Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma gdje se uzdizemo brate, gore od ovog ne moze, mislim da su bolji uspjesi bili tik nakon rata nego sad...Felixians4 je napisao/la: ↑01 jan 2024, 01:02Sretno vam, eto BiH se očekivano podiže u sportu, imat ćete stalno nešto proslaviti i u tom aspektu.
Mene ne veseli više ništa u životu, još malo odyebat ću forume, uzalud potrošeno vrijeme, šteta.
Zdravlje i dušmanima.
Jutro novo
Sve najbolje brate. Tu smo za tebe. Ne daj se. Pisi kad te sta sikira.Felixians4 je napisao/la: ↑01 jan 2024, 01:02Sretno vam, eto BiH se očekivano podiže u sportu, imat ćete stalno nešto proslaviti i u tom aspektu.
Mene ne veseli više ništa u životu, još malo odyebat ću forume, uzalud potrošeno vrijeme, šteta.
Zdravlje i dušmanima.
Jutro novo
Nikada ovakav igrač u NBA, nikada u modernoj EL, čak i Gegić, opet ste u teškoj grupi bili nadomak prolaza na EB, sada možete opet izboriti prvenstvo preko Hrvatske, Euro baraž, smjena generacije, Zrinjski prvi klub u grupama, bit će tog. Lana Pudar, neki MMA borci, svakako ide ne bude li rata novog, uspon BiH kako bude išla ka tzv integracijama euro atlantskim, sređivanje.forgempp je napisao/la: ↑01 jan 2024, 01:06Ma gdje se uzdizemo brate, gore od ovog ne moze, mislim da su bolji uspjesi bili tik nakon rata nego sad...Felixians4 je napisao/la: ↑01 jan 2024, 01:02Sretno vam, eto BiH se očekivano podiže u sportu, imat ćete stalno nešto proslaviti i u tom aspektu.
Zdravlje i dušmanima.
Jutro novo
A steta bi bilo da odes sa foruma, narocito na teniskom pdf-u, a vidim i kosarku objasnjavas.![]()
Puno srece i zdravlja u 2024. forumski druze iz Hrvatske.![]()
Citam evo na klixu komentare.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 jan 2024, 01:21Kojem kretenu bi palo na pamet gađati Mariju Serifovic petardom u Zenici veceras?
Stvarno sramota kakvih primitivaca ima u ovom društvu
Ma ne idi nam nigdje, ti si gospodin i užitak je čitat tvoje postove na svim PDFovimaFelixians4 je napisao/la: ↑01 jan 2024, 01:30Ništa, otišao je niz rasnih forumaša iz ovih i onih razloga, većini ide privatno&poslovno fino, nemaju vremena, a onda kad ode "trust mozgova"; prevlada trollanje. Meni je cilj bio da me netko zamijeti, kontaktira i da ima vajde od forumašenja, a očigledno nisam uspio, očito nisam taj, idem u nepoznato. Kad nisi zdrav psihički, nisi ni fizički, predugo traje ova agonija, valjda je dosta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.