Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Davidoffgold
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Davidoffgold » 31 dec 2023, 12:05

Ja kada se s nekim ne slazem i u RL i na forumu cu mu to reci na fin nacin. Svako ima svoje misljenje. Misljenje je ko' guzica. Svi imaju svoje, mada ono dosta govori o tebi kao osobi. Elem, sakic elvedina ne pratim, i neki dan sam rekao da mi nije smjesan. Djeci ocito jeste jer se zeza lik. Ne vidim da isti propagira nesto sto je toksicno za omladinu. Bio je u zatvoru uistinu ali ne treba suditi ljudima po tome. Radi posteno, ne udara nikog patikom u glavu kao ovak srbin. Ako je elvedin nekome smjesan ok. Go for it. On je meni neka verzija moderni kike budalike haha. A ako cemo suditi po tome da je bio u zatvoru, pa nas prvi predsjednik je bio na robiji. Cola je bio na robiji pa puni dvorane. Sto se tice juznog vetra, arkana,cece, kneleta, golubovica...pa nesto ne vidim da su isti dio generacije 90+. Svi su generacija mojih roditelja jbg. Svima vama forumasi David ovom prilikom, iako je relativno novi forumas, zeli sretnu i bericetnu novu godinu. Da mi istu provedete u zdravlju i veselju sa svojim porodicama. Da iduca nama svima bude dosta bolja, uspjesnija, da se jos mnogo puta zakacimo oko svojih misljenja na ovoj "online kafani" i da nam konacno reprezentacija proigra ( normalno i da se sloboda vrati u BHPL 😛). Sretna nova godina i cuvajte se 😉.
Une vie honorable est une vie éternelle

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 31 dec 2023, 12:06

Judd je napisao/la:
31 dec 2023, 11:43
VensanKasel je napisao/la:
31 dec 2023, 11:38
Judd je napisao/la:
31 dec 2023, 11:31
Pa tom Elvedinu Sakiću doniraju i ljudi od 40+ dakle vrlo je diskutabilno kome je on idol. :rol:
Pa tebi je , čim znaš ko mu donira :kafa:
De ba legendo, smanji doživljaj. Isprozivao si tu momka iako nemaš pojma o njemu što mi govori da i nisi pretjerano inteligentan.
De ba buraz , možeš ti to puno bolje . Razočarao si me :kafa:

Sa kojeg profila ćeš mi odgovoriti ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 31 dec 2023, 12:07

Mirni budite.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 31 dec 2023, 12:11

Centre forward je napisao/la:
31 dec 2023, 12:04
Imamo mi raznih problema.

Jutros uz kafu slučajno naletim na Amara il' Ammara, koji se preziva k'o nekada naš perspektivni veznjak, ili slično i priča o podjeli paketića u Sarajevu uz Djeda (Mraza) i sve što ide uz ovaj period godine. Potencira da to nije OK, i svašta nešto, medjutim par puta je spomen'o "Bošnjačko Sarajevo". U sljedećem klipu priča kako hoće da nam uzmu dio države, secesija i sve te "lako svarljive" i dnevnopolitičke teme.

Da li je svjestan da sa tim "Bošnjačko Sarajevo" on na neki način ljudima koji ne razmišljaju kao on daje legitimitet da razmišljaju "drugačije"??
Sda bot nije mu prvi put
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 31 dec 2023, 12:14

Idemo danas samo laga, znaci laga.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 31 dec 2023, 12:25

Davidoffgold je napisao/la:
31 dec 2023, 09:24
VensanKasel je napisao/la:
31 dec 2023, 09:17
Davidoffgold je napisao/la:
31 dec 2023, 01:16
Joj kakvih mi krembila imamo u Bosni (Balkanu) generacije 40+...Bgm kad kazu da smo mi mladi nikakve generacije samo se nasmijem i sjetim da su ti ljudi poslije rata profiterima radili za 200 maraka 😂
Oni radili za 200 KM , vi brude dudlate nargile , drkate qrac po antidruštvenim mrežama i nećete ništa da radite , već vam ti ljudi ( roditelji ) koji su radili za 200 KM daju "džeparac" :D

Idol vam polupismeni zalizani kriminalac sa tik-qrca , bježi ba buraz budi realan ...
Buraz izvini, al u zivotu sam dva put zacadio tu glupost. Idol mi nije Knele, imam fakultet i zivim sa curom...cak i nisam znao ko je ova budaletina. Mozda dosta omladine se i ponasa tako ali ne svi budi uvjeren u to. Dosta mojih prijatelja sa kojima sam u kontaktu ni ne zna ko je ova budaletina. Nismo svi isti. A to da necemo da radimo, pa znas kako i upravu si i nisi. Jesi jer fakat ima gotovana 😂. Najgori su oni koji zavrse fax i misle da su Boga za muda ufatili. Ali u isto vrijeme nece narod ba da radi za crkavicu....radije nece nikako raditi nego za mizeriju da radi.
To i jeste problem sto nepismena bagra poput tebe ima fakultet, za koji svakako mislim da je precijenjen, pogotovo u ovoj nasoj vukojebini.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 31 dec 2023, 12:41

StevieG8 je napisao/la:
31 dec 2023, 12:11

Jutros uz kafu slučajno naletim na Amara il' Ammara, koji se preziva k'o nekada naš perspektivni veznjak, ili slično i priča o podjeli paketića u Sarajevu uz Djeda (Mraza) i sve što ide uz ovaj period godine. Potencira da to nije OK, i svašta nešto, medjutim par puta je spomen'o "Bošnjačko Sarajevo". U sljedećem klipu priča kako hoće da nam uzmu dio države, secesija i sve te "lako svarljive" i dnevnopolitičke teme.

Da li je svjestan da sa tim "Bošnjačko Sarajevo" on na neki način ljudima koji ne razmišljaju kao on daje legitimitet da razmišljaju "drugačije"??
Sda bot nije mu prvi put
Znači da SDA nije odustala od svoje prvobitne mantre "Daj nam Sarajevo, ostatak države nije bitan".

On je onda licemjer. Zna li šta Islam govori o hipokriziji? Onda on ili je mnogo pokvaren ili je teški duduk i neznalica. Ne zna se šta je opasnije.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 31 dec 2023, 13:09

31 dec 2023, 12:41
StevieG8 je napisao/la:
31 dec 2023, 12:11

Sda bot nije mu prvi put
Znači da SDA nije odustala od svoje prvobitne mantre "Daj nam Sarajevo, ostatak države nije bitan".

On je onda licemjer. Zna li šta Islam govori o hipokriziji? Onda on ili je mnogo pokvaren ili je teški duduk i neznalica. Ne zna se šta je opasnije.
Ne nužno Sarajevo, ali privatni begovat u sklopu bilo koje države, u kojem mogu, uz pomoć IZ, vladat neobrazovanom i zatucanom rajom. Bakir bukvalno drka na ovaj scenarij svaki dan.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 31 dec 2023, 13:28

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 31 dec 2023, 13:29

Sta je ono u Sarajevu stoka izvarala turiste za smjestaj preko Bookinga. E cega su se dosjetili :facepalm:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 31 dec 2023, 13:33

A što ih boli ovaj sa cvikama :rol:

Samo plačite :ljepota:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 31 dec 2023, 13:38

Arvid je napisao/la:
31 dec 2023, 13:33
A što ih boli ovaj sa cvikama :rol:

Samo plačite :ljepota:
Bukvalno sam vrijedi više neg čitava garnitura ministara iz SDA od rata bar u KS
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 31 dec 2023, 13:39

Kme kme SDA botovi hahahahhahahah , kakvi bolesnici mrtve im yebem , oni stavili zastavu Palestine , sreća pa nisu na vlasti ukrali bi i pomoć za Palestinu ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 31 dec 2023, 13:41

SDA botovi su posebna priča, ne mogu se pomiriti s činjenicom da su politički umrli.

S druge strane imam poseban animozitet prema Uku, ne mogu ga vidjeti na slici

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 31 dec 2023, 13:50

Bukvalno bi prošlo da su bilo koga sa slike prozvali osim Štete :rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 31 dec 2023, 13:50

Besko opet potvrdjuje da je idealan kandidat za nastavak Mengeleovih eksperimenata.

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 31 dec 2023, 13:52

Epidaurus je napisao/la:
31 dec 2023, 13:50
Besko opet potvrdjuje da je idealan kandidat za nastavak Mengeleovih eksperimenata.
da je bogdom sinoc ispod rusevina ostao

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 31 dec 2023, 13:54

Fakat manje mi smeta naziv balija nego bosnjak.
Kad me zove balija, ili ima kompleks manje vrijednosti ili me nije uspio preveslati.

Kad me zove bosnjak ili mu treba para ili me hoce prevariti radi licnog interesa.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 31 dec 2023, 14:09

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 31 dec 2023, 14:12

Bundesliga je napisao/la:
31 dec 2023, 13:29
Sta je ono u Sarajevu stoka izvarala turiste za smjestaj preko Bookinga. E cega su se dosjetili :facepalm:
K'o da je to nešto novo za Sarajlije. :D

Ima ona, još za vrijeme Olimpijade kad je Kirk Douglas ruč'o u Sarajevu. Živio je 100 godina al' najskuplji obrok ikad je platio u Sarajevu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 3 gosta.