Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Slažem se sa većinom u pogledu Hodžića i ostavljanja u Sarajevu. Trebao je ići minimalno kao treći golman. Ostali spisak korektan, izuzev Hercega. Nema on po meni šta nama više ponuditi.
Koliko para, toliko muzike. Zaslužili su našu podršku za razliku od ostalih ekipnih sportova. Uživajmo
Koliko para, toliko muzike. Zaslužili su našu podršku za razliku od ostalih ekipnih sportova. Uživajmo
Kako bi onda gurali pola Gracanice i ostale polovnjake?EdinjoBos je napisao/la: ↑03 jan 2024, 20:01kad se procitaju imena igraca koje smo bez ispaljenog metka izgubili samo zadnjih 3-4 godine, to je nevjerovatno...
david mandic
matej mandic
halil jaganjac
ivan martinovic
filip vistorop
ivano pavlovic
milos kos
josip sarac
anadin suljakovic
paolo kraljevic
itd
od mladjih: puric, odak, dadic, cesko, simic, velic, braca mlivic,...
neznam sto se nepotrudimo oko ovih "za sad neizgubljenih" poput kenana pajta, sutona, petrovica, marica, ... pa skoro svaka slovenska ekipa ima po 2-3 nasa igraca u pomladtku, pogledajte napr. rk gorenje...

Ne ide u prilog Doborcu i slicnim da traze nove i bolje igrace u odnosu na sad...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kako druže pola Gračanice? Pozvani Adi Mehmedćehajić(najbolje lijevo krilo u PlBiH) i Dino Hamidović. Ahmetašević brani u Winterthur-u Švicarskoj, dobio drugo mjesto na uštrb proteklog kvalifikacijskog ciklusa. PozdravDamirT je napisao/la: ↑03 jan 2024, 20:20Kako bi onda gurali pola Gracanice i ostale polovnjake?EdinjoBos je napisao/la: ↑03 jan 2024, 20:01kad se procitaju imena igraca koje smo bez ispaljenog metka izgubili samo zadnjih 3-4 godine, to je nevjerovatno...
david mandic
matej mandic
halil jaganjac
ivan martinovic
filip vistorop
ivano pavlovic
milos kos
josip sarac
anadin suljakovic
paolo kraljevic
itd
od mladjih: puric, odak, dadic, cesko, simic, velic, braca mlivic,...
neznam sto se nepotrudimo oko ovih "za sad neizgubljenih" poput kenana pajta, sutona, petrovica, marica, ... pa skoro svaka slovenska ekipa ima po 2-3 nasa igraca u pomladtku, pogledajte napr. rk gorenje...![]()
Ne ide u prilog Doborcu i slicnim da traze nove i bolje igrace u odnosu na sad...
Zašto Dželilović iz Izviđača nije pozvan na širi spisak, iako je po meni mogao upasti umjesto Ðurđevića.
-
- Kontakt:
Pa to je problem što svako svoj lobi gura. Ima dobrih igraca u inostranstvu al treba malo proširiti vidike van Arene Sport i domaće lige pa možda i nađu igrače koji mogu igrati za repku kvalitetom a ne poznanstvima.palladino je napisao/la: ↑03 jan 2024, 14:37Morali kvalitetom jesu , ali se tu Damir i Nedim pitaju i zašto da ostavi dva "svoja igrača" . Po meni trebao je ići i Hodžić , sa tri golmana da se ide , meni lično nema šta Mandić radit na spisku kao i Knežević ali svako svoga konja gura , Mišetić i Hodžić su morali biti tu.rukometubih23 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:00Jel moguće da se toliko guraju pojedinci... Taman kad sam imao nade za nas na prvenstvu ovo se desi. Hodžić i Mišetić su po meni morali biti na spisku...
-
- Kontakt:
Daleko bolja jesenja polusezona Mehmedćehajića od Mišetića.
Ni blizu ali dobro...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Previše je diglo pažnje oko ovog malog golmana Hodzica mali je dobar golman mlad ali ništa bolji od ove dvojice.Igrači su problem zadnji 10 15 godina ciljano selektiranje pojedini debila.Terzic se tuda vuče 25 godina kako ga nije vise sramota daj boze da je kakav igrač bio nego samo zauzima djeci mjesto.Mandic,Herceg,Vegar,Hamidovic,Ovcina to je dno dna moglo se probat 50 momaka imaju previše prostora i budala zna da pojma nemaju.
Joj evo ga opet
I onda dođu djeca i shvatiš da su Farska Ostrva debelo iznad nas tada. Ali, bitno osporavati Terzića, koji 20 godina igra na najjačem nivou i koji je jedan od par igrača svjetske klase koje smo imali. Moglo bi malo više poštovanja, taman i da ne igra, zbog činjenice da je vazda tu i da je spreman pomoći integrisanju tih mladih u reprezentaciju.

-
- Kontakt:
Previse se kaze diglo frke oko malog Hodzica, a onda dole ispod osporava Terzica, jer treba djeci davati priliku ... Yebe lud zbunjenog, samo zato sto Hodzic nije "njihov" mladi igrac.. Eto nadji mladog koji je u njegovim godinama 4. igrac na svojoj poziciji u bilo kojoj ligi evrope, a ne francuskoj .. malo li je, licemjerno pa hajdzaostrog je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:16Joj evo ga opetI onda dođu djeca i shvatiš da su Farska Ostrva debelo iznad nas tada. Ali, bitno osporavati Terzića, koji 20 godina igra na najjačem nivou i koji je jedan od par igrača svjetske klase koje smo imali. Moglo bi malo više poštovanja, taman i da ne igra, zbog činjenice da je vazda tu i da je spreman pomoći integrisanju tih mladih u reprezentaciju.
potpislinethreader je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:27Previse se kaze diglo frke oko malog Hodzica, a onda dole ispod osporava Terzica, jer treba djeci davati priliku ... Yebe lud zbunjenog, samo zato sto Hodzic nije "njihov" mladi igrac.. Eto nadji mladog koji je u njegovim godinama 4. igrac na svojoj poziciji u bilo kojoj ligi evrope, a ne francuskoj .. malo li je, licemjerno pa hajdzaostrog je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:16Joj evo ga opetI onda dođu djeca i shvatiš da su Farska Ostrva debelo iznad nas tada. Ali, bitno osporavati Terzića, koji 20 godina igra na najjačem nivou i koji je jedan od par igrača svjetske klase koje smo imali. Moglo bi malo više poštovanja, taman i da ne igra, zbog činjenice da je vazda tu i da je spreman pomoći integrisanju tih mladih u reprezentaciju.
Hodzic je mnogo bolji od Ahmetasevica i trebao je biti umjesto njega. Gotova prica! Momka sedmo okupljanje vracaju, bukvalno ga ubijaju u mozak... A licno znam kad su mu druge reprezentacije nudile da predje kod njih za lijepe pare, sve odbio da bi mogao za nas igrati.
-
- Kontakt:
Hodžić je trenutno bolji od Ahmetaševića i to je činjenica. Mišetić je bolje krilo od Mehmedčehajića koji je isti tip krila kao Majstorović s tim da je Majstorović bolji. Mišetić ima bolju paletu šuteva od obojice i radi toga ga je trebalo pozvati jer ni Majstorović ni Mehmedčehajić nemaju realizaciju s krila kao on.
Ima li neki stream za večeras?
+1rukometubih23 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 17:20Hodžić je trenutno bolji od Ahmetaševića i to je činjenica. Mišetić je bolje krilo od Mehmedčehajića koji je isti tip krila kao Majstorović s tim da je Majstorović bolji. Mišetić ima bolju paletu šuteva od obojice i radi toga ga je trebalo pozvati jer ni Majstorović ni Mehmedčehajić nemaju realizaciju s krila kao on.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Je li neće prenositi BHT1?
-
- Kontakt:
https://****/match/11936168/bosni ... -argentina
Evo Ploce, ako ne bude islo dezurnog krivca 

"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.