NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

JonSnow
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la JonSnow » 03 jan 2024, 17:36

Odličan izvještaj, ima razliga za optimizam, ali uvijek se šokiram kad vidim kakvu su štetu prethodne monstrumske uprave napravile. Neka su dugovanja frapantna za pojmit.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 03 jan 2024, 17:45

Slazem se. I onda dodje pravosudje i oslobodi bandu krivice. Prosto nevjerovatno.

Kljuc uspjeha ove godine je deblokada racuna. Racun se mora na silu deblokirati u januaru, februaru najkasnije. Nema apsolutno ni jedan smislen razlog da banke uz pomoc sudova koji su vec donijeli rijesenje o deblokadi to ne urade. Za mene je ovo samo pokazatelj o kavom se sistemu radi (bankarskom prevashodno) koji nije u stanju da procesuira vec servirano.

Ako bog da do kraja mandata ove uprave sa otvorenim racunom mi cemo se rijesiti sve tri glavne grupe povjerilaca.

Ono sto me cini sretnim jeste sto se uvijek u poslovanju vode pravilom najkonzervativnije opcije i prema njoj grade plan za narednu godinu. Uvijek je bolje prebaciti nego podbaciti i mislim da je to odlicno.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 03 jan 2024, 18:08

JonSnow je napisao/la:
03 jan 2024, 17:36
Odličan izvještaj, ima razliga za optimizam, ali uvijek se šokiram kad vidim kakvu su štetu prethodne monstrumske uprave napravile. Neka su dugovanja frapantna za pojmit.
Bolesno šta se radilo...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 03 jan 2024, 21:53

Da bi sve dugove izmirili sem duga za porez koji ide kroz reprogram i onog za vodu treba nam oko 800.000 KM. Iskreno dok to sve ne rijesimo nema smisla razmisljati o.Premijer ligi. Golem9 je sta su 4 covjeka u Upravi napravila dobrog za klub, kad bi Uprava mogla da budr brojnija i jaca nebo bi bila granica. Nadam se lijrpim vijestima u 2024
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 04 jan 2024, 14:48

Veliko nezadovoljstvo roditelja iz OP zbog povecqnja clanarine ,pogotovo predpijoniru pijoniri kod nekog trenera Vedada i opcenito djeca ne idu na turnire treninzi se odgadzaju a nenadoknadzuju se guraju se babini sinovi i sl.
Imam par prijatelja kojima djeca treniraju kod ovog trenera njesecima su nezadovoljni i prelaze djeca u druge zenicke skole fudbala gdje se puno bolje radi i vise turnira treninga utakmica,otprilike djeca 0d 12 god

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 04 jan 2024, 15:03

convict35 je napisao/la:
04 jan 2024, 14:48
Veliko nezadovoljstvo roditelja iz OP zbog povecqnja clanarine ,pogotovo predpijoniru pijoniri kod nekog trenera Vedada i opcenito djeca ne idu na turnire treninzi se odgadzaju a nenadoknadzuju se guraju se babini sinovi i sl.
Imam par prijatelja kojima djeca treniraju kod ovog trenera njesecima su nezadovoljni i prelaze djeca u druge zenicke skole fudbala gdje se puno bolje radi i vise turnira treninga utakmica,otprilike djeca 0d 12 god
Čekaj šesti mjesec, prijavi sebe i svoj tim.
Rastjeraj sve i radi kako "treba".
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

zamorano
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica - Članstvo

Post Postao/la zamorano » 04 jan 2024, 15:57

04.01.2024.god.

slika
::::SAMO ČELIK::::

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 04 jan 2024, 16:05

rz88 je napisao/la:
04 jan 2024, 15:03
convict35 je napisao/la:
Ne seri oametnjakovicu pisem iz razloga sto roditelji zele bojkot i sastanak izmedzu sebe i takodxe ce se vjerovatno uputit i da naprave sastanak sa upravom jer problem je taj trener ,dok bi za Hrustu dali i po 70 ako treba .Roditelji se bune a ne ja nemam veze sa tim nit mi djete trenira nego ukazujem gdje skripi jer nam je ocigkedno fokus na OP u buducnostisto i podrzavam.Dobio sam plan i predobar je iz razloga sto se ide najvise da nasa djeca uspiju.
Znaci komentar ti je glup da gluplji nemoze bit.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 04 jan 2024, 16:24

Evo ovim putem ja kumim i molim sve te roditelje da se slobodno obrate klubu i posebno ako imaju kakve dokaze. Također vezano za članarine će sigurno im biti objašnjeno.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 04 jan 2024, 21:17

Clanarina i povecana je opet manja nego kod velikog broja klubova istog ili slicnog renomea. Sad ako ima problem sa treninzima i ostalim stvarima to se da rijesiti uz razgovor sa direktorom i upravom. Danas postoji normalan kanal komunikacije i rijesavanja dilema tako da pompezno pucati po "velikim" nezadovoljstvima je kontra produktivno ako se bar nije pokusao sastanak odrzati.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 04 jan 2024, 21:55

Nas narod, navikao "da ionako ne moze nista promjeniti", odustaje od bilo kakve akcije i inicijative. Najlakse je po kafama pricati za bilo koju negativnost, bilo u klubu, haustoru, poslu...Iako su im ljudi u Celiku pokazali da ne mora i ne smije biti tako. Ako iko, onda su ljudi u Celiku spremni za razgovor i dijalog u cilju poboljsanja svakog aspekta naseg kluba. Ono sto roditelji te djece koja su ostecena propustenim treninzima, turnirima i slicna, trebaju i moraju uciniti je pokucati na vrata kluba i iznijeti svoje eventualne probleme sa trenerima ili bilo cim drugim.
Celik kao klub raste iz dana u dan, ali siguran sam da u svakom aspektu jos ima itekako prostora za napredak, pa tako i u ovom.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 04 jan 2024, 22:16

habuba je napisao/la:
04 jan 2024, 21:17
Clanarina i povecana je opet manja nego kod velikog broja klubova istog ili slicnog renomea. Sad ako ima problem sa treninzima i ostalim stvarima to se da rijesiti uz razgovor sa direktorom i upravom. Danas postoji normalan kanal komunikacije i rijesavanja dilema tako da pompezno pucati po "velikim" nezadovoljstvima je kontra produktivno ako se bar nije pokusao sastanak odrzati.
Ja sam samo onako prenio ovde to nezadovoljstvo tih roditelja koji ce se ionako obratiti klubu vise zbog tog trenera i njegovog javasluka nego zbog tih 50km clanarine.
Ovde se odma napadam i sl a ovo sam napisao iz dobrih namjera jer konkretno ta djeca od 12 godina bi trebala cinit okosnicu tima tamo nekad kad mi mislimo da cemo imat mozda i jedan dio akademije i igrat PL .
Nije mi cilj pisat protiv nekog nego jedino i samo ovo pisem za dobrobit i buducnost nasag kluba da se ako postoji problem na vrijeme pristupi njegovom rjesavanju .
Nas glavni cilj je taj OP i njega treba drzat pod posebnom lupom i pod budnim okom jer samo tako mozemo uspjeti iskolovati sebi fudmalere za prvi tim

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 04 jan 2024, 22:33

convict35 je napisao/la:
Pi(j)oniri?

Koliko znam nikad više polaznika u omladinskom pogonu nije bilo, pogotovo u selekcijama pjetlića i predpionira gdje je istoimeni trener, koji svojim pedagoškim pristupom privlači djecu. Znam da djeca idu na turnire koliko kapaciteti dozvoljavaju. Predpioniri igraju Kvalitetnu ligu ZDK. Isto tako kapa dole roditeljima koji često snose određene troškove za turnire djece.

Prostora za napredak ima. Diskutovati o iznosu članarina se može, ali pljuvati trenera koji iza sebe ima najviše polaznika, koji nosi dvije selekcije ne ide prijatelju.

A priča za babine sinove je za prugu i iskompleksirane roditelje.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Przunjer
Kontakt:

Post Postao/la Przunjer » 04 jan 2024, 22:50

convict35 je napisao/la:
04 jan 2024, 22:16
habuba je napisao/la:
Ja sam samo onako prenio ovde to nezadovoljstvo tih roditelja koji ce se ionako obratiti klubu vise zbog tog trenera i njegovog javasluka nego zbog tih 50km clanarine.
Ovde se odma napadam i sl a ovo sam napisao iz dobrih namjera jer konkretno ta djeca od 12 godina bi trebala cinit okosnicu tima tamo nekad kad mi mislimo da cemo imat mozda i jedan dio akademije i igrat PL .
Nije mi cilj pisat protiv nekog nego jedino i samo ovo pisem za dobrobit i buducnost nasag kluba da se ako postoji problem na vrijeme pristupi njegovom rjesavanju .
Nas glavni cilj je taj OP i njega treba drzat pod posebnom lupom i pod budnim okom jer samo tako mozemo uspjeti iskolovati sebi fudmalere za prvi tim
Zna se mjesto i način gdje i kako se iskazuju "dobre namjere".

Prozivati imenima trenere na javnom forumu bez ikakvih dokaza nisu "dobre namjere".

Javno lijepiš etiketu čovjeku bez ikakvih razloga i uporišta na temelju priča "rekla - kazala".

To rade jajare i beskičkmenjaci a ne neko ko ima "dobre namjere".
"The only thing necessary fot the triumph of evil is for good men to do nothing".

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 04 jan 2024, 23:02

convict35 je napisao/la:
04 jan 2024, 16:05
rz88 je napisao/la:
04 jan 2024, 15:03
convict35 je napisao/la:
Ne seri oametnjakovicu pisem iz razloga sto roditelji zele bojkot i sastanak izmedzu sebe i takodxe ce se vjerovatno uputit i da naprave sastanak sa upravom jer problem je taj trener ,dok bi za Hrustu dali i po 70 ako treba .Roditelji se bune a ne ja nemam veze sa tim nit mi djete trenira nego ukazujem gdje skripi jer nam je ocigkedno fokus na OP u buducnostisto i podrzavam.Dobio sam plan i predobar je iz razloga sto se ide najvise da nasa djeca uspiju.
Znaci komentar ti je glup da gluplji nemoze bit.
U posljednje vrijeme (ako ne i citavo) seres i uvijek su ti negativni komentari. Pa znaju gdje je klub, imaju email od UO, to se sve treba rjesavati u klubu a ne da ti pises po forumu. Ako misle da ce im djeci biti bolje u Fortuni il Steel City (bez ikakvog omalovazavanja ovih klubova) nek ih odma prebace, nek im djeca treniraju za 30KM i nek idu po turnirima al zapamti da ce ta djeca opet u kadetima doci u Čelik.
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 05 jan 2024, 02:26

Przunjer je napisao/la:
04 jan 2024, 22:50
convict35 je napisao/la:
habuba je napisao/la:

Prozivati imenima trenere na javnom forumu bez ikakvih dokaza nisu "dobre namjere".

Javno lijepiš etiketu čovjeku bez ikakvih razloga i uporišta na temelju priča "rekla - kazala".

Ako zelis u pp screenshoot od komentara roditelja iz grube samo reci pa da vidis sta se pise za tog trenera ,a normalno da ce imat najvise polaznika kad je to uzrast od 10 i vise gid kad se roditelji pretezno odlucuju upisat svoju djecu u sport pa nece bit u kadetima ili cak juniorima vise polaznika.
Opet cu naglasit trenera neznam niti imam nesto protiv njega ali sam to vidio i napisao da nije dobro medzutim izgkeda ovde se nesmije nista napisat ako nije bajno sjajno odma si grobar kluba uzmi ti radi uplati ti i sl.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 05 jan 2024, 07:59

Clanarina u Tempo Sportu je 50 KM zasto ne bi bila 50 KM u Nyk Celiku. Sigurno da ima dosta anomalija u omladinskom pogonu posebno kada su u pitanju najmladje selekcije, ali o tome se ne raspravlja po forumu nego u klubu, sastancima...
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 05 jan 2024, 08:25

dinodino2019 je napisao/la:
05 jan 2024, 07:59
Clanarina u Tempo Sportu je 50 KM zasto ne bi bila 50 KM u Nyk Celiku. Sigurno da ima dosta anomalija u omladinskom pogonu posebno kada su u pitanju najmladje selekcije, ali o tome se ne raspravlja po forumu nego u klubu, sastancima...
Ako hocemo prvi tim dobar treba ukinit skroz clanarinu,a plate neka daje opstina trenerima u omladinskom pogonu,opet se guraju kako cujem neciji sinovi ciji su roditelji sa parama,a djeca koja nemaju novac za treniranje a talentirani su nemaju nikakve sanse ,dok se to ne promjeni mi nemamo sanse imat u prvom timu igraca kojeg mozes nekom prodat ili uopste zaigrat u nasoj Premier ligi

Convicts
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica - Članstvo

Post Postao/la Convicts » 05 jan 2024, 11:55

BROJ ČLANOVA
237
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 05 jan 2024, 11:56

convict35 je napisao/la:
05 jan 2024, 02:26
Przunjer je napisao/la:
04 jan 2024, 22:50
convict35 je napisao/la:

Ako zelis u pp screenshoot od komentara roditelja iz grube samo reci pa da vidis sta se pise za tog trenera ,a normalno da ce imat najvise polaznika kad je to uzrast od 10 i vise gid kad se roditelji pretezno odlucuju upisat svoju djecu u sport pa nece bit u kadetima ili cak juniorima vise polaznika.
Opet cu naglasit trenera neznam niti imam nesto protiv njega ali sam to vidio i napisao da nije dobro medzutim izgkeda ovde se nesmije nista napisat ako nije bajno sjajno odma si grobar kluba uzmi ti radi uplati ti i sl.
Volio bih da mi pošalješ pa da vidim i ocijenim te komentare roditelja.

Ja npr imam totalno druge informacije za navedenog trenera, sve riječi hvale.

Uvijek je bilo roditelja koji će se protiviti, buniti i govoriti da babini sinovi igraju umjesto njihove djece, a djeca im sa 6-7-8 godina pretila, bez ikakvog talenta, a očekuju da im djeca svaki turnir igraju. Ovo je svakako jedan od najvećih problema u sportu općenito, a vjerujem da su ti koji komentarišu negativno oko omladinskog pogona zapravo roditelji takve djece, koji misle da njihovo dijete mora biti fudbaler, da mora igrati, da mora biti najbolji.

Svakako evo očekujem u privatnoj poruci screenshot pa da potvrdim navedenu situaciju ljudima u klubu putem mail-a ili privatne poruke, da oni dalje preuzmu stvari u svoje ruke, kao što je tako i bilo do sad za sve.

Članski model je donio pregršt prednosti ali najveću manu koju je donio je što svaki debil misli da sve zna i da se u sve razumije o klubu, o uposlenicima, o trenerima, o igračima, o upravi, o stadionu, o insfrastrukturi, o visini članarine, pa odluči da to svoje znanje dijeli na forumu i komentarima i u užem krugu ljudi.

Nisi grobar kluba, nemoj ti radit, nemoj ti uplaćivat, ali nemoj gluposti ovdje komentarisat, budi navijač!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.