Marija Šerifović prekinula koncert u Zenici, neko je gađao petardama: "Je*ite joj vi mater poslije"

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Marija Šerifović prekinula koncert u Zenici, neko je gađao petardama: "Je*ite joj vi mater poslije"
Pa on nikada nije ni bio pjevač
Nevjerovatno koliko je grad potonuo u zadnjih 10 godina. 2012 smo bili metropola za ovo danas što imamo.
I onda će kad dođe ramazan da mi pametuju, ne slikaj iftar ima gladnih.
Večeras očito nema ni gladnih, ni nezaposlenih, ni beskućnika, ni bolesnih koje liječimo SMS porukama.
Večeras blagostanje traje dok se ne otrijezne, a onda će opet biti kriv Bakir, SDA i država.
Ko vlada zadnjih 8 godina mi smo Real Madrid.
Kao prvo braca sretna ti Nova Godina da bude mnogo bolja nego sve prethodne. Sve što je bilo ružno, što te tišti, muči ostavi u staroj godini i ovu novu počni od nule. Restartuj se, vrati se na fabrička podešavanja ma kako god samo ne dozvoli da ono što se desilo upravlja tobom i određuje ti šta će se desiti u budućnosti. Razmisli dobro i postavi sebi ciljeve koje želiš ispuniti u narednih 12 mjeseci, počni raditi na sebi i fizički i mentalno, posloži misli u glavi i pregazi ovu godinuFelixians4 je napisao/la: ↑01 jan 2024, 01:30
Ništa, otišao je niz rasnih forumaša iz ovih i onih razloga, većini ide privatno&poslovno fino, nemaju vremena, a onda kad ode "trust mozgova"; prevlada trollanje. Meni je cilj bio da me netko zamijeti, kontaktira i da ima vajde od forumašenja, a očigledno nisam uspio, očito nisam taj, idem u nepoznato. Kad nisi zdrav psihički, nisi ni fizički, predugo traje ova agonija, valjda je dosta
Jesu, ali to su redom manji gradovi ustvari opstine.
Samo ignoriši , ostavi staru šifru . Ko ti je poslao obavijest ?
VensanKasel je napisao/la: ↑01 jan 2024, 12:24http://slobodanvaskovic.****/2024/01/nova-je-godina-nije-vrijeme-za-teske.html?m=1
Al' ga yebe Vasković , ne vadi . Fakat Tegeltija teški debil .
Dok je bio na vrhuncu, mnogi su željeli da budu viđeni u društvu Potkovanog: prijatelji, kumovi, starlete, privrednici… Danas je stanje takvo da njega zaobilaze čak i virusi i bakterije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.