Zenicka dzukela, krezava naravno

Moderator/ica: GracanicaAA
On se jadan uvijek zaleti, a na kraju kad se "broje mrtvi", uvijek ostane popisan
Dvorska luda bio i ostao. Nije ga popisao samo ko se nije upustio sa njim u prepucavanje...antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jan 2024, 23:01On se jadan uvijek zaleti, a na kraju kad se "broje mrtvi", uvijek ostane popisan![]()
Al hajd lijepo je makar ga gledat ovako dok se bruka, kome bi se drugo smijali.
Ma haj, yebes to kad su izbacili. Ni ne ulazim u to. Ja Celik ko klub izuzetno postujem, na stranu ovo ovdje sto se prepucavamo. Al ovaj lik je neki teski kompleksas, to je dokazao jos u prosloj sezoni kad je ulazio na temu PL i podyebavao...
Ne mislim ja ništa, nisam ja predsjednik, nije moj igrač niti ću se ja ugraditi u transfer a svi dobro znamo ko hoće. Niti sam ja ispao iz lige niti sam ja ostao dužan kome. Samo evo ako možeš da mi pojasniš kako to da si ti stručniji od ljudi iz norveškog fudbala, austrijskog fudbala, HNLa i Sarajeva, a ne radiš ništa ni u Čeliku? Kako to?
Zašto onda to ne urade? Tvojom pričom ispada da su oni budale jer ga mogu dobiti besplatno a oni pregovaraju. Ispada samim tim da si ti stručniji.Truhlo je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:52Ko je rekao da sam ja stručnijisimonknows je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:41Ne mislim ja ništa, nisam ja predsjednik, nije moj igrač niti ću se ja ugraditi u transfer a svi dobro znamo ko hoće. Niti sam ja ispao iz lige niti sam ja ostao dužan kome. Samo evo ako možeš da mi pojasniš kako to da si ti stručniji od ljudi iz norveškog fudbala, austrijskog fudbala, HNLa i Sarajeva, a ne radiš ništa ni u Čeliku? Kako to?![]()
Moja struka je mlaćenje čundarom fukareštine, pogotovo one dvojice sa klipačama ispred piljare![]()
Pošto si simone zauzet obavezama, da ti prvo osvježim sjećanje. Pojavio se članak kako Mujkić ide za 200 000€, prvo su namlaćeni qrkom oni što su tvrdili da ima pro ugovor, drugo nigdje nisam napisao da ne možeš naplatiti obeštećenje, treće prema bosmanovom pravilu, klubovi već sada mogu potpisati Mujkića i dobiti ga besplatno na ljeto
![]()
Hajde sad objasni običnim navijačima koji ne žive od nogometa, zašto bi neko platio 200000€ za takvog igračaEvo uzmemo za primjer Sarajevo, mogu momku već sada ponuditi pro ugovor, sa početkom 1.7.2024, ostane kod vas na polusezoni jer ima važeći amaterski ugovor do kraja sezone, u praksi ispadne kao posudba i onda na ljeto bi dobili mizernu naknadu za treniranje za ovu sezonu
![]()
Truhlo ponovo ispada glupsimonknows je napisao/la: ↑02 jan 2024, 17:42Zašto onda to ne urade? Tvojom pričom ispada da su oni budale jer ga mogu dobiti besplatno a oni pregovaraju. Ispada samim tim da si ti stručniji.Truhlo je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:52Ko je rekao da sam ja stručnijisimonknows je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:41
Ne mislim ja ništa, nisam ja predsjednik, nije moj igrač niti ću se ja ugraditi u transfer a svi dobro znamo ko hoće. Niti sam ja ispao iz lige niti sam ja ostao dužan kome. Samo evo ako možeš da mi pojasniš kako to da si ti stručniji od ljudi iz norveškog fudbala, austrijskog fudbala, HNLa i Sarajeva, a ne radiš ništa ni u Čeliku? Kako to?![]()
Moja struka je mlaćenje čundarom fukareštine, pogotovo one dvojice sa klipačama ispred piljare![]()
Pošto si simone zauzet obavezama, da ti prvo osvježim sjećanje. Pojavio se članak kako Mujkić ide za 200 000€, prvo su namlaćeni qrkom oni što su tvrdili da ima pro ugovor, drugo nigdje nisam napisao da ne možeš naplatiti obeštećenje, treće prema bosmanovom pravilu, klubovi već sada mogu potpisati Mujkića i dobiti ga besplatno na ljeto
![]()
Hajde sad objasni običnim navijačima koji ne žive od nogometa, zašto bi neko platio 200000€ za takvog igračaEvo uzmemo za primjer Sarajevo, mogu momku već sada ponuditi pro ugovor, sa početkom 1.7.2024, ostane kod vas na polusezoni jer ima važeći amaterski ugovor do kraja sezone, u praksi ispadne kao posudba i onda na ljeto bi dobili mizernu naknadu za treniranje za ovu sezonu
![]()
Hajde evo ti meni neukom objasni zašto ljudi iz Odda sastanče sa našim ljudima ako ga mogu dobiti besplatno (za mizernu naknadu za treniranje) bez našeg pitanja?
meni ste gluplji vi sto mu odgovarate.. kad hranis trolla postajes gori od njegaDamirT je napisao/la: ↑02 jan 2024, 18:15Truhlo ponovo ispada glupsimonknows je napisao/la: ↑02 jan 2024, 17:42Zašto onda to ne urade? Tvojom pričom ispada da su oni budale jer ga mogu dobiti besplatno a oni pregovaraju. Ispada samim tim da si ti stručniji.Truhlo je napisao/la: ↑02 jan 2024, 16:52
Ko je rekao da sam ja stručniji![]()
![]()
![]()
Hajde evo ti meni neukom objasni zašto ljudi iz Odda sastanče sa našim ljudima ako ga mogu dobiti besplatno (za mizernu naknadu za treniranje) bez našeg pitanja?![]()
![]()
Ma ne odgovaram ja njemu odavno. On je meni na ignore listi. Ni ne vidim kad nesto objavi. Jedino vidim ovako kad ga neko citira. Na kraju krajeva, ovo sam Simonu napisaoZaniolo je napisao/la: ↑02 jan 2024, 18:37meni ste gluplji vi sto mu odgovarate.. kad hranis trolla postajes gori od njegaDamirT je napisao/la: ↑02 jan 2024, 18:15Truhlo ponovo ispada glupsimonknows je napisao/la: ↑02 jan 2024, 17:42
Zašto onda to ne urade? Tvojom pričom ispada da su oni budale jer ga mogu dobiti besplatno a oni pregovaraju. Ispada samim tim da si ti stručniji.
Hajde evo ti meni neukom objasni zašto ljudi iz Odda sastanče sa našim ljudima ako ga mogu dobiti besplatno (za mizernu naknadu za treniranje) bez našeg pitanja?![]()
![]()
cim sam procitao ovo pivo kraj piljare, klipaca i ostalo sjetio sam se onog vaseg sto je banovan, ovo su njegovi fazoni
LedeniZaniolo je napisao/la: ↑02 jan 2024, 18:41cim sam procitao ovo pivo kraj piljare, klipaca i ostalo sjetio sam se onog vaseg sto je banovan, ovo su njegovi fazoni
zamisli tek koliko je ovaj glup kad njeg kopira
sretno u nastavku sezone, bihac vas ceka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.