Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Zenicani, nadam se da je sve ok nakon sinoc, barem kod vas forumasa.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ja sa zenicom imam isto onoliko koliko trenutni papa sa teheranom.fukara87 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 19:42Ovi Zenicani samo znaju vrijedjati, to je taj mentalni sklop, zato niste nigdje pozeljni jer smrdite, i zadojeni mrznjom nekom, bave se drugim stvarima jer im je klubcic postao mali pa nemaju nikakvih drugih argumenata, pa moraju spominjati neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom
Ali bolesno je koristiti te primjere u raspravama oko fudbalskih klubova.
-
- Kontakt:
Najmanje je tvoja briga gdje sam ja i jesam li. Ja ti rekoh samo ako ćemo o tome gdje ko iznosi mišljenje, ako te već toliko zanima, da ti pokažem kome ja iznosim mišljenje. Pošto za tebe znamo, iznosiš ga u masi, a totalno je nebitno ukoliko nema većina istih.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:13Pa jesil i ti u toj grupi ljudi koja je slobodu dovela na mjesto gdje je sadsimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 07:30Ti znašNavojKontra5491 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 22:33
Ma ti svoje misljenje mozes samo na forumu i da izneses![]()
Javi se samo da ti svoj imenik i zadnjih 5 poruka pošaljem pa da vidimo ko gdje iznosi mišljenje![]()
O mišljenju piše lik čije je mišljenje važno samo ako ima većina istih![]()
![]()
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Ne trpaj svoje zakljucke meni u post prijatelju to sto ti mislis da si strucnjak a dokaze se suprotno nisam ja kriv, evo objavi javno ako ti je zelja da objavissimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 15:26Najmanje je tvoja briga gdje sam ja i jesam li. Ja ti rekoh samo ako ćemo o tome gdje ko iznosi mišljenje, ako te već toliko zanima, da ti pokažem kome ja iznosim mišljenje. Pošto za tebe znamo, iznosiš ga u masi, a totalno je nebitno ukoliko nema većina istih.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:13Pa jesil i ti u toj grupi ljudi koja je slobodu dovela na mjesto gdje je sadsimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 07:30
Ti znaš![]()
Javi se samo da ti svoj imenik i zadnjih 5 poruka pošaljem pa da vidimo ko gdje iznosi mišljenje![]()
O mišljenju piše lik čije je mišljenje važno samo ako ima većina istih![]()
![]()
-
- Kontakt:
To je tvoj zaključak care, da se ti pitaš jer si u većini, i sam si tako rekao. Kad ja onda kažem da je tvoj glas važan samo ako je u većini, onda ja namećem zaključke? Svašta. Šta se to i gdje dokazalo? Javno nemam potrebe objavljivati ništa, ta ponuda stoji samo tebi pošto si spomenuo gdje ko iznosi svoje mišljenje, pa da vidiš kad te već interesuje.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 16:32Ne trpaj svoje zakljucke meni u post prijatelju to sto ti mislis da si strucnjak a dokaze se suprotno nisam ja kriv, evo objavi javno ako ti je zelja da objavissimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 15:26Najmanje je tvoja briga gdje sam ja i jesam li. Ja ti rekoh samo ako ćemo o tome gdje ko iznosi mišljenje, ako te već toliko zanima, da ti pokažem kome ja iznosim mišljenje. Pošto za tebe znamo, iznosiš ga u masi, a totalno je nebitno ukoliko nema većina istih.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:13
Pa jesil i ti u toj grupi ljudi koja je slobodu dovela na mjesto gdje je sad![]()
-
- Kontakt:
Prika ja ti kazem svoje vidjenje demokratije da je glas nepismenog jaci od glasa pismenog ako je u vecini i kraj pricesimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 17:41To je tvoj zaključak care, da se ti pitaš jer si u većini, i sam si tako rekao. Kad ja onda kažem da je tvoj glas važan samo ako je u većini, onda ja namećem zaključke? Svašta. Šta se to i gdje dokazalo? Javno nemam potrebe objavljivati ništa, ta ponuda stoji samo tebi pošto si spomenuo gdje ko iznosi svoje mišljenje, pa da vidiš kad te već interesuje.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 16:32Ne trpaj svoje zakljucke meni u post prijatelju to sto ti mislis da si strucnjak a dokaze se suprotno nisam ja kriv, evo objavi javno ako ti je zelja da objavissimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 15:26
Najmanje je tvoja briga gdje sam ja i jesam li. Ja ti rekoh samo ako ćemo o tome gdje ko iznosi mišljenje, ako te već toliko zanima, da ti pokažem kome ja iznosim mišljenje. Pošto za tebe znamo, iznosiš ga u masi, a totalno je nebitno ukoliko nema većina istih.
Dokazalo se kad si piso da cete ostat i da je zavrsen opstanak u ligi a truhlo vam salu proucio 2 mjeseca prije... mirises mi na to da podrzavas acu i secera hmm
Gdje je bolan napisao ikad da ostajemo? Sta pricas gluposti? Jedino sto je rekao i sto svi znamo od nasih je da je covjek fino rekao da sa onim igracima TREBAMO ostati. Nije znaci rekao ostajemo milijardu posto.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:03Prika ja ti kazem svoje vidjenje demokratije da je glas nepismenog jaci od glasa pismenog ako je u vecini i kraj pricesimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 17:41To je tvoj zaključak care, da se ti pitaš jer si u većini, i sam si tako rekao. Kad ja onda kažem da je tvoj glas važan samo ako je u većini, onda ja namećem zaključke? Svašta. Šta se to i gdje dokazalo? Javno nemam potrebe objavljivati ništa, ta ponuda stoji samo tebi pošto si spomenuo gdje ko iznosi svoje mišljenje, pa da vidiš kad te već interesuje.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 16:32
Ne trpaj svoje zakljucke meni u post prijatelju to sto ti mislis da si strucnjak a dokaze se suprotno nisam ja kriv, evo objavi javno ako ti je zelja da objavis
Dokazalo se kad si piso da cete ostat i da je zavrsen opstanak u ligi a truhlo vam salu proucio 2 mjeseca prije... mirises mi na to da podrzavas acu i secera hmm
Jedino sta je rekao u vezi ostanka je da Secer i kompanija nisu imali pare da daju Borcu da ih puste, a bili su voljni. To je sve. Ja ne znam gdje ste vi to procitali, ali ovdje niste sigurno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma pusti, degenerici, nabit ih. Izvukao im prije mjesec dva ovdje post u kojem ja "garantujem" opstanak. Bukvalno tu piše da se oslanjam samo na kvalitet i karakter ekipe. Ali to vidiš da je nepismeno, a rijetki pismeni se prave glupanima.DamirT je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:08Gdje je bolan napisao ikad da ostajemo? Sta pricas gluposti? Jedino sto je rekao i sto svi znamo od nasih je da je covjek fino rekao da sa onim igracima TREBAMO ostati. Nije znaci rekao ostajemo milijardu posto.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:03Prika ja ti kazem svoje vidjenje demokratije da je glas nepismenog jaci od glasa pismenog ako je u vecini i kraj pricesimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 17:41
To je tvoj zaključak care, da se ti pitaš jer si u većini, i sam si tako rekao. Kad ja onda kažem da je tvoj glas važan samo ako je u većini, onda ja namećem zaključke? Svašta. Šta se to i gdje dokazalo? Javno nemam potrebe objavljivati ništa, ta ponuda stoji samo tebi pošto si spomenuo gdje ko iznosi svoje mišljenje, pa da vidiš kad te već interesuje.
Jedino sta je rekao u vezi ostanka je da Secer i kompanija nisu imali pare da daju Borcu da ih puste, a bili su voljni. To je sve. Ja ne znam gdje ste vi to procitali, ali ovdje niste sigurno.
Evo hajmo sad potegnuti priču gdje sam noć prije utakmice sa Širokim napisao "Stole dole desno, jaka u ćošak", tako nsšto bi, i sutradan penal, Stole puca dole desno i 1:0. Šta ćemo s tim? Ja neću reći da je namješteno, ali hajmo potegnuti onda i tu priču.
-
- Kontakt:
Pa zato sto su ti vjerovali slijeposimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:31Ma pusti, degenerici, nabit ih. Izvukao im prije mjesec dva ovdje post u kojem ja "garantujem" opstanak. Bukvalno tu piše da se oslanjam samo na kvalitet i karakter ekipe. Ali to vidiš da je nepismeno, a rijetki pismeni se prave glupanima.DamirT je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:08Gdje je bolan napisao ikad da ostajemo? Sta pricas gluposti? Jedino sto je rekao i sto svi znamo od nasih je da je covjek fino rekao da sa onim igracima TREBAMO ostati. Nije znaci rekao ostajemo milijardu posto.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:03
Prika ja ti kazem svoje vidjenje demokratije da je glas nepismenog jaci od glasa pismenog ako je u vecini i kraj price
Evo hajmo sad potegnuti priču gdje sam noć prije utakmice sa Širokim napisao "Stole dole desno, jaka u ćošak", tako nsšto bi, i sutradan penal, Stole puca dole desno i 1:0. Šta ćemo s tim? Ja neću reći da je namješteno, ali hajmo potegnuti onda i tu priču.
Ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem...
Zato ti vjeruj faking Truhli tuneldziji. Ne branim Simona, ali covjek sto god mi je u pp napisao, na kraju je ispalo da je istina. Drzi se ti neke izjave koja nije ni istinitaNavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:42Pa zato sto su ti vjerovali slijeposimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:31Ma pusti, degenerici, nabit ih. Izvukao im prije mjesec dva ovdje post u kojem ja "garantujem" opstanak. Bukvalno tu piše da se oslanjam samo na kvalitet i karakter ekipe. Ali to vidiš da je nepismeno, a rijetki pismeni se prave glupanima.DamirT je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:08
Gdje je bolan napisao ikad da ostajemo? Sta pricas gluposti? Jedino sto je rekao i sto svi znamo od nasih je da je covjek fino rekao da sa onim igracima TREBAMO ostati. Nije znaci rekao ostajemo milijardu posto.
Evo hajmo sad potegnuti priču gdje sam noć prije utakmice sa Širokim napisao "Stole dole desno, jaka u ćošak", tako nsšto bi, i sutradan penal, Stole puca dole desno i 1:0. Šta ćemo s tim? Ja neću reći da je namješteno, ali hajmo potegnuti onda i tu priču.i opet ti vjeruju
Ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem...![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
S razlogom. Zavrati se samo u zadnjih par dana. Ostanak Kalesića, dolazak sponzora i dolazak Ignjatovića. Ljetos dolazak Vranješa, Bekića, Komazeca, Vošnjaka, zimu prije Dragutinović, Hadžić... Smjena Žižovića, smjena Jahića, Pranjić... Pa imaš ovdje ljudi kojim sam po dan prije diktirao sastave za kompletan drugi dio sezone. Da ne idem do produženja ugovora i milion nekih stvari. Odlazak Kapetanovića, dolazak Kovčića (trenira s nama)...NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:42Pa zato sto su ti vjerovali slijeposimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:31Ma pusti, degenerici, nabit ih. Izvukao im prije mjesec dva ovdje post u kojem ja "garantujem" opstanak. Bukvalno tu piše da se oslanjam samo na kvalitet i karakter ekipe. Ali to vidiš da je nepismeno, a rijetki pismeni se prave glupanima.DamirT je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:08
Gdje je bolan napisao ikad da ostajemo? Sta pricas gluposti? Jedino sto je rekao i sto svi znamo od nasih je da je covjek fino rekao da sa onim igracima TREBAMO ostati. Nije znaci rekao ostajemo milijardu posto.
Evo hajmo sad potegnuti priču gdje sam noć prije utakmice sa Širokim napisao "Stole dole desno, jaka u ćošak", tako nsšto bi, i sutradan penal, Stole puca dole desno i 1:0. Šta ćemo s tim? Ja neću reći da je namješteno, ali hajmo potegnuti onda i tu priču.i opet ti vjeruju
-
- Kontakt:
Znaci u grupi si ljudi koja je klub dovela gdje jest?simonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:49S razlogom. Zavrati se samo u zadnjih par dana. Ostanak Kalesića, dolazak sponzora i dolazak Ignjatovića. Ljetos dolazak Vranješa, Bekića, Komazeca, Vošnjaka, zimu prije Dragutinović, Hadžić... Smjena Žižovića, smjena Jahića, Pranjić... Pa imaš ovdje ljudi kojim sam po dan prije diktirao sastave za kompletan drugi dio sezone. Da ne idem do produženja ugovora i milion nekih stvari. Odlazak Kapetanovića, dolazak Kovčića (trenira s nama)...NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:42Pa zato sto su ti vjerovali slijeposimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:31
Ma pusti, degenerici, nabit ih. Izvukao im prije mjesec dva ovdje post u kojem ja "garantujem" opstanak. Bukvalno tu piše da se oslanjam samo na kvalitet i karakter ekipe. Ali to vidiš da je nepismeno, a rijetki pismeni se prave glupanima.
prijatelji nova godina odvadite malo uzivajte
Standardno na temi i u novoj godini

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
12 01 ocekujem prvo raspravu pa onda cestitke bliznim
-
- Kontakt:
Opet kažem, ne treba tebe da zanima jesam li ja i u kakvoj grupi. A drugo, da znaš koliko ne znaš, znao bi da su 2 od 3 glavna čovjeka iz prošle garniture trenutno glavni odgovorni za jesenju titulu.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:55Znaci u grupi si ljudi koja je klub dovela gdje jest?simonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:49S razlogom. Zavrati se samo u zadnjih par dana. Ostanak Kalesića, dolazak sponzora i dolazak Ignjatovića. Ljetos dolazak Vranješa, Bekića, Komazeca, Vošnjaka, zimu prije Dragutinović, Hadžić... Smjena Žižovića, smjena Jahića, Pranjić... Pa imaš ovdje ljudi kojim sam po dan prije diktirao sastave za kompletan drugi dio sezone. Da ne idem do produženja ugovora i milion nekih stvari. Odlazak Kapetanovića, dolazak Kovčića (trenira s nama)...NavojKontra5491 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 18:42
Pa zato sto su ti vjerovali slijepoi opet ti vjeruju

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Sretna Nova i sve najbolje zenicani i tuzlaci 

Sretna Nova godina ljudi, sve najbolje.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BatistutA19
- Kontakt:
Sretna Nova god i sve naj,zdravi sretni mi i veseli bili .Zivjeli !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.