Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Otvoriše Isaci pumpu, Allah ih nagradio. Šta ti znači jedna ruku u parlamentu 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
Opet neke teorije koje nemaju veze sa brojkama. Ajmo ovako spletom okolnosti svraćao sam u Bajre i onako firma gigant imaju cca 100 mil prihoda godišnje, enormnu dobit, i svratiš da pojedeš ćevape, konobar u papučama, farmerkama i cedevita majici poslužuje, pitaš za račun a on donosi na nekom papiriću gdje ručno zbraja sve. Ok, drugi primjer Hercegovina restoran isto tako, bio bih licemjeran kad bih rekao da sve fiskaliziraju ali konobar ti bar donese račun kakav takav, neki bonton odjevanja ima, puno je veći profesionalizam.
Nije teorija haveru nego stavljanje brojeva u kontekst koji ti ignorišeš. Brojevi su i statistika da ima samo jedan hrvatski grad u top 10 po ukupnom prometu. Tu recimo nemaš problem s razumijevanjem konteksta.
Tvoju teoriju možeš jednako prenijeti i na hrvatske neturističke gradove s tim redom veličine. Nećeš tu naći abnormalnije koje se mogu poredit sa općinama velikih gradova, ali možeš naći iste abnormalije u drugim zemljama u dijelovima gdje se koncentrišu manjine.
Tvoju teoriju možeš jednako prenijeti i na hrvatske neturističke gradove s tim redom veličine. Nećeš tu naći abnormalnije koje se mogu poredit sa općinama velikih gradova, ali možeš naći iste abnormalije u drugim zemljama u dijelovima gdje se koncentrišu manjine.
Jedina svijetla tačka u nametnutoj kvislinškoj vladi
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
Brojevi su i da u top 10 gradova i općina u BiH nema niti jedan većinski hrvatski grad, a po prometu to nije slučaj.Jabroni je napisao/la: ↑02 jan 2024, 19:21Nije teorija haveru nego stavljanje brojeva u kontekst koji ti ignorišeš. Brojevi su i statistika da ima samo jedan hrvatski grad u top 10 po ukupnom prometu. Tu recimo nemaš problem s razumijevanjem konteksta.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
A koliko ima srpskih gradova u top10 

-
- Kontakt:
Priča je o Federaciji, i podaci o prometu su podaci od porezne uprave FBIH. Kako je nekima teško pročitati malo dulji tekst.
Jel moguće da neko ode maksuz da sluša Elviru Rahić. Pa ova žena ne pjeva uopšte, samo se dere.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zenicki Spiderman

Kakav debil
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- bavariapivo
- Kontakt:
Omco je druga prica.bavariapivo je napisao/la: ↑02 jan 2024, 21:05I omco je debil na kvadrat, ali se bogati na još većim retardosima…
Krimos uzima pare na TikToku, umjesto da lezi negdje daleko od civilizacije.
Tebi ovo "kao" zanimljivo? E, svasta.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kako je tebi teško razumiti da u Federaciji živi 75% Bošnjaka.Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 20:27Priča je o Federaciji, i podaci o prometu su podaci od porezne uprave FBIH. Kako je nekima teško pročitati malo dulji tekst.
-
- Kontakt:
Ne može mi biti teško razumjeti kada znam taj podatakArtemisFowl je napisao/la: ↑02 jan 2024, 21:14Kako je tebi teško razumiti da u Federaciji živi 75% Bošnjaka.Vjeverica777 je napisao/la: ↑02 jan 2024, 20:27Priča je o Federaciji, i podaci o prometu su podaci od porezne uprave FBIH. Kako je nekima teško pročitati malo dulji tekst.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.