RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Na danasnjem vremenu najvaznije je da je osoba postena i da radi u interesu kluba... Dzaba iskustvo i ako znas radit posao a krades i muljaš...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
RainMan je napisao/la: ↑30 dec 2023, 15:00Samra već duže vrijeme u kontinuitetu radi fantastičan posao u klubu. Uvijek daje 110% od sebe, radi poslove koji često nisu u opisu njene radne pozicije, nerijetko ostaje nakon radnog vremena za klub, kao i vikendima i praznicima. Ima odlične odnose sa svima u upravi, trenerom i igračima. Klub će uvijek nagraditi trud, odanost i prepoznati potencijal svih u klubu i onih koji doprinose njegovom razvoju. Odavno se radilo na njenoj integraciji za novu ulogu u klubu. Narednih 6 mjeseci će biti probni period. Neki komentari ovde su u najmanju ruku sramotni i pozivam pojedince da preispitaju svoje vrijednosti.
Tebi vjerujem, a i ja sam imao par prilika da se uvjerim da Samra radi za klub. Sretno!
Ti si naša ljubav jedina!
Ja odlicno znam sta govorim. O human **** managementu bi ti mogao drzati predavanje , i teoretski i prakticno no ako hocete da me ubjedite da je najbolje rjesenje za direktora Veleza osoba koja sa trideset i kusur godina ima godinu ili dvije radnog staza i iskustva onda neka vam bude.Balorda je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:04Ti jednostavno ne znaš o čemu pričaš, nemaš dovoljno informacija da bi donosio sud da je nešto eksperiment, preko noći i sl. Čovjek iz kluba ti je gore napisao da je probni period 6 mjeseci, tako da ne vidim problem da se djevojci pusti to vrijeme za rad. Potpuno neproduktivno je ovo instant podapinjanje.mostar_mo je napisao/la: ↑30 dec 2023, 16:01Balorda je napisao/la: ↑30 dec 2023, 15:55
Tebi je neozbiljno, upravi kluba nije. Pošto ni ja ni ti ama baš ništa ne znamo o poslovnim kvalitetama ove žene, ne znam kako možeš donositi ikakav sud, zaključak i povrh svega osudu te osobe?
Valjalo bi da se saberete malo i prestanete srati (da oprostite).
Druze, ne osudjujem nikoga vec sam uvijek za kvalitetu, a kvaliteta se dokazuje dugogodisnjim radom, ne preko noci !
Ovo je eksperiment, a ja sam uvijek protiv toga.
Ja nisam dusmanin Veleza, konstatujem samo da odluke nisu logicne sto ne znaci da cura nece i ne moze napravit neke rezultate.
No, statisticki gledano sanse u odnosu na nekoga tko je vec upravljao ljudima i organizacijom su joj puno manje.
I zavrsavam raspravu na ovu temu.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ajmo istrpit curu makar ovih 6 mjeseci.
Klaf radi mnogo bitniji posao trenutno i radi ga odlicno. I to bi trebalo da nam bude najbitnije. Nadat se da ce Samra u zdravom okruzenju takodjer davati zadovoljavajuce rezultate isto 🫡
Kad se sjetim kako smo funkcionisali prije 10/15 godina?
I kad se sjetim Avde koji nije znao poslat faks susjedkama te na 40 stepeni odleti sa autom da im ga licno preda
kaze kralj kakav faks ja sam brzi 
! Sutimo i istrpimo malo, prosli smo 200(citaj dvije stotine) puta gora sranja od ovog.
ajmo odmarat malo i punit baterije za sto bolje proljece
🫡
Klaf radi mnogo bitniji posao trenutno i radi ga odlicno. I to bi trebalo da nam bude najbitnije. Nadat se da ce Samra u zdravom okruzenju takodjer davati zadovoljavajuce rezultate isto 🫡
Kad se sjetim kako smo funkcionisali prije 10/15 godina?
I kad se sjetim Avde koji nije znao poslat faks susjedkama te na 40 stepeni odleti sa autom da im ga licno preda
Kakav konkurs, iskustvo ili bilo šta drugo... Čuj izgovor je radi za Velež i daje sve od sebe
. Valjda se to podrazumijeva i stoji u opisu posla. Mislim da je ovo trend, pa i mi kao pratimo trendove i postavimo dotičnu na mjesto direktora Iako nema nikakve veze s tim, samo da ne smeta i klima glavom. Inclusion, diversity
. Najbolji su ovi, što forsiraju da vide šta će biti za 6 mjeseci. Ni sami ne vjeruju, ali se uvjeravaju. Katastrofalna odluka.

-
- Kontakt:
e ovo mi je trebalo iako sam bio skeptican po pitanju Samre, sad sam uvjeren da je ispravna odlukadoox je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:02Kakav konkurs, iskustvo ili bilo šta drugo... Čuj izgovor je radi za Velež i daje sve od sebe. Valjda se to podrazumijeva i stoji u opisu posla. Mislim da je ovo trend, pa i mi kao pratimo trendove i postavimo dotičnu na mjesto direktora Iako nema nikakve veze s tim, samo da ne smeta i klima glavom. Inclusion, diversity
. Najbolji su ovi, što forsiraju da vide šta će biti za 6 mjeseci. Ni sami ne vjeruju, ali se uvjeravaju. Katastrofalna odluka.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Dugo te nije bilo, Šeki
-
- Kontakt:
Pa bila je kampanja da se na mjesto direktora postavi neko od bivših legendi.Po društvenim mrežama najviše su pisali da treba Durakovića.Bilo me strah da uprava ne podlegne pritisku i to uradi .
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Uh, dobro je. Hvala ti na ovom komentaru.doox je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:02Kakav konkurs, iskustvo ili bilo šta drugo... Čuj izgovor je radi za Velež i daje sve od sebe. Valjda se to podrazumijeva i stoji u opisu posla. Mislim da je ovo trend, pa i mi kao pratimo trendove i postavimo dotičnu na mjesto direktora Iako nema nikakve veze s tim, samo da ne smeta i klima glavom. Inclusion, diversity
Biće sve ok momci.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sta tacno ocekujete vi od Samre da uradi za ovih 6 mjeseci?
Koje tacno nivoe ocekujete da cemo sa njom na toj funkciji da dostignemo? Nasa trenutno najbitnija bitka je izaci u Evropu i dovrsiti izgradnju stadiona cim prije, kako bi Evropu igrali na svom terenu, napokon. A po tim pitanjima su najbitniji sir Klaf i njegov posao te Kevelj/Rahimic.
Sa dva tri kapitalca pojacanja mi to ostvarujemo te sa obezbjedjivanjem sredstava oko izgradnje stadiona blizi smo zeljenom cilju i Kada smo sve to ostvarili ja mislim da tek tada ce ova Samrina funkcija biti mnogo vaznija i bitnija za nas daljni razvoj.
Koje tacno nivoe ocekujete da cemo sa njom na toj funkciji da dostignemo? Nasa trenutno najbitnija bitka je izaci u Evropu i dovrsiti izgradnju stadiona cim prije, kako bi Evropu igrali na svom terenu, napokon. A po tim pitanjima su najbitniji sir Klaf i njegov posao te Kevelj/Rahimic.
Sa dva tri kapitalca pojacanja mi to ostvarujemo te sa obezbjedjivanjem sredstava oko izgradnje stadiona blizi smo zeljenom cilju i Kada smo sve to ostvarili ja mislim da tek tada ce ova Samrina funkcija biti mnogo vaznija i bitnija za nas daljni razvoj.
Bože sačuvaj. Ali evo realno da je Maletić izabran na ovu poziciju(kojeg jako cijenim), ovdje bi se slavilo, a lik ima vjerovatno 0% kompetencije za ovu poziciju. Što se tiče konkursa, neko je dobro napisao ova Uprava se opekla sa Alagićem i htjeli su nekoga od povjerenja, također nekoga ko već poznaje sve ljude u klubu. Ovo je specifična pozicija i možda se neko sa iskustvom u menadžmentu ne bi snašao dovoljno brzo.Espiritosanto je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:52Pa bila je kampanja da se na mjesto direktora postavi neko od bivših legendi.Po društvenim mrežama najviše su pisali da treba Durakovića.Bilo me strah da uprava ne podlegne pritisku i to uradi .
Tako je. Oni koji misle da je Šoše donosio neke odluke u klubu se žestoko varaju(osim možda kada su Husnić i on ostali sami).Gr0hot je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:01Sta tacno ocekujete vi od Samre da uradi za ovih 6 mjeseci?
Eeeeeeeeeeevo Salkanaaaaaaaa, dočekao je svojih 5 minuta nakon čitave polusezone. Al' ko čeka taj i dočeka, je li tako Salko Qurchino?doox je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:02Kakav konkurs, iskustvo ili bilo šta drugo... Čuj izgovor je radi za Velež i daje sve od sebe. Valjda se to podrazumijeva i stoji u opisu posla. Mislim da je ovo trend, pa i mi kao pratimo trendove i postavimo dotičnu na mjesto direktora Iako nema nikakve veze s tim, samo da ne smeta i klima glavom. Inclusion, diversity

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Evo Vite do kraja sezone.
Ma ajde pustimo Samru neka radi. Da nisu onako objavili tekst ovo bi proslo glat, ne bi niko ni spomenuo.
Ma ajde pustimo Samru neka radi. Da nisu onako objavili tekst ovo bi proslo glat, ne bi niko ni spomenuo.
-
- Kontakt:
Posao je dogovoren
Sve je završeno: Kapiten juniora Dinama stiže u Velež!
Sve je završeno: Kapiten juniora Dinama stiže u Velež!
Kojeg Durakovića imamo legendu???Espiritosanto je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:52Pa bila je kampanja da se na mjesto direktora postavi neko od bivših legendi.Po društvenim mrežama najviše su pisali da treba Durakovića.Bilo me strah da uprava ne podlegne pritisku i to uradi .
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Splavaraemil02in je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:44Kojeg Durakovića imamo legendu???Espiritosanto je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:52Pa bila je kampanja da se na mjesto direktora postavi neko od bivših legendi.Po društvenim mrežama najviše su pisali da treba Durakovića.Bilo me strah da uprava ne podlegne pritisku i to uradi .
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Nemamo ni jednog ali eto to su nekim legende a i kažu ima iskustva radio u rukometnom klubu,voli Velež,bio tu kad je bilo najteže itd..emil02in je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:44Kojeg Durakovića imamo legendu???Espiritosanto je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:52Pa bila je kampanja da se na mjesto direktora postavi neko od bivših legendi.Po društvenim mrežama najviše su pisali da treba Durakovića.Bilo me strah da uprava ne podlegne pritisku i to uradi .
Mani tu šuplju,bio sam i ja sa 19 godina u ratu pa šta imam od toga?Sad kad je klub na dobrim nogama svi bi se uvalili,a kad je trebalo ljudski da se dogovori sa klubom o dugovanju većina ih na sud predala.Espiritosanto je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:54Nemamo ni jednog ali eto to su nekim legende a i kažu ima iskustva radio u rukometnom klubu,voli Velež,bio tu kad je bilo najteže itd..emil02in je napisao/la: ↑31 dec 2023, 11:44Kojeg Durakovića imamo legendu???Espiritosanto je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:52Pa bila je kampanja da se na mjesto direktora postavi neko od bivših legendi.Po društvenim mrežama najviše su pisali da treba Durakovića.Bilo me strah da uprava ne podlegne pritisku i to uradi .
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Čajić i vjerojatno Lohan novi za vezni red.
Onda još čekamo jednog igrača prema naprijed i jednog beka.
Onda još čekamo jednog igrača prema naprijed i jednog beka.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 26 gostiju.