. Upravo bih isao sa trenerom koji poznaje klub, igrace, i kome je bas stalo. Mene ovo malo podsjeca na onu situaciju kad je Mulalic dosao prije dvije zime samo sto smo sa bodovima u dosta losijoj situaciji. Treba ti strucni stab kojima je bas stalo toliko da ti motivise igrace da overperform. Ako ti dodje trener gdje mi underperform ili samo perform na normalan level, tesko ce nam biti.
-
- Kontakt:
Jeli doticni clan naseg upravnog odbora?
Clanak iz Oslo.
RADI I KAD SPAVA
Kerim Balić, dakle, voli sve ono što vole mladi i, što je još i važnije, sve i stiže. Odlični inžinjer je počeo zarađivati kao srednjoškolac, prvu vlastitu firmu osnovao s 21 godinom, u međuvremenu još dvije također uspješne priče, kako ih sam opisuje, sretni (su)vlasnik ponosno se hvali kako zapošljava veliki broj mladih, ima riješeno stambeno pitanje, ali zbog odanosti porodičnim vrijednostima i dalje živi s roditeljima, a politici se posvetio potpuno ubijeđen da Bošnjacima treba država koju samo SDA može garantirati jer je “SDA od Bošnjaka i napravila politički faktor u ovom dijelu svijeta”.
- Meni ne treba ništa od SDA, ne treba mi ništa ni od države, jer sav posao radim u inostranstvu, ali treba mi država. Snažna SDA je garant naše države ma šta ko o tome mislio, poučava nas Balić u intervjuima iz kojih saznajemo da dan počinje kao društveno angažirani sportski radnik, onda uskoči u kontekst inžinjera, a završava ga stranačkim sastancima. Balić, naime, nije obični predsjednik Asocijacije SDA - on je i gradski i općinski, pa je kao takav i u općinskom stranačkom odboru u Novom Sarajevu potpredsjednik, a onda i član Kantonalnog i Glavnog odbora svoje stranke.
No, nedugo nakon što nas je osobno uputio u sve što ima i što mu ne treba, Kanton Sarajevo je obznanio rezultate dva konkursa: ispostavit će se da riješeno stambeno pitanje nije bilo razlog da predsjednik Asocijacije SDA ne dobije 4.800 KM kao pomoć mladima za rješavanje (još jednog?) stambenog pitanja. Lista od 1.142 osobe je izazvala brojne polemike, postavljana su mahom pitanja morala, ali izgleda da kod situiranog vlasnika tri firme nije bilo nikakvih dilema - ako njemu država ne treba, treba on državi.
POTICAJ ZA PODUZETNIKE
Da je baš tako, svjedoče i podaci o dodijeljenim poticajima. Balić, koji u intervjuima potencira matičnu firmu Ankora, u kojoj je suvlasnik, direktor je Propsa, valjda jedne od te dvije nove firme, za koji je dobio izdašne poticaje - od 40.056 i 28.038 KM, što su podaci javno dostupni. Barem koliko i fotke s bračnim parom Izetbegović.
No, da ne bude zabune, u ovu mladu SDA nadu ne ulažu ni Bakir ni Seka, već aktuelna vlast u KS-u, ona ista kojoj mlađahni Balić drži slovo o državi koju će on sa SDA isponove graditi. Našim parama, kako su i naučili.
Clanak iz Oslo.
RADI I KAD SPAVA
Kerim Balić, dakle, voli sve ono što vole mladi i, što je još i važnije, sve i stiže. Odlični inžinjer je počeo zarađivati kao srednjoškolac, prvu vlastitu firmu osnovao s 21 godinom, u međuvremenu još dvije također uspješne priče, kako ih sam opisuje, sretni (su)vlasnik ponosno se hvali kako zapošljava veliki broj mladih, ima riješeno stambeno pitanje, ali zbog odanosti porodičnim vrijednostima i dalje živi s roditeljima, a politici se posvetio potpuno ubijeđen da Bošnjacima treba država koju samo SDA može garantirati jer je “SDA od Bošnjaka i napravila politički faktor u ovom dijelu svijeta”.
- Meni ne treba ništa od SDA, ne treba mi ništa ni od države, jer sav posao radim u inostranstvu, ali treba mi država. Snažna SDA je garant naše države ma šta ko o tome mislio, poučava nas Balić u intervjuima iz kojih saznajemo da dan počinje kao društveno angažirani sportski radnik, onda uskoči u kontekst inžinjera, a završava ga stranačkim sastancima. Balić, naime, nije obični predsjednik Asocijacije SDA - on je i gradski i općinski, pa je kao takav i u općinskom stranačkom odboru u Novom Sarajevu potpredsjednik, a onda i član Kantonalnog i Glavnog odbora svoje stranke.
No, nedugo nakon što nas je osobno uputio u sve što ima i što mu ne treba, Kanton Sarajevo je obznanio rezultate dva konkursa: ispostavit će se da riješeno stambeno pitanje nije bilo razlog da predsjednik Asocijacije SDA ne dobije 4.800 KM kao pomoć mladima za rješavanje (još jednog?) stambenog pitanja. Lista od 1.142 osobe je izazvala brojne polemike, postavljana su mahom pitanja morala, ali izgleda da kod situiranog vlasnika tri firme nije bilo nikakvih dilema - ako njemu država ne treba, treba on državi.
POTICAJ ZA PODUZETNIKE
Da je baš tako, svjedoče i podaci o dodijeljenim poticajima. Balić, koji u intervjuima potencira matičnu firmu Ankora, u kojoj je suvlasnik, direktor je Propsa, valjda jedne od te dvije nove firme, za koji je dobio izdašne poticaje - od 40.056 i 28.038 KM, što su podaci javno dostupni. Barem koliko i fotke s bračnim parom Izetbegović.
No, da ne bude zabune, u ovu mladu SDA nadu ne ulažu ni Bakir ni Seka, već aktuelna vlast u KS-u, ona ista kojoj mlađahni Balić drži slovo o državi koju će on sa SDA isponove graditi. Našim parama, kako su i naučili.
-
- Kontakt:
Pise da jesteJeli doticni clan naseg upravnog odbora?
-
- Kontakt:
Ode sve u racku. Bukvalno jedina postena para od navijaca, sve ostalo sugavo.
Vala sigurno ne bi ni mesu,adzema a tek jusufbegovica.Hansestadt je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:49Vidis, ja ne bih Akrapovica, niti nekog trenera iz Hrvatske, Hercegovine. Nista naravno protiv njih, nego ne zelim da nam se desi kao sa Sliskovicem, da napusti poslije dva kola. Upravo bih isao sa trenerom koji poznaje klub, igrace, i kome je bas stalo. Mene ovo malo podsjeca na onu situaciju kad je Mulalic dosao prije dvije zime samo sto smo sa bodovima u dosta losijoj situaciji. Treba ti strucni stab kojima je bas stalo toliko da ti motivise igrace da overperform. Ako ti dodje trener gdje mi underperform ili samo perform na normalan level, tesko ce nam biti.
Fk Željezničar.
Lik dvije stranice navodi kako nije najavljivao nikakve bumove niti bio dio tih vijesti,a svaka budala zna da jes,ali ne ipak i dalje tvrdi kako nije,pa kad ne zna sta ce,ona standardna spika lobotomac i bot senadovgodrina je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:20Mah pusti ga, frajeru je forum zivot ocito i on konta meni je isto pa cu ga ubjedjivat da je nesto rekao.
Opet koristi fintu lobotomac, znaci ko god ne hajca u prazno i ko god vidi da je Zeljo u kanalu lobotomac je. Postajemo klub kulta licnosti.
Prece mu da pljuje po tamo nekom lobotomcu ili tamo nekom senadu nego da zali ovu groznu situaciju. Treba mu poslat amarov poster pa nek drk.a na njeg yebo ga on u su.pak.
Strah me i pomislit i napisat ali mozda je i bolje da Zeljo odmori jednu sezonu, mozda ga ovakvi koji su tu samo iz neke koristi i napuste.
Uzmite Zeljovci financijske izvjestaje pa da vidite kako vas veliki Sir Morz voli klub u sezonama gdje je bio
Sve ovo sto se desava Zelji,zasluzni su 70% navijaci koji su ovo sve aminovali 2018te uz jedan poznati video
I sta posle toga,opet ce doci likovi kad im to kazes i ponovo isto aaa ti si senadov bot,megamix,kolko te placa
Eto da kazem placa me 20€ po ppstu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google Adsense [Bot], Hansestadt, kulinban1189, Lokomotifa i 53 gosta.