Predstaviš momku plan za naredne godine, cilj pa vidiš. Dok ne sjedeš ne znaš ništa. Malo ko bi rekao da će Peneranda i Benko, Vrančić uopšte popričati sa nama a vidio si.Surreal je napisao/la: ↑31 dec 2023, 13:20Tola je fenomenalan, ali mislim da mu se ne bi dolazilo u Bosnu.H8Z7 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 13:19Za pola godine ugovor mu ističe nije loš nimalo, samo je pitanje da li našima treba. Po meni bio bi pojačanje valjda ga kontaktiraju i dogovore za ljeto.Amcho1 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 12:59Šta mislite o ovom liku:) : https://www.transfermarkt.com/marko-tol ... ler/349264
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Znam brate ali opet,pricamo o crnogorskoj ligi.Ligi koja je 54/55 na uefinoj listi.Sve i da sa 17 godina ima 100 utakmica po 90 minuta meni nije jasno sto bi oni dali 5 miliona eura za njega.Mi smo jel ono 9 igraca prodali za 4 miliona.Buducnost prosle sezone na gol razliku cini mi se osvojila titulu,ove sezone isto nista ubjedljivo.U Evropi izgubili od Breidablika 5-0 i onda ispali od Struge(2 poraza).Znaci nikakav uspjeh da kazes eh vrijedi te pare.Kako su ovo uspjeli izvesti Bog sami znanapoleon72 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 13:35Tako sto je vec prosle sezone skupio 20ak utakmica za Buducnost kao 16togodisnjak. Granica se u fudbalu pomjerila dosta nisko, a kod nas i sad sa 20 godina talent, kae daj ga na posudbu nek se kali. Sa 20 godina u svijetu si u konkurenciji za Zlatnu loptu. Evo Celik, umjesto da je vec u ovoj polusezoni skupio barem 10ak nastupa s klupe, u onim utakmicama gdje dotuces protivnika do 60te minute, pa na proljece ga lagano uparit sa Djurickovicem od prve minute, i nakon naredne sezone imas stopera od 18 godina sa 50 utakmica za prvi tim, Evropa, ovo ono. Pa ga neko i kupi. Jok, kod nas mu doziraj minute do 22. godine i onda se ibretimo sto ga niko nece, ili nam je wow cijena od 500-600 hiljada.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Navodno Simon planira da ga povede na pripreme sa prvim timom, a vrlo vjerovatno da na proljeće ima i određenu minutažu.napoleon72 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 13:35Tako sto je vec prosle sezone skupio 20ak utakmica za Buducnost kao 16togodisnjak. Granica se u fudbalu pomjerila dosta nisko, a kod nas i sad sa 20 godina talent, kae daj ga na posudbu nek se kali. Sa 20 godina u svijetu si u konkurenciji za Zlatnu loptu. Evo Celik, umjesto da je vec u ovoj polusezoni skupio barem 10ak nastupa s klupe, u onim utakmicama gdje dotuces protivnika do 60te minute, pa na proljece ga lagano uparit sa Djurickovicem od prve minute, i nakon naredne sezone imas stopera od 18 godina sa 50 utakmica za prvi tim, Evropa, ovo ono. Pa ga neko i kupi. Jok, kod nas mu doziraj minute do 22. godine i onda se ibretimo sto ga niko nece, ili nam je wow cijena od 500-600 hiljada.
Ove sezone je rijetko bilo trenutaka kad smo bez nervoze ušli u zadnjih 30 minuta utakmice.
Možda protiv Zvijezde i TC.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Frajer svaki podcast,intervju vise prica o Hjaduku i Torcidi,kaze najveci klub,nakvise ga voli a daje sebi za pravo da laje na Sarajevo. Sjedi kuci papak i truni,nisi za boljeg.BordoBBoja je napisao/la: ↑31 dec 2023, 12:17Turkovicu papcino napacena jebla te komplet torcida u supak
I tebe i svaku takvu “legendu”
A znam da vas par cita ovaj forum
Gonite se u pm od Sarajeva
- skullcrusher
- Kontakt:
Sedamnaestogodišnji Ognjen Šešlak raskinuo je amaterski ugovor koji je imao sa dobojskom Slogom i prelazi u redove Sarajeva, u Akademiju Bordo kluba.
Šešlak je u prethodnoj polusezoni bio najmlađi igrač u ekipi Vlade Jagodića, a istovremeno je igrao za juniore Sloge u Omladinskoj ligi BiH - Sjever gdje je postigao 14 golova.
Šešlak je u prethodnoj polusezoni bio najmlađi igrač u ekipi Vlade Jagodića, a istovremeno je igrao za juniore Sloge u Omladinskoj ligi BiH - Sjever gdje je postigao 14 golova.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ma ovo je divno za citatiEvander je napisao/la: ↑31 dec 2023, 01:22Vrijedjam? Navedi mi molim te sta sam te uvrijedio i javno cu se izvinuti.
Kazem ti, ili me banuj ako krsim neko pravilo, ili prestani brisati postove koji ti se subjektivno ne svidjaju i koji apsulutno opovrgavaju sve sto si naveo.
Pokreni vec jednom tu temu, da vidimo da li ce ti uredmistvo portala dozvoliti.

....sve drugo će proći!
Super, sretno Ogiskullcrusher je napisao/la: ↑31 dec 2023, 13:46Sedamnaestogodišnji Ognjen Šešlak raskinuo je amaterski ugovor koji je imao sa dobojskom Slogom i prelazi u redove Sarajeva, u Akademiju Bordo kluba.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
1. Nemaju rezultate u Evropi, ali barem gotovo redovno osvajaju titulu u CG, mi ovdje imamo 3 na uzorku od zadnjih 10 sezona.
2. Njima je dole godinama jedan klub konkurent za titulu, Sutjeska, ostali su rang Sim Baua i Gradine, tako da tu ima puno više prostora za razigravanje djece, u odnosu na situaciju kod nas.
3. Nemaju nikakvog Vicu u Savezu i slicne cirkuse, gdje neko mora na silu biti prvak, tako da to umnogome olakšava afirmaciju mladih igraca.
-
- Kontakt:
Dovoljno je vidjeti da mediji vise pisu o nama i da vise oljuju nego kone koje ispadaju iz lige.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ko li nam je novi stoper hm
- BordoBBoja
- Kontakt:
Raja neka vam je svima sretna nova godina
Idemo u nove pobjede
Idemo u nove pobjede
- PeppermintSA
- Kontakt:
Neka vam je sretna i berićetna nova godina, pitari moji
-
- Kontakt:
Nek je sretna nova svima sve najbolje
ABd da sljedecu docekamo ubjedljivo prvi

ABd da sljedecu docekamo ubjedljivo prvi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Debilcina.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 13:45Frajer svaki podcast,intervju vise prica o Hjaduku i Torcidi,kaze najveci klub,nakvise ga voli a daje sebi za pravo da laje na Sarajevo. Sjedi kuci papak i truni,nisi za boljeg.BordoBBoja je napisao/la: ↑31 dec 2023, 12:17Turkovicu papcino napacena jebla te komplet torcida u supak
I tebe i svaku takvu “legendu”
A znam da vas par cita ovaj forum
Gonite se u pm od Sarajeva
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mehmedović kao desetka, dobar izbor, može se nametnuti. Potencijala ima. Matanović, bi trebao biti taj zadnji vezni, nije kao što sam pisao u tom gore postu, destruktivac, ali je jedan all-rounder, recimo ima u sebi svega po malo, najviše baca na tog nekog box to box veznjaka. Šteta što nismo Ališaha vidjeli nešto više u bordo dresu, nadam se da će sada samo napredovati. Sada krilo, eventualno špic i to bi moglo biti to za ovaj prelazni. Većinu posla odradili prije početka priprema, rijetko kad se to desilo, skoro nikad. A u drugim klubovima je dosta "vjetrova".
U zadnjih nekoliko dana aktivirali se i novinari, sviđa mi se ovih par postova, daju podršku, racionalno gledaju na stvari, to može biti samo dobro. Najveće je dobro to što se Mirvić napokon nakon 2 godine skoro distancirao od mahale. Klub odmah pravi korake prema naprijed, a mahala preko poltrončića pokušava sada srušiti i Mirvića koji im je do prije nekoliko valjao, nema njih ništa ne valja.
EDIT: Raja, sretna vam nova godina.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Treba nama jedan stoper najprije.Upariti nekoga mladjeg sa Miomirom,Anicic da upada u slucaju povreda/kartona/slabije forme je odlicna opcija.Soldi zahvaliti se,Trako posudba/zahvaliti se.Celik kao 4 opcija da dobija minutazu na proljece.
Ako odu Renan ili Catakovic(neko jucer napisa da ide vjerovatno)treba nam i napadac.Ne mozes samo na Renanu ostati ako Hamza ode a ako Renan ode bas smo u belaju.
Krilo bi doveo samo ako iskoci neko bas top.Mislim da nam ne gori tu toliko,pogotovo jer nam se i Guliashvili vraca na kraju sezone.
Ako odu Renan ili Catakovic(neko jucer napisa da ide vjerovatno)treba nam i napadac.Ne mozes samo na Renanu ostati ako Hamza ode a ako Renan ode bas smo u belaju.
Krilo bi doveo samo ako iskoci neko bas top.Mislim da nam ne gori tu toliko,pogotovo jer nam se i Guliashvili vraca na kraju sezone.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bekove rijesiti, i stipera jednog. Odbrana propuh, to nas je kostalo dosta bodova!
U novi boj ...
Sretna Nova godina braco !
...sve drugo ce proci !!!
...sve drugo ce proci !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, johntravolta123, Lecler, Samozdravlje i 90 gostiju.