Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Truhlo je fin kad ste i vi fini 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Truhlo je obicna gnjida i smece.
Samo zna provocirat i vrijedjat.
Znalo je bit itekako normalne i fine konverzacije s vama, sve dok se on ne ukljuci.
Volim tebe, više od sebe
Dva rumena seljačića kmeče nakon šamaranja čundarom 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Pa je li ovo moguće da rumena seljadija ne poznaje ni bosmanovo pravilo

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nema kod tuzlaka logike, samo ho ruk. Znači za Kapetanovića koji je imao dugogodišnji pro ugovor su dobili 80k KM i to igrača koji se dokazivao u premijer ligi. Eh sad neka nam objasne kako će naplatiti 400k KM za igrača koji nema nastupa u PL i još uz to sve može se dovesti besplatno za 6 mjeseci.prisonbreak je napisao/la: ↑02 jan 2024, 18:18Apsolutno nije ispo glup, ima sve ovo smisla sto prica. Pred nama je da vidimo ko je upravu. Momku svakako istice za 6 mj ugovor, nebutno profi ili amaterski, da li ce neko to platiti 400k KM?
Pored njega dobar primjer je i Mehmedović koji je otišao u Lokomotivu za siću, a bolji je igrač duplo od prethodne dvojice.
Neka realnost je da mogu dobiti 10k KM zbog dobrih odnosa sa Sarajevom i da ostane na posudbi do ljeta, sve ostalo su jeftino plaćene bajke po portalima

Truhlo i avenija zbog vrijeđanja pauziraju. Ako ovo nastavi, biću prinuđen i da nekog trajno isključim.
Uništavate temu besmislenim vrijeđanjima na nekoj regionalnoj osnovi. Ja to neću tolerisati, ko nije u stanju normalno diskutovati neka sebi potrazi bolji forum.
Uništavate temu besmislenim vrijeđanjima na nekoj regionalnoj osnovi. Ja to neću tolerisati, ko nije u stanju normalno diskutovati neka sebi potrazi bolji forum.
Nisu samo oni, ima i drugih koji na ovoj temi itekako vrijeđaju.admin je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:28Truhlo i avenija zbog vrijeđanja pauziraju. Ako ovo nastavi, biću prinuđen i da nekog trajno isključim.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Mogao si admine i prelistat koju stranicu pa da pričitaš epitete poput ozračeni ili debil, glupan itd.. ne znam na kojoj osnovi si ovu dvojicu banovao dok si uvrede nekih drugih preskočio..
Ako si već odlučio intervenisati i sprovoditi neku pravdu onda to nemoj raditi selektivno nego po zaslugama.
Ako si već odlučio intervenisati i sprovoditi neku pravdu onda to nemoj raditi selektivno nego po zaslugama.
Po zaslugama su navedena dvojica odavno zasluzili pauzu. Mada i sa nase strane se svasta napise sto jest, jest.chily-rz je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:48Mogao si admine i prelistat koju stranicu pa da pričitaš epitete poput ozračeni ili debil, glupan itd.. ne znam na kojoj osnovi si ovu dvojicu banovao dok si uvrede nekih drugih preskočio..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To sam uradio odokativno kao i uvijek. a radim tako da bi svi znali da nije dovoljno da malo manje krše pravila od nekog drugog, već da je sasvim dovoljno i da slučajno naletiš i izletiš.chily-rz je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:48Mogao si admine i prelistat koju stranicu pa da pričitaš epitete poput ozračeni ili debil, glupan itd.. ne znam na kojoj osnovi si ovu dvojicu banovao dok si uvrede nekih drugih preskočio..
Najsigurniji način za svakog da bude pošteđen isključenja je da se normalno ponaša. Meni je glavni cilj da ovo prestane, a ne da neko bude isključen, tako da ako njih dvojica ne budu dovoljni, sigurno ćemo još ponekog upozoriti.
Admin nije objektivan uaaaaa
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Slabo ti je oko, ne bi bilo lose ocno da posjetis, dobro ti je redbull rekao prelistaj malo PRELISTAJ, sa obadvje strane je bilo vrijedjanja.KAZNJAVAJ obadvje strane ne samo jednu odokativni...admin je napisao/la: ↑03 jan 2024, 17:05To sam uradio odokativno kao i uvijek. a radim tako da bi svi znali da nije dovoljno da malo manje krše pravila od nekog drugog, već da je sasvim dovoljno i da slučajno naletiš i izletiš.chily-rz je napisao/la: ↑03 jan 2024, 16:48Mogao si admine i prelistat koju stranicu pa da pričitaš epitete poput ozračeni ili debil, glupan itd.. ne znam na kojoj osnovi si ovu dvojicu banovao dok si uvrede nekih drugih preskočio..
Najsigurniji način za svakog da bude pošteđen isključenja je da se normalno ponaša. Meni je glavni cilj da ovo prestane, a ne da neko bude isključen, tako da ako njih dvojica ne budu dovoljni, sigurno ćemo još ponekog upozoriti.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
puna podrska za admina..ova dvojica i onaj tuzlak su odavno za trajnog bana..razumijem da je nekome dosadno u zivotu ali ne razumjem da ne rade nista povodom toga vec da pisu gluposti
sad kad se rascistilo ocekujem normalnu konverzaciju
sad kad se rascistilo ocekujem normalnu konverzaciju
Eno sad ispade da su zenicani ugrozeni na forumu a najvise provociraju na forumu, zbog truhle vise gotivim romsku populaciju nego vas...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Nije bitno koga ti gotivis, al ovo je nepravedno sa adminove strane.
Hajde jos sest mjeseci cemo se raspravljati i diskutovati i ovu temu mogu slobodno ugasit jer necete imati skim pisatiRoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑03 jan 2024, 22:02Nije bitno koga ti gotivis, al ovo je nepravedno sa adminove strane.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ja se ne raspravljam, niti ulazim u diskusiju samo kazem sto jest.Sretno vam bilo, ako udjete u PL neka ugase ovaj PDF sto se mene licno tice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.