Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Momak uzeti su podaci za period od 01.01 do 30.11. Sve si rekao ovom rečenicom mrsko mi provjeravati. A tvoje znanje o fiskalizaciji i porezu je toliko da nisi primjetio u broju 1,6 milijardi da taj iznos je toliko nerealan za našu državu da neki grad može u jednom mjesecu to ostvariti da si pomislio da sam uzeo za 11 mjesec iznos od 1,6 milijardiKM
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kako ovo ide u prilog tvojoj tezi da gradovi s hrvatskom većinom varaju državu?Vjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 08:53
Momak bez ikakve uvrede, ali brzaš sa podacima bez neke provjere. Dopusti. Ok znam uzeo si listu prema popisu iz 2013.godine gdje je Livno na mjestu broj 20 prema broju stanovnika,. Ok tu imamo Sarajevo kao grad na broju 1 ali tu je Sarajevo kao cjelina bez Sarajevo Centar, Sarajevo Stari Grad, Novo Sarajevo, Ilidža koji su po broju stanovnika ispred Livna. I samim time ta lista se ne podudara s ovom vezanoj za podatke iz porezne. I ako ćemo gledati Sarajevo kao cjelinu kako si ti predstavio onda u top 20 po fiskalnom prometu imamo Mostar na 3., Široki Brijeg na 7., Vitez na 13., Posušje na 14., Grude na 16., Ljubuški na 17., Čitluk na 19 mjestu. Dakle 7 gradova sa hrvatskom većinom u top 20 po prometu ( iako po meni Mostar je grad pola - pola), a što se tiče stanovnika samo 2 grada sa hrvatskom većinom u top 2 ( ako računamo Mostar) Tako da ne možeš ovdje prikazati jedne podatke zanemarujući druge, totalno amaterski.
-
- Kontakt:
Svi je varaju, netko na amaterski način a netko malo profesionalnijeArtemisFowl je napisao/la: ↑03 jan 2024, 10:18Kako ovo ide u prilog tvojoj tezi da gradovi s hrvatskom većinom varaju državu?Vjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 08:53
Momak bez ikakve uvrede, ali brzaš sa podacima bez neke provjere. Dopusti. Ok znam uzeo si listu prema popisu iz 2013.godine gdje je Livno na mjestu broj 20 prema broju stanovnika,. Ok tu imamo Sarajevo kao grad na broju 1 ali tu je Sarajevo kao cjelina bez Sarajevo Centar, Sarajevo Stari Grad, Novo Sarajevo, Ilidža koji su po broju stanovnika ispred Livna. I samim time ta lista se ne podudara s ovom vezanoj za podatke iz porezne. I ako ćemo gledati Sarajevo kao cjelinu kako si ti predstavio onda u top 20 po fiskalnom prometu imamo Mostar na 3., Široki Brijeg na 7., Vitez na 13., Posušje na 14., Grude na 16., Ljubuški na 17., Čitluk na 19 mjestu. Dakle 7 gradova sa hrvatskom većinom u top 20 po prometu ( iako po meni Mostar je grad pola - pola), a što se tiče stanovnika samo 2 grada sa hrvatskom većinom u top 2 ( ako računamo Mostar) Tako da ne možeš ovdje prikazati jedne podatke zanemarujući druge, totalno amaterski.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ryanair će uvesti sezonske ljetne letove između Soluna i Sarajeva. Kao što je ranije izvještavano, drugi najveći grad u Grčkoj postat će šesta destinacija koju će niskobudžetni prijevoznik opsluživati izvan glavnog grada Bosne i Hercegovine. Ryanair će održavati dva sedmična leta na ruti, od 3. jula do 28. avgusta. Karte su sada dostupne za kupovinu putem web stranice aviokompanije.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najavio si ovo prije par sedmicaVensanKasel je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:02Ryanair će uvesti sezonske ljetne letove između Soluna i Sarajeva. Kao što je ranije izvještavano, drugi najveći grad u Grčkoj postat će šesta destinacija koju će niskobudžetni prijevoznik opsluživati izvan glavnog grada Bosne i Hercegovine. Ryanair će održavati dva sedmična leta na ruti, od 3. jula do 28. avgusta. Karte su sada dostupne za kupovinu putem web stranice aviokompanije.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- VensanKasel
- Kontakt:
Idu dobre vijesti , LOT ove godine kreće ranije za letovima za Varšavu od 16 marta , dvije sedmice prije nego što je planirano .MortemHz je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:07Najavio si ovo prije par sedmicaVensanKasel je napisao/la: ↑03 jan 2024, 11:02Ryanair će uvesti sezonske ljetne letove između Soluna i Sarajeva. Kao što je ranije izvještavano, drugi najveći grad u Grčkoj postat će šesta destinacija koju će niskobudžetni prijevoznik opsluživati izvan glavnog grada Bosne i Hercegovine. Ryanair će održavati dva sedmična leta na ruti, od 3. jula do 28. avgusta. Karte su sada dostupne za kupovinu putem web stranice aviokompanije.![]()
Također letovi će biti do decembra , a trebali su do novembra .
Čekamo rezultate tendera , a i potvrdu mrtvog WizzAir-a za Italiju , vjerovatno Rim .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dugo nisam cuo nesto ovako jezivo i tuzno. Ne mogu ni da zamislim kako su se zajedno odlucili na takav kraj.Tekashi je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:29https://www.klix.ba/vijesti/bih/porodic ... /240101056
Svasta.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Baš tuga jbt.StevieG8 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:37Dugo nisam cuo nesto ovako jezivo i tuzno. Ne mogu ni da zamislim kako su se zajedno odlucili na takav kraj.Tekashi je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:29https://www.klix.ba/vijesti/bih/porodic ... /240101056
Svasta.
Glupo i komentarisati, al mi nije jasno kako ovim prodavačima kovčega nije bilo čudno što neko odjednom naruči tri (pogotovo kad je u pitanju porodica koja je nedavno imala ogromnu tragediju). Mislim, malo mjesto, vjerovatno se ljudi znaju..
The saddest thing in life is wasted talent.
Žalosno je što ovi ljudi nisu imali nikakvu pruženu stručnu pomoć, što je u normalnim društvima sasvim normalna pojava nakon ovakvih tragedija koja je pogodila ove ljude prije ovog čina.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Klocu jedan glupi meni je bukvalno nestalo struje 31.12. od 16:30 do 22:45. Umro dabogda i ti i svaki SDA glasač.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- feniksptica
- Kontakt:
Ima l ovdje psihologa.
Pitanje je da l bi njih iko i sprijecio jer nije to obično samoubistvo nego bas planirano...nije da im se lomilo u glavi 5-10 minuta i odmah skoncali.
Vjerojatno u takvim situacijama pomoć i ne postoji
Pitanje je da l bi njih iko i sprijecio jer nije to obično samoubistvo nego bas planirano...nije da im se lomilo u glavi 5-10 minuta i odmah skoncali.
Vjerojatno u takvim situacijama pomoć i ne postoji
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
postoji li ijedan forumas da mu nisi smrt pozelio??
vidi se da si nesretan u zivotu
- Marsal
- Kontakt:
Pa većini nisam poželio smrt. Nisam ja kriv što ima ovdje desetak krembila s kojima nit možeš nit trebaš drugačije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Felixians4
- Kontakt:
Pojedinci koji opetovano prezentiraju takve kletve i grozote poput maršala kolegama forumašima, a nisu kažnjeni za isto, dok je gro vrsnih forumaša napustilo forum, katastrofalna je politika administrature
Nemojte Beska dirati, nije kriv sto je zaostao
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
Ko je gledao seriju The Shield, e na to me podsjeća to gore, kad Walton Goggins (ne sjećam se imena lika) okupi svoju familiju i pobije ih
-
- Kontakt:
Upravo si pozelio smrt za 250 000 ljudi

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.