Ne može to zamijeniti slučajno pokazano tijelo ispod providnog haljine

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne može to zamijeniti slučajno pokazano tijelo ispod providnog haljine
Fakat mladja generacija koju Desingerica lupa patikom po glavi, puno obećava.Davidoffgold je napisao/la: ↑31 dec 2023, 01:16Joj kakvih mi krembila imamo u Bosni (Balkanu) generacije 40+...Bgm kad kazu da smo mi mladi nikakve generacije samo se nasmijem i sjetim da su ti ljudi poslije rata profiterima radili za 200 maraka![]()
jasmin10 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 09:05Fakat mladja generacija koju Desingerica lupa patikom po glavi, puno obećava.Davidoffgold je napisao/la: ↑31 dec 2023, 01:16Joj kakvih mi krembila imamo u Bosni (Balkanu) generacije 40+...Bgm kad kazu da smo mi mladi nikakve generacije samo se nasmijem i sjetim da su ti ljudi poslije rata profiterima radili za 200 maraka![]()
De Bgt svi u okruzenju mi spominju tu budaletinu, odo bas da vidim ko jejasmin10 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 09:05Fakat mladja generacija koju Desingerica lupa patikom po glavi, puno obećava.Davidoffgold je napisao/la: ↑31 dec 2023, 01:16Joj kakvih mi krembila imamo u Bosni (Balkanu) generacije 40+...Bgm kad kazu da smo mi mladi nikakve generacije samo se nasmijem i sjetim da su ti ljudi poslije rata profiterima radili za 200 maraka![]()
Oni radili za 200 KM , vi brude dudlate nargile , drkate qrac po antidruštvenim mrežama i nećete ništa da radite , već vam ti ljudi ( roditelji ) koji su radili za 200 KM daju "džeparac"Davidoffgold je napisao/la: ↑31 dec 2023, 01:16Joj kakvih mi krembila imamo u Bosni (Balkanu) generacije 40+...Bgm kad kazu da smo mi mladi nikakve generacije samo se nasmijem i sjetim da su ti ljudi poslije rata profiterima radili za 200 maraka![]()
Kakvu glupost izvali lik. Radili ljudi jer su morali. A i tih 200 KM, dodje kao danas 800.VensanKasel je napisao/la: ↑31 dec 2023, 09:17Oni radili za 200 KM , vi brude dudlate nargile , drkate qrac po antidruštvenim mrežama i nećete ništa da radite , već vam ti ljudi ( roditelji ) koji su radili za 200 KM daju "džeparac"Davidoffgold je napisao/la: ↑31 dec 2023, 01:16Joj kakvih mi krembila imamo u Bosni (Balkanu) generacije 40+...Bgm kad kazu da smo mi mladi nikakve generacije samo se nasmijem i sjetim da su ti ljudi poslije rata profiterima radili za 200 maraka![]()
![]()
Idol vam polupismeni zalizani kriminalac sa tik-qrca , bježi ba buraz budi realan ...
Buraz izvini, al u zivotu sam dva put zacadio tu glupost. Idol mi nije Knele, imam fakultet i zivim sa curom...cak i nisam znao ko je ova budaletina. Mozda dosta omladine se i ponasa tako ali ne svi budi uvjeren u to. Dosta mojih prijatelja sa kojima sam u kontaktu ni ne zna ko je ova budaletina. Nismo svi isti. A to da necemo da radimo, pa znas kako i upravu si i nisi. Jesi jer fakat ima gotovanaVensanKasel je napisao/la: ↑31 dec 2023, 09:17Oni radili za 200 KM , vi brude dudlate nargile , drkate qrac po antidruštvenim mrežama i nećete ništa da radite , već vam ti ljudi ( roditelji ) koji su radili za 200 KM daju "džeparac"Davidoffgold je napisao/la: ↑31 dec 2023, 01:16Joj kakvih mi krembila imamo u Bosni (Balkanu) generacije 40+...Bgm kad kazu da smo mi mladi nikakve generacije samo se nasmijem i sjetim da su ti ljudi poslije rata profiterima radili za 200 maraka![]()
![]()
Idol vam polupismeni zalizani kriminalac sa tik-qrca , bježi ba buraz budi realan ...
Eto nek je generaciji prije moje dakle prije 90' uzor bio betoven,tesla i mocart u pic*ku materinu.jasmin10 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 09:23Kakvu glupost izvali lik. Radili ljudi jer su morali. A i tih 200 KM, dodje kao danas 800.VensanKasel je napisao/la: ↑31 dec 2023, 09:17Oni radili za 200 KM , vi brude dudlate nargile , drkate qrac po antidruštvenim mrežama i nećete ništa da radite , već vam ti ljudi ( roditelji ) koji su radili za 200 KM daju "džeparac"Davidoffgold je napisao/la: ↑31 dec 2023, 01:16Joj kakvih mi krembila imamo u Bosni (Balkanu) generacije 40+...Bgm kad kazu da smo mi mladi nikakve generacije samo se nasmijem i sjetim da su ti ljudi poslije rata profiterima radili za 200 maraka![]()
![]()
Idoli mladima Elvedin Sakic, Mirza Hatic, južni vetar, Desingerica…. I on nešto priča o budućnosti i mladjoj generaciji.![]()
Pa tebi je , čim znaš ko mu donira
De ba legendo, smanji doživljaj. Isprozivao si tu momka iako nemaš pojma o njemu što mi govori da i nisi pretjerano inteligentan.
Žao mi je što te nisam stigao spriječit da pogledaš to. Meni je život bio puno bolji prije nego što sam saznao za njega.Davidoffgold je napisao/la: ↑31 dec 2023, 09:14De Bgt svi u okruzenju mi spominju tu budaletinu, odo bas da vidim ko jejasmin10 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 09:05Fakat mladja generacija koju Desingerica lupa patikom po glavi, puno obećava.Davidoffgold je napisao/la: ↑31 dec 2023, 01:16Joj kakvih mi krembila imamo u Bosni (Balkanu) generacije 40+...Bgm kad kazu da smo mi mladi nikakve generacije samo se nasmijem i sjetim da su ti ljudi poslije rata profiterima radili za 200 maraka![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.