Sipu ga momcino

Ne citam redovno, ali tvoji postovi su zbunjujuci. Sad sprema se bomba, pa ne vjerujes u to, pa opet ako bude to je to. Nakon svega opet demotivirajuci post i jbga tako vam prodje 100 godina.
Moderator/ica: GracanicaAA
Sipu ga momcino
Višegodišnja tradicija
Pa ne vjerujem u to da će nas preuzeti neki superbogati šeik/Kinez/Rus, i šta je tu čudno? Ne vjerujem da će nas preuzeti Azmir ili ovaj drugi, hajde da ne pišem ime ovdje znaju ovi moji, a priča se izvrtila 100 puta, ali eto sad će nešto.redbull93 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 17:48Sipu ga momcinosimonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 15:57Šta ti nije jasno, objasnit će brat, znam da niste najbolji sa intelektom.![]()
![]()
Ne citam redovno, ali tvoji postovi su zbunjujuci. Sad sprema se bomba, pa ne vjerujes u to, pa opet ako bude to je to. Nakon svega opet demotivirajuci post i jbga tako vam prodje 100 godina.
Ti nisi svjestan koliko si psihicki netacan. Otidji kakvom dobrom doktoru da ti taj sat u glavi proba malo nastimat jer taj sto imas je dobro netacan.
vidis da nije dobar u glavu. Bolje da nadje kakvog doktora dok nije kasnonapapijri1987 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 19:12Ti nisi svjestan koliko si psihicki netacan. Otidji kakvom dobrom doktoru da ti taj sat u glavi proba malo nastimat jer taj sto imas je dobro netacan.
vidis da se i tvoji ne obaziru na tvoje gluposti. Cuj ti intelekta ljudi se lijece u Tuzli za srce? Sta pisac recfukara87 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 19:42Ovi Zenicani samo znaju vrijedjati, to je taj mentalni sklop, zato niste nigdje pozeljni jer smrdite, i zadojeni mrznjom nekom, bave se drugim stvarima jer im je klubcic postao mali pa nemaju nikakvih drugih argumenata, pa moraju spominjati neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom
Ma ti svoje misljenje mozes samo na forumu i da iznesessimonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 17:29A to što je nešto većina, znači i da je dobro i savršeno? Eto s kim ja vodim diskuskiju hbt.
Ti znašNavojKontra5491 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 22:33Ma ti svoje misljenje mozes samo na forumu i da iznesessimonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 17:29A to što je nešto većina, znači i da je dobro i savršeno? Eto s kim ja vodim diskuskiju hbt.
Isuse božeDaDi88 je napisao/la: ↑31 dec 2023, 10:59Možda je malo offtopic, al ljudi pazimo sta radimo, sta pisemo ovdje, sta o kome mislimo i zelimo. Vidite sekunda, kad se i ne nadas zatrese te, ne mislis ni na kog oko sebe koliko god se volimo.
Sura El-Hadždž - Hadž 2
Na Dan kada ga vidite vi, svaka dojilja će ono što doji zaboraviti, a svaka trudnica će svoj plod pobaciti i ti ćeš vidjeti ljude pijane, a oni neće pijani biti, nego će kazna Allahova žestoka biti!
Mozda ima pripadnika druge vjere, svako dobro im zelim.
Zivot je kratak, mi smo ovdje relativno svi mladi. Samo malo razmisljajmo, da samo dobro ostane iza nas. Da nas po lijepom pamte, kako tu na forumu tako i zivotu van foruma.
Halalite na offt.
Lijep pozdrav svima.
Pa jesil i ti u toj grupi ljudi koja je slobodu dovela na mjesto gdje je sadsimonknows je napisao/la: ↑31 dec 2023, 07:30Ti znašNavojKontra5491 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 22:33Ma ti svoje misljenje mozes samo na forumu i da iznesessimonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 17:29A to što je nešto većina, znači i da je dobro i savršeno? Eto s kim ja vodim diskuskiju hbt.![]()
Javi se samo da ti svoj imenik i zadnjih 5 poruka pošaljem pa da vidimo ko gdje iznosi mišljenje![]()
O mišljenju piše lik čije je mišljenje važno samo ako ima većina istih![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.