FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
53
25%

Ukupno glasova: 214

Morpheus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Morpheus » 04 jan 2024, 14:54

Najbolji Arap koji je igrao u ovoj ligi.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 jan 2024, 14:57

mnon46 je napisao/la:
04 jan 2024, 14:49
NajvecaRadosti je napisao/la:
04 jan 2024, 14:47
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 jan 2024, 14:42

Na stranu sto smo ih mi sprdali Al Dzabe ovo ono, ali jedan je od najtalentovanijih mladih igraca u ligi uopste, kamo li kod njih. To se vidi nakon par dodira. Ako iko ima neki kontakt sa Mirvicem ili Ibricicem pisite ljudima 😬
100% treba vidjeti ako je raskinuo

@mnon46 e bas od Kyeremeha imamo puno koristi i sansu da ga prodamo :mrgreen:
Pa nemamo iskreno, al ako smo već digli standard...
Koga smo to doveli u vezni red da smo digli standarde?Ja nisam upratio da smo potpisali nekoga iz liga 5,Holandije,Belgije...
Podrzavam dolazak svakog mladog igraca koji je nesto pokazao i moze donijeti klubu zaradu.A sa navijacke strane apsolutno me ne zanima za koga je igrao prije nas.Neki dan neko spomenu nakvog Brazilca iz Posusje od 25 godina i niko se nije zalio.A ne mogu da vjerujem da ovdje jos ima ljudi koji se nakon svega pale na Penarande,TSS,Stepanove itd.
Treba planski raditi,ne rasipat se sa parama
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 jan 2024, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 jan 2024, 14:58

Pa do jučer smo i mi jedva čekali Liivaka i Cruza, sad nam je kao poniženje igrač koji je pokazao talent, ali hajde.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 04 jan 2024, 14:58

E čuj Al Jaber. Puhni Israfile. Žali Bože kisika.
🇵🇸

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 jan 2024, 14:58

Surreal je napisao/la:
04 jan 2024, 14:52
Ne valja Jaber, pa ja mi smo ipak velika elita. Uvodiš fino igrača u sistem, dovedeš ga i proslijediš u FAMOS, sa kojim imamo ugovorenu suradnju, nakon godinu dana tamo vidiš da li je za prvi tim ili prodaju.

Ali da mi smo milijarderi, nama je Jaber mizeran.
Smijesan jer je (bio) kod njih i jer je Arap, ali nidje veze.

Necu se praviti da sam neki Mourinho, ali trudim se da pogledam sto vise utakmica nase lige. Budala sam eto i pratim ovu ligu. Njih sam gledao vecinu utakmica i ovaj mali kad god je usao odusevio me. Kad ofanzivni veznjak ima viziju, pregled igre, pas, to se vidi odmah, a s time se radjas i ne moze se uvjezbati. Znaci itekakav talenat.

Problem je sto je mlad, krhak, nema seniorskog iskustva. Znaci dovedes ga (na smijesnu platu), i na posudbu u Celik, Slobodu, gdje god, samo da igra. Bukvalno nista ne gubis, niti bi zauzimao mjesto stranca, a za sezonu mozes imati odlicnog mladog igraca. Na kraju ako ga pokupi Zrinjski ili neko ovdje ce se cmizdrit.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 jan 2024, 15:00

04 jan 2024, 14:58
Surreal je napisao/la:
Ne valja Jaber, pa ja mi smo ipak velika elita. Uvodiš fino igrača u sistem, dovedeš ga i proslijediš u FAMOS, sa kojim imamo ugovorenu suradnju, nakon godinu dana tamo vidiš da li je za prvi tim ili prodaju.

Necu se praviti da sam neki Mourinho, ali trudim se da pogledam sto vise utakmica nase lige. Budala sam eto i pratim ovu ligu. Njih sam gledao vecinu utakmica i ovaj mali kad god je usao odusevio me. Kad ofanzivni veznjak ima viziju, pregled igre, pas, to se vidi odmah, a s time se radjas i ne moze se uvjezbati. Znaci itekakav talenat.

Problem je sto je mlad, krhak, nema seniorskog iskustva. Znaci dovedes ga (na smijesnu platu), i na posudbu u Celik, Slobodu, gdje god, samo da igra. Bukvalno nista ne gubis, niti bi zauzimao mjesto stranca, a za sezonu mozes imati odlicnog mladog igraca. Na kraju ako ga pokupi Zrinjski ili neko ovdje ce se cmizdrit.
Pa ne konta se to ovdje, evo misle ljudi ako napišeš da da je potencijal da ga odmah treba gurnuti u prvih 11, ali eto.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jan 2024, 15:01

mnon46 je napisao/la:
04 jan 2024, 14:45
Jaber da nam zauzima mjesto stranca, golemo šta pišete.
Gledam i ne vjerujem. Arapski Asmir Suljic. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jan 2024, 15:05

Surreal je napisao/la:

Pa u onoj ekipi bi odskakao i Comor sad da se vrati fudbalu.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 04 jan 2024, 15:09

04 jan 2024, 14:57
mnon46 je napisao/la:
04 jan 2024, 14:49
04 jan 2024, 14:47

100% treba vidjeti ako je raskinuo

@mnon46 e bas od Kyeremeha imamo puno koristi i sansu da ga prodamo :mrgreen:
Pa nemamo iskreno, al ako smo već digli standard...
Koga smo to doveli u vezni red da smo digli standarde?Ja nisam upratio da smo potpisali nekoga iz liga 5,Holandije,Belgije...
Podrzavam dolazak svakog mladog igraca koji je nesto pokazao i moze donijeti klubu zaradu.A sa navijacke strane apsolutno me ne zanima za koga je igrao prije nas.Neki dan neko spomenu nakvog Brazilca iz Posusje od 25 godina i niko se nije zalio.A ne mogu da vjerujem da ovdje jos ima ljudi koji se nakon svega pale na Penarande,TSS,Stepanove itd.
Treba planski raditi,ne rasipat se sa parama
Prvo, ne interesuje me je li iz želje ili nije, da razjasnimo. Drugo, ne pale me neka megaimena, ali me isto tako ne pali ni ovaj lik.
Zavisi šta gledaš kao standard što se veznjaka tiče, recimo Vrančić i TSS kad god su imali loptu u nogama, niko im je nije mogao uzeti. Njuh za prostor i šansu niko nije imao kao Rahman, a smirenost niko kao Crepulja.
Osim toga, vezni igrači su nam sad Buljubašić 19, Julardžija 22, Mustafić 25, Mehmedović 20, Matanović 23. Mislim da nema iskustva u ovom veznom redu, nema nekog ko može tok utakmice promijeniiti, stati na loptu kad treba a i povući ekipu naprijed.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 04 jan 2024, 15:09

Surreal je napisao/la:

Ja bi ga isto doveo, ne vjerujem da igra za neku veliku lovu, i bas to na posudbu ga poslati, nek se kali.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 jan 2024, 15:09

Surreal je napisao/la:

Bukvalno, ali ovdje se ponižavao Karić a uzdizao Mehmedovića. Toliko smo realni znači. Recimo da je došao odmah iz Dinama mogu misliti kakva bi situacija bila na temi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 04 jan 2024, 15:10

Nije sporan kvalitet najlaganijeg, mali je talenat ali je pitanja da li nam je potreban na trenutni kadar. Vec sad u veznom redu imamo 3 u21 igraca (Mehmedovic, Buljubasic, Krdzalic?) koji ce uvijek imati prioritet da igraju jer potpadaju pod to pravilo, a gurat ce ih se i radi daljnje prodaje. Dovodit stranca u21 i da ulazi sa klupe ne bi bio ispravan potez. Stranac mora biti za prvih 11 a prioritetnije su nam pozicije napada za te strance nego vezni red.

Edit: sad vidim da pisete za posudbu to je vec realniji ishod :D
Zadnja izmjena: Cora1946, dana/u 04 jan 2024, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
90!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 jan 2024, 15:11

Pa nije niko rekao daj mu platu 20 milja i u prvih 11. Nego dovedi ako vec moze, jeftin je sigurno, i salji na posudbu. Da je talenat jeste, sto ocito i skauti primjecuju, eto postavio je covjek iznad link. Bezveze predrasude jer je dijete Arap i jer smo njih podjebavali.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 jan 2024, 15:19

Za malu platu se momak može dovesti.
Ja bi ga doveo i poslao do kraja sezone na posudbu u npr Igmana ili Zvijezdu 09.
Ako ne može tamo, onda u Čelik ili sl nivo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jan 2024, 15:24

On da je talente igrao bi u Saudiji 2,3 ligi I kuci talenat pokazao.
Jok njega Arapi kao talente doveli u raspalog Zelju gdje im placaju da igra.
Isti slucaj sa trenerom,da je nekim slucajem 2 uvezao pobjede sad bi ga u nebo dizali. :urnebes:

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 04 jan 2024, 15:34

Surreal je napisao/la:
04 jan 2024, 12:41
Pitarsam je napisao/la:
04 jan 2024, 12:36
Surreal je napisao/la:
04 jan 2024, 12:26

Kako je u staračkom domu inače? Jesu dobre medicinske sestre?
Evo ga bot#1
Nije mogao dugo izdržati 😵‍💫
Kako se upecaju mitomani.
Jesi li provjerio kako ti se raja na pdfZ svađaju ?!
Da li se kulturno svađaju ili su bas bezobrazni ko mi ovde.

Deda baci selfie :opaopa:
Da ti deduka baci drkicu po botovskoj glavundari.
Pa malo organic šampona da se plaknes.
Smrdiš na onu dvojicu mitomana -anamo onih!
Znaš ti,one tvoje guzne havera.Iz istog ste supka izašli.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 04 jan 2024, 15:35

Kakvih likova ima ovdje :)
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 04 jan 2024, 15:50

Samir Zeljković godinama je bio jedan od najbitnijih igrača FK Velež iz Mostara, a ljetos je pojačao ekipu FK Sarajevo.

U Sarajevu je Zeljković iznenada pao u drugi plan, iako je na početku bio najbolji igrač Sarajeva, pa je očekivano bilo da promijeni klub, što se i desilo. Svoju karijeru nastavit će graditi van BiH u Uzbekistanu, kako ekskluzivno saznaje ****.

Zeljković će uskoro potpisati ugovor sa ekipom FC Bunyodkor, a radi se o jednogodišnjoj posudbi.

Bunyodkor je ekipa koja se takmiči u uzebkistanskoj Super ligi i nakon 26 odigranih kola nalazi se na osmom mjestu sa 37 bodova.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 jan 2024, 15:52

Na jednogodišnju posudbu u inostranstvo će Samir Zeljković, a blizu odlaska je i Mario Vrančić. Istovremeno, dosta se špekuliše o mogućim odlascima Renana Olivera, ali i Adalberta Penarande, te Mirze Mustafića.

Olivera je pokazao svoje kvalitete i na Koševu očekuju od njega još bolju polusezonu, dok su mediji u Urugvaju prenijeli da je Penaranda na meti Atletico Penarola.

Svjesni su na Koševu da Penaranda ima ogroman kvalitet i da mu je malo potrebno da to pokaže na terenu, a zimske pripreme sigurno će mu dobro doći da se dodatno uigra sa ekipom, te na proljeće zbog čega ga je Watford platio Udineseu 2016. godine čak 10,6 miliona eura.

Mustafić je upisao 16 nastupa te dodao tri pogotka, te itekako skrenuo pažnju na sebe. Ipak, na Koševu neće dozvoliti odlaske igrača koji su bili okosnica u prvom dijelu sezone. Jasan je to po tom pitanju bio sportski direktor Senijad Ibričić s kojim smo razgovarali na ovu temu.

"Naravno da ima upita za naše igrače, posebno se to odnosi na Renana. Ipak, mi znamo šta radimo i odlučili smo da zadržimo kostur ekipe iz prvog dijela sezone. Ne želimo praviti rasprodaju, želimo da smo na proljeće još kvalitetniji, a naš cilj je sami vrh tabele, odnosno da izborimo Evropu", rekao je Ibričić, te dodao.

"Odlasci igrača koje ste naveli mogu se desiti samo u slučaju ponuda koje se baš ne mogu odbiti".

Otkrio je i to da će Mirza Mustafić dobiti novi ugovor i sigurno ostati na Koševu.

"Dogovorili smo produženje saradnje, on sigurno ostaje. Opet kažem, želimo zadržati kostur ekipe, odnosno igrače koji su iznijeli prvi dio sezone, a određenih odlazaka će biti", dodao je Ibričić.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 04 jan 2024, 15:53

Babayaro je napisao/la:
04 jan 2024, 15:35
Kakvih likova ima ovdje :)
Adminova krivica. Danima tema lici na sve osim na temu o FKS. Gadi mi se otvorit forum.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Morpheus i 32 gosta.