Edin Džeko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rosicky
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Rosicky » 03 jan 2024, 02:07

Lupi je napisao/la:
03 jan 2024, 00:39
Džekin posljednji intervju sa Senadom niti je ekskluziva, niti je zanimljiv,niti je nešto novo.

To je želja jednog egocentrika,narcisa i megalomana Senada da sebe opet stavi u prvi plan,nakon što mu emsijija gubi na gledanosti (svedena na kafanske tračeve i vrćenje jednih te isti gostiju, gdje se iznose ne provjerene informacije) . K'o što bi Rambo rekao u svojoj pjesmi : Da li je to komedija - Da li je tragedija, gospodine Popoviću ?!

O njemu kasnije, da prozborim koju o lažnom kapitenu.

Džeko - još jednom potvrdio da je mu je lični cilj ispred svega i ispred repke. Njemu je največa želja da ode na Evropsko i za taj cilj će gaziti preko mrtvih,praviti se mutav ( mene niko ništa ne pita iz NSBIH )
Nemojte da pričamo o prošlosti ,hajte da zaboravimo šta je bilo i slićne floskule.

Džeko zaboravljamo mi več 8 godina, šta se dešava u NSBIH zahvaljujući tebi. Nijedne riječi od njega ,niti pitanja o tim škakljivim stvarima od ovog Senada, voditelja koji sebe naziva novinarom. Džeko je ''trojka'' našeg fudbala ..

Ništa – kao da je repka imala rezultatski kiks, koji se svakoj repki na svijetu dešava.

Ništa Džeko nije rekao ,što već nije rekao kod istog ovog Senada ranije ili što ne govori veoma često na drugim televizijama. Osim što Senad ne vjeruje da Džeko još nije sjedio u loži stadiona i u nevjerici ga pita nekoliko puta , te ne može da vjeruje da navijači oba kluba nekiliko sati priije tekme počnu da navijaju ispred stadiona. Te kako je ovo največi derbi na svijetu (ne zbog Džeke ) nego zato što je FACE TV doašo da radi reportažu ( kao i sve što radi FACE oni su uvijek prvi,posebni i ostale gluposti kojim se hvale) itd..

Čuli smo od Senada iz Istanbula, da Džeko nema s kim igrati u Feneru (doduše ne u ovom intervju, nego dan kasnije) Doduše, čuli smo od Senada kada je doveo u Face, Džemaludina Mušovića tadašnjeg selektora BIH 1999 godine, u udruženom poduhvatu skidanja dotičnog selektora sa pozicije ,kao argument zašto treba da odstupi sa pozicije tvrdi sljedeće :

Senad : Zašto Salihamidžić nosi broj 10 a igra beka ?
Mušović mu je odgovorio : Šta onda da nosi igrač koji nosi broj 20 ?
Senad : pa nema igrača s tim brojem u prvih 11 ...

Mladi ste večina vas i ne zna za te provale Senadove..

Bolji je intervju napravio Mario Stanić sa Džekom. Btw, Stana baš super radi intervjue za nekog bivšeg fudbalera..

Senad je ovog puta otišao u Istanbul da napravi intervju sa Džekom , iako ga je mogao napraviti proteklih mjeseci u Sarajevu ali ovdje to ne bio bio spektakl, ali u Stambolu je, to kao nešto drugačije.
Otišao da se reklamira i da ''lobira kod Džeke da Face TV prenosi baraž'' i poveo ženu i 3 sina na ekskurziju, da ih po stadionu snima kako im Džeko daje autograme, kao i od Mirsad Turkčan Jahović.

A žena mu intervjuisala Amru Džeko i Eminu Jahović. Biser je kad pita Amru – skoro ti je umro otac da li ti nedostaje i ponovi 2,3 puta pitanje...

Vrhunac je plovidba Senada brodom (na kojem je stol iz sarajevskog studia) kroz Bosfor i live prenos kao da Senad slijeće na Mjesec i komunikacija sa voditeljom u Sarajevu...
- Houston we have a problem !! Brod nam je prošao ispod mosta, prešao na azijsku stranu, izgubilii smo kontakt zbog tog okretanja...

Ova emisija nije niti dnevnik, ni kontakt, ni dijaloška emisija, niti reportaža, niti putopisi, ni hodoljublja Zuke Džumhura - nego je sve to zajedno. Postala je teška šprdačina dotakla je nivo Zadruga sa Pinka.

Srozao je Senad novinarstvo i profesionalnost u BIH na nivo Tik Tokera u pokušaju.

Is it a comedy? Is it a tragedy? Please, repeat! Gospodine Hadžifejzoviću !

Nažalost sve više udaraju na neku lažnu ekskluzivu jer su shvatili tko ih gleda.
Imam kolege ne poslu koji su generacija koja se ne sluzi internetom i oni sve te budalastine njegove prikazuju kao apsulutnu istinu i onda se na to nastavlja citav niz informacija nastalih na neprovjerenom izvoru.

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 03 jan 2024, 06:59

Sheyi je napisao/la:
03 jan 2024, 01:22
Je li ovo Duke of Wellington? Jedino je on ovoliko mrzio senada da bi ga mogao zamisliti kako u pola 2 na Dzekinoj temi pise o novinaru i televiziji :lolno:
Senad je teški ublehaš
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 03 jan 2024, 07:46

Lupi je napisao/la:
.
Ali zašto si pobogu gledao taj intervju :mrgreen:

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 04 jan 2024, 00:14

Lupi je napisao/la:
To je želja jednog egocentrika,narcisa i megalomana Senada da sebe opet stavi u prvi plan,nakon što mu emsijija gubi na gledanosti (svedena na kafanske tračeve i vrćenje jednih te isti gostiju, gdje se iznose ne provjerene informacije) . K'o što bi Rambo rekao u svojoj pjesmi : Da li je to komedija - Da li je tragedija, gospodine Popoviću ?!

Koje argumentirano i sasvim opravdano hejtovanje cirkusanta koji je nekad glumio ozbiljnog novinara ... and for that we salute you ... :salut:

Preporucujem da ne gledas ostale reportaze s ekskurzije iz Stambola ... neces heftu imat' napredka ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 04 jan 2024, 00:27

Senad je uvijek tuđim q....žaru mlatio. Moja familija (tetke,tetak,nene) gledaju taj face2face. Imam neki osjećaj da ga samo starije osobe i gledaju. Ja ne znam kada sam zadnji put gledao F2F, vjerovatno kada je u istom gostovao Aleksandar Vučić. Mislim da taj Senad bi bio najsretniji kada bi došlo do nekih oružanih sukoba u BiH. Svaka rečenica mu se nekako naslanja na tu tematiku. Tada bi vjerovatno mogao da kaže da je novinar koji je izvještavao u dva rata sa kojima se BiH susrela u skorijoj prošlosti. To mu dođe kao neki orden hah.
Une vie honorable est une vie éternelle

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 04 jan 2024, 00:31

Ovaj pogani Senad je najveca ubleha u Bosni.

Odem u obilazak starijih ljudi od rodbine, ljudi su isprepadani, neki ratovi na proljece (u Bosni, svake godine o ovome prica), neki cipovi se povlace iz Taiwana, a Senad se redovno gleda.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

minimalist
Kontakt:

Post Postao/la minimalist » 04 jan 2024, 08:34

Takve huškačke televizije će imat koristi dok god je starijih, nepismenih ljudi u BiH i dijaspori. Vidio sam ih dosta, oni baš gutaju sve što on i televizije slične Faceu serviraju. Ne vjerujem da će iko od mlađe raje (osim stranačkih uhljeba i dupelizaca) petak ili subotu navečer provest uz Centralni dnevnik i slušat mahalske priče uz uvijek isti krug od 10-20 ljudi koji redovno gostuju i seru šta im je naređeno.

Od ovog rata u Ukrajini redovno huška u svojim emisijama i naslovima na portalu. Može mu se, neće on ni niko njegov na liniju, on će u podrum televizije ko i prošli put, dok mu žena reporterka s linije donosi izvještaj za vijesti.

Lupi
Kontakt:

Post Postao/la Lupi » 04 jan 2024, 17:54

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 04 jan 2024, 20:58

Lupi je napisao/la:
04 jan 2024, 17:54
https://thebosniatimes.ba/89800/murphye ... ol-zivota/

Latić cijepa Džeku .
Clanak je toliko nepismen da sam ga zatvorio nakon dvije recenice.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 jan 2024, 09:42

Rimes87 je napisao/la:
04 jan 2024, 20:58
Lupi je napisao/la:
04 jan 2024, 17:54
https://thebosniatimes.ba/89800/murphye ... ol-zivota/

Latić cijepa Džeku .
Clanak je toliko nepismen da sam ga zatvorio nakon dvije recenice.
Šta je ovo brate mili, pa djeca u 5. osnovne su pismenija, oči krvare
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 jan 2024, 10:02

Ma ko jos Latica ozbiljno dozivljava!? sramota me citati ove gluposti, dosao do pola i nisam vise mogao..
Nego ako Krunic i Savic dodju u Fenerbahce, to ce biti prava pojacanja.. titula je tada puno realnija i bliza.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jan 2024, 14:49

Cengiz on fire, a složi ga i Edin :salut:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 jan 2024, 15:49

Raonffa je napisao/la:
07 jan 2024, 14:49
Sta je Cengo sinoc jeo, pio, sanjo Bog zna al sta covjek uradi danas 😳
A i Edin odlicno odradi posao 👏🏻
Tadic danas em na terenu los, em jos penal fula 🙄
Iako mislim da je I do terena jer su svi nekako tromo djelovali.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jan 2024, 16:09

soccerfan je napisao/la:
07 jan 2024, 15:49
Raonffa je napisao/la:
07 jan 2024, 14:49
Sta je Cengo sinoc jeo, pio, sanjo Bog zna al sta covjek uradi danas 😳
A i Edin odlicno odradi posao 👏🏻
Tadic danas em na terenu los, em jos penal fula 🙄
Iako mislim da je I do terena jer su svi nekako tromo djelovali.
Ispade pakaš Tadić vala, trebao je Underu dati penal da zabije i peti gol.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jan 2024, 16:45

Ovaj Tadic svaki drugi penal promasi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 jan 2024, 17:05

DamirT je napisao/la:
07 jan 2024, 16:45
Ja koliko se sjecam bar 3 je fulao :crazy:
Neznam Jel dao gol sem iz penala :zviz:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jan 2024, 17:06

soccerfan je napisao/la:
07 jan 2024, 17:05
DamirT je napisao/la:
Kad god vidim rezultat, pise Tadic promasen penal. Pa daj makar Dzeki, nek poveca broj golova. Nece biti gori od ovog sigurno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 jan 2024, 17:31

38g najbolji strijelac Turske lige svjetska klasa,a nas :bow:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 jan 2024, 17:39

DamirT je napisao/la:
07 jan 2024, 17:06
soccerfan je napisao/la:
07 jan 2024, 17:05
DamirT je napisao/la:
Kad god vidim rezultat, pise Tadic promasen penal. Pa daj makar Dzeki, nek poveca broj golova. Nece biti gori od ovog sigurno.
Ma Szymanski , Cengiz, Irfan Can kad igra.
Svi bolje opcije

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 jan 2024, 18:23

Edin je jedan od rijetkih fudbalera koji igra jer prosto voli fudbal, zivi fudbal, a ne samo zbog love I popularnosti.
Nadam se da ce posle karijere biti trener ili bar sportski direktor jer covjek doslovno fudbal ima u malom prstu. Za sport bi bio gubitak da ne ostane dio tog sporta.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], Cwirek, Google Adsense [Bot], guillermo, s4mke, Zglavkar i 95 gostiju.