Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Jao komentatora ko da dzenazu prenosi
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sta im ljudi uradise
Sreca ugasi stream na -2.
Jos jedan dokaz da ti ne mozes okosnicu ekipe praviti od igraca iz nase lige. Da su se malo potrudili oko dovodjenja igraca, mi bi pojeli trenutnu Argentinu. Ali eto, ocigledno im je draze konstantno sramocenje...

Jos jedan dokaz da ti ne mozes okosnicu ekipe praviti od igraca iz nase lige. Da su se malo potrudili oko dovodjenja igraca, mi bi pojeli trenutnu Argentinu. Ali eto, ocigledno im je draze konstantno sramocenje...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo je B-selekcija Argentine, bez Marciel, Parker, oba Pizarro, Fernandez...legenda reala je napisao/la: ↑04 jan 2024, 20:34Nema brace Simonet, al i ovako je Argentina bolja ekipaa
Argentina igra rukomet? Svašta.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Baš bruka, jedino ostaje nada da će na Euru igrati ozbiljnije za barem prvi bod ikad.
Jel Ginobili igro?? Skola?
nasi su bas slabi u svakom sportu nesposobni
nasi su bas slabi u svakom sportu nesposobni
Sta li ce im tek uraditi Svedska i Holandija.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
tacno!!!DamirT je napisao/la: ↑04 jan 2024, 21:51Sta im ljudi uradise![]()
Gračanica na aparatima.
-
- Kontakt:
Ima ovde materijala za bozicni turnir u futsalu.
Fali nam playmaker i pet bekova.
Faljica bi trebalo probati na golu.
Fali nam playmaker i pet bekova.
Faljica bi trebalo probati na golu.
2021 zavrsili 11 na SP,pobjedili Hrvatsku u grupi,toliko o tome dal igraju rukomet

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Loše ovo, kao i protiv Češke, nema ni odbrane ni napada.Golmani daleko ispod reputacije koju imaju, Mandić ,Muhović, Mehmedćehajić igraju radi odbrane a oni kao duh, nema ih.U napadu, sporo, bezidejno, Davidović nešto i proba Pavlak ništa, bekovi ne smiju u duel,nemaju igre 1:1, 2:2 sa pivotom da odigraju, ma ništa.Panić u klubu igra samo odbranu i to se vidi jer ga u napdu nigdje nema.Posebno sam oduševljen Hadzićem, lik ne učestvuje u napadu, dodaje srednjem ili beku, ne pomišlja da proba probiit ili dići se na šut, igrao 20 minuta, nije bio ni blizu pokušaja šuta.Hamidović svaku isto, katastrofalna selekcija šuta, svaka visoka ili poluvisoka, kod njega nema niske lopte da ošuta.Jadno, a obzorom da pratim rukomet niko me ne može ubjediti da se nije moglo naći par igrača u Evropi iz BiH ili naturalizacijom iz regiona koji bi podigli kvalitet ekipe da se ne brukamo.Pipe je kao krenuo sa igračima iz domaće lige, u smislu diće se sa vramenom i uigrati, to je u redu ako je riječ o momcima od 19-20 godina koji stvarno imaju potencijal, ali ovako sa Hadzićem, Hamidovićem,Pavlakom,Muhovićem, Đurđevićem...ne ide to.
potpis, ja ovo trubim vec odavno, ali...ovisnik je napisao/la: ↑04 jan 2024, 22:28Loše ovo, kao i protiv Češke, nema ni odbrane ni napada.Golmani daleko ispod reputacije koju imaju, Mandić ,Muhović, Mehmedćehajić igraju radi odbrane a oni kao duh, nema ih.U napadu, sporo, bezidejno, Davidović nešto i proba Pavlak ništa, bekovi ne smiju u duel,nemaju igre 1:1, 2:2 sa pivotom da odigraju, ma ništa.Panić u klubu igra samo odbranu i to se vidi jer ga u napdu nigdje nema.Posebno sam oduševljen Hadzićem, lik ne učestvuje u napadu, dodaje srednjem ili beku, ne pomišlja da proba probiit ili dići se na šut, igrao 20 minuta, nije bio ni blizu pokušaja šuta.Hamidović svaku isto, katastrofalna selekcija šuta, svaka visoka ili poluvisoka, kod njega nema niske lopte da ošuta.Jadno, a obzorom da pratim rukomet niko me ne može ubjediti da se nije moglo naći par igrača u Evropi iz BiH ili naturalizacijom iz regiona koji bi podigli kvalitet ekipe da se ne brukamo.Pipe je kao krenuo sa igračima iz domaće lige, u smislu diće se sa vramenom i uigrati, to je u redu ako je riječ o momcima od 19-20 godina koji stvarno imaju potencijal, ali ovako sa Hadzićem, Hamidovićem,Pavlakom,Muhovićem, Đurđevićem...ne ide to.
Polako
Oni vec igraju nekoliko tekmi po evropi msm sa poljacima 2 puta a nama prva tekma
Svi su dobili sansu netreba se sad na glavu bacati....
Bice to dobro abd
Uz nasu publiku u Manhajmu sve je moguce
Sjetimo se kosarkasa
Prosula nas CrnaGora 20 razlike pa smo se osuli po igracima
Kad ono pade Francuska u Sarajevu
A u Kelnu Slovenci

Oni vec igraju nekoliko tekmi po evropi msm sa poljacima 2 puta a nama prva tekma
Bice to dobro abd
Sjetimo se kosarkasa
A u Kelnu Slovenci

Daj Boze da bude tako i sad. Mada nisam neki optimista.1921ljoze je napisao/la: ↑04 jan 2024, 22:36Polako
Bice to dobro abd
Sjetimo se kosarkasa
A u Kelnu Slovenci
![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
S obzirom da je prijateljska i da su ovi naši igrali preko qurca, rezultat me i ne tangira nešto specijalno.
Mada nevezano za loš pristup i sve to, očigledne su te neke stvari o kojima ovdje pišemo mjesecima/godinama. Evo naprimjer srednji bekovi, kod ovog Davidovića mi se jedino sviđa što baš agresivno trči u leđa protivniku u kontrama i to mu je jedini kvalitet koji donosi ekipi, mada i od toga često ne bude ništa jer ga niko ne isprati a zna i on u završnici zayebati. Kreacija i šut sa distance su mu potanki.
Sve u svemu ispodprosječan igrač, Perić je kvalitetniji od njega, o Ivi Karačiću da ne pričam.
Ovaj Pavlak (gledao sam prvo poluvrijeme), dečko ništa ne radi na terenu, on i Hadžić isto dva amatera, sa tim što je očigledno da Hadžić nije dostojan ovog nivoa jer je bio preloš i u proteklim mečevima, a ovog Pavlaka večeras prvi put gledam u reprezentaciji pa eto hajde možda je bio malo pod utiskom.
Panić je ovdje jedini ozbiljan bek za nivo Evropskog prvenstva, ali nažalost on nikada nije bio kvalitet da može natrpati svakog protivnika uz pristojne procente, pogotovo sada kada u klubu i ne igra napad. Hadžić kako rekoh, strahota na šta liči.
Ovi lijevi bekovi su tek priča za sebe, kad je jedan Herceg naš najbolji lijevi bek valjda znamo koliko je sati, Hamidović isti pristup ima i protiv Francuske kao i protiv Čelik Juniora, zato se u vratio u našu ligu. Mandić naš specijalac za odbranu, al Bgm više je samo specijalac
Terzu neću komentarisati, on je defanzivno klasa, najbliži kremi evropskog i svjetskog rukometa al' ne može jedan čovjek činiti odbranu taman da je i Dinart.
Ove ostale pozicije golmani, desna krila i pivoti su okej za ovaj nivo, pogotovo prve dvije al' džaba kad nemaš bekovske linije, tu smo vjerovatno među tri najslabije selekcije na prvenstvu (mi, Grčka i Gruzija). Lijeva krila su potanka isto, niti smrde niti mirišu al' kad bi nam lijeva krila bila ubjedljivo najslabija tačka gdje bi nam kraj bio
Nadam se da će to biti bolje na prvenstvu i da nas one pobjede protiv Crne Gore i Slovenije nisu zavarale, prije svega da nisu zavarale Smajlagića.
On i Doborac svakako izgleda nikome ni ne odgovaraju, privatizovali su reprezentaciju al' kako sam ranije rekao privatizovali su je i neki prethodnici, s obzirom kakav nam je rukometni savez i koliko je rukomet finansijski atraktivan i isplativ, dobro je da i imamo reprezentaciju.
Mada nevezano za loš pristup i sve to, očigledne su te neke stvari o kojima ovdje pišemo mjesecima/godinama. Evo naprimjer srednji bekovi, kod ovog Davidovića mi se jedino sviđa što baš agresivno trči u leđa protivniku u kontrama i to mu je jedini kvalitet koji donosi ekipi, mada i od toga često ne bude ništa jer ga niko ne isprati a zna i on u završnici zayebati. Kreacija i šut sa distance su mu potanki.
Sve u svemu ispodprosječan igrač, Perić je kvalitetniji od njega, o Ivi Karačiću da ne pričam.
Ovaj Pavlak (gledao sam prvo poluvrijeme), dečko ništa ne radi na terenu, on i Hadžić isto dva amatera, sa tim što je očigledno da Hadžić nije dostojan ovog nivoa jer je bio preloš i u proteklim mečevima, a ovog Pavlaka večeras prvi put gledam u reprezentaciji pa eto hajde možda je bio malo pod utiskom.
Panić je ovdje jedini ozbiljan bek za nivo Evropskog prvenstva, ali nažalost on nikada nije bio kvalitet da može natrpati svakog protivnika uz pristojne procente, pogotovo sada kada u klubu i ne igra napad. Hadžić kako rekoh, strahota na šta liči.
Ovi lijevi bekovi su tek priča za sebe, kad je jedan Herceg naš najbolji lijevi bek valjda znamo koliko je sati, Hamidović isti pristup ima i protiv Francuske kao i protiv Čelik Juniora, zato se u vratio u našu ligu. Mandić naš specijalac za odbranu, al Bgm više je samo specijalac

Terzu neću komentarisati, on je defanzivno klasa, najbliži kremi evropskog i svjetskog rukometa al' ne može jedan čovjek činiti odbranu taman da je i Dinart.
Ove ostale pozicije golmani, desna krila i pivoti su okej za ovaj nivo, pogotovo prve dvije al' džaba kad nemaš bekovske linije, tu smo vjerovatno među tri najslabije selekcije na prvenstvu (mi, Grčka i Gruzija). Lijeva krila su potanka isto, niti smrde niti mirišu al' kad bi nam lijeva krila bila ubjedljivo najslabija tačka gdje bi nam kraj bio

Nadam se da će to biti bolje na prvenstvu i da nas one pobjede protiv Crne Gore i Slovenije nisu zavarale, prije svega da nisu zavarale Smajlagića.
On i Doborac svakako izgleda nikome ni ne odgovaraju, privatizovali su reprezentaciju al' kako sam ranije rekao privatizovali su je i neki prethodnici, s obzirom kakav nam je rukometni savez i koliko je rukomet finansijski atraktivan i isplativ, dobro je da i imamo reprezentaciju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Slazem se sa svima i meni se roster ne svidna ali hajde
Uz publiku koja ce biti domacinska i nek imas Burica na golu raspolozenog mi se mozemo nositi Gruzijom a mozda i Holandijom jer nema im tog glavnog igraca
Opet koliko drzava ulaze u rukomet dobro je da igramo uopste
Uz publiku koja ce biti domacinska i nek imas Burica na golu raspolozenog mi se mozemo nositi Gruzijom a mozda i Holandijom jer nema im tog glavnog igraca
Opet koliko drzava ulaze u rukomet dobro je da igramo uopste
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako nema mjesta za Josipa Perica i Dejana Malinovica?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.