AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 30 dec 2023, 13:06

Nikako da pojedinci shvate da nije sve crno i bijelo. Eto memo prvi dio tvog posta je tacan, ljudi su nas izvukli iz GOVA*A. Namjerno pišem velikim slovima jer smo bili u velikim gov*ima. Eh to istovremeno ne znači da ih bilo ko hvali i da smo zadovoljni sa trenutnim stanjem u klubu.
Il Club più titolato al mondo!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 30 dec 2023, 13:12

muxa je napisao/la:
30 dec 2023, 13:06
Nikako da pojedinci shvate da nije sve crno i bijelo. Eto memo prvi dio tvog posta je tacan, ljudi su nas izvukli iz GOVA*A. Namjerno pišem velikim slovima jer smo bili u velikim gov*ima. Eh to istovremeno ne znači da ih bilo ko hvali i da smo zadovoljni sa trenutnim stanjem u klubu.
Problem je sto si ti i takvi ko ti SLIJEPI namjerno velikim slovima. Pisem o njihovim zajebancijama vec dvije godine i ako uskoro ne odu iz Milana da cemo u vecim ghovnima biti nego kada su SPASIOCI stigli....

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 30 dec 2023, 13:20

Eliot dosao odradio posao zaradio cao, dosli ovi nista nisu uradili nastavili istu politiku sad gledaju tuhnuti Milan zaraditi....progresija 0 bodova....
Hoce li ono stadion praviti ??? :rol:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 dec 2023, 13:40

memaga je napisao/la:
30 dec 2023, 13:12
muxa je napisao/la:
30 dec 2023, 13:06
Problem je sto si ti i takvi ko ti SLIJEPI namjerno velikim slovima. Pisem o njihovim zajebancijama vec dvije godine i ako uskoro ne odu iz Milana da cemo u vecim ghovnima biti nego kada su SPASIOCI stigli....
De nam otvori oči živ bio

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 30 dec 2023, 13:52

De nam hvali vlasnike kako su odradili odlican marketo, kako ce praviti USKORO stadion, kako su izvukli klub iz Ghovana kako Maldini trebao biti otjeran, kako je sve do Piolija, kako rade dan noc ( a nikad nisu u Milanu )....tako to sve rade istinski vlasnici koji se razumiju u fudbal, koji zive za fudbal, KAPA DOLE....

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 30 dec 2023, 14:41

Pa ako Cardinale ima dugoročne planove i investicije u Milan, zašto je išao na noge Arapima nedavno i počeo pregovarati oko prodaje Milana. Naravno da je došao da proda Milan i izvuče što veći profit. Sredio samo brojeve, ulaganje u igrački kadar je minimalan bio. Kad se posluje u plusu automatski si privlačan za razliku od klubiva sa dugovima. To je i cilj.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 dec 2023, 15:44

Memo brate ja u klin ti u ploču

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 30 dec 2023, 15:48

Vlasnici gledaju da zarade sto je i to uredu po meni jer tolike ulozene pare naravno da nece da gube
Sad do ti neki igraca sto su plakali za Maldinijem nisu bog zna pravili neku razliku ni prosle godine kad je Maldini bio tu
Da su pravili nebi zavrsili na 5 mjestu na tabeli
Znaci ovdje je upitan kvlitet igraca a ne nekoga Maldinija ili Piolija
Ruku na srce Pioli opet izvlaci dosta toga sa ogranicenim igracima i citavim timom
Ja vjerujem da su igraci uz Piolija
A Pioli ima podrsku od navijaca isto jer kad sam bio u Italiji bas sam razgovarao sa nekim navijacima i u vezi stadiona,igraca i Piolija jer me zanimalo
Za Piolija je bilo +
Za stadion da se ostane gdje jesmo
Za igrace da treba kao sto i mi svi znamo po jedan igrac u svakome dijelu

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 dec 2023, 15:49

Ima stvari koje su dobro donijeli otkako su tu, a ima i losih. Generalno gledajuci meni je prelilo casu kad su otjerali Paola i kako se odnose prema klubu i legendama, od tad ih pljujem na svakom koraku i molim boga da im ledja vidim. A dosta stvari je posle i doslo na vidjelo te pokazalo sve nedostatke jenika i kompanije, a nije da se nije znalo....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 dec 2023, 15:50

milanist je napisao/la:
30 dec 2023, 12:55

Ovo je od neki dan, kad se pisalo da ce dobiti otkaz, posle utakmice sa Salernitanom, pa sad vidi.....
Pioli has been confirmed in his position following a phone call today between Cardinale and Furlani. The club spoke with the team leaders and most important players, most of them evidently stated that they’re still on Pioli’s side
A ovo je objavio ko? Koliko je relevantan izvor?
Ono, Cardine i Furlani zvali tim lidere(ko su ti lideri?), vecina ih (znaci nisu svi, nego neki od njih) evidentno stala na Piolijevu stranu. Evidentno na osnovu cega?

De malo trezvenije da protabirimo, koliko je to lidera u timu pa vecina ih za Piolija? Ovo mi sve ko na pijaci, rekla-kazala, autor teksta objavi nesto ali ne navede nista, ni koga su zvali, ko je protiv Piolija ako nisu svi ZA, na osnovu cega je to "evidentno" da su vecinom na strani trenera kad izmedju navodnog poziva i prosle utakmice nije odigrana niti jedna tekma pa da covjek sudi o biljoj atmosferi i odnosu igraca prema treneru.
Presmijesan tekst, budimo realni. A svako ko dugogodisnje prati fudbal zna da cim pocnu ovakve trzavice i pocnu mediji o tome kako igraci nisu protiv trenera i ne opetruiraju ga, bude suprotno i trener je bivsi uskoro.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 dec 2023, 16:38

Beduin je napisao/la:
30 dec 2023, 15:50
milanist je napisao/la:

Ovo je od neki dan, kad se pisalo da ce dobiti otkaz, posle utakmice sa Salernitanom, pa sad vidi.....
Pioli has been confirmed in his position following a phone call today between Cardinale and Furlani. The club spoke with the team leaders and most important players, most of them evidently stated that they’re still on Pioli’s side
Ono, Cardine i Furlani zvali tim lidere(ko su ti lideri?), vecina ih (znaci nisu svi, nego neki od njih) evidentno stala na Piolijevu stranu. Evidentno na osnovu cega?

De malo trezvenije da protabirimo, koliko je to lidera u timu pa vecina ih za Piolija? Ovo mi sve ko na pijaci, rekla-kazala, autor teksta objavi nesto ali ne navede nista, ni koga su zvali, ko je protiv Piolija ako nisu svi ZA, na osnovu cega je to "evidentno" da su vecinom na strani trenera kad izmedju navodnog poziva i prosle utakmice nije odigrana niti jedna tekma pa da covjek sudi o biljoj atmosferi i odnosu igraca prema treneru.
Presmijesan tekst, budimo realni. A svako ko dugogodisnje prati fudbal zna da cim pocnu ovakve trzavice i pocnu mediji o tome kako igraci nisu protiv trenera i ne opetruiraju ga, bude suprotno i trener je bivsi uskoro.
Objavio Milannews, sve to sto te boli mozes komotno upitati njihovu redakciju i zatraziti imena i prezimena ponaosob.
Kako olako uzmete info kad vam godi, a kad ne onda trazite dlaku u jajetu, popusti brate malo. Ljudi napisali fino da je Furlani pricao sa Gerijem, i sa liderima i najbitnim igracima, vecina ih je rekla da je uz mistera, DA vecina, nisam rekao svi, ali vecina podrazumijeva da je bilo vise ZA nego protiv inace bi i letio Pioli. Zato sam i rekao da ovo da su mu igraci okrenuli ledja ne pije vode.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 30 dec 2023, 16:48

Zato će mu danas Domenico Berardi presuditi. :salut:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 30 dec 2023, 16:53

Mozda mi je promaklo ali jos nisam procitao vijest da se u ozbiljnim klubovima kontaktiraju igraci i pitaju jesu li za to da se treneru dadne otkaz. Ozbiljni vlasnici, direktori, uprava odrade posao za koji su tu.
Samo se kod nas baca prasina u oci i navijaci prave budalama na ovakav nacin.
Memaga je u pravu, od glave smrdi sve.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 dec 2023, 17:10

To kao da ti u svoju firmu postaviš direktora koji nema dobar poslovni rezultat a ti onda pitaš radnike jesu li oni za to da ti smjenis direktora

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 30 dec 2023, 17:12

I meni je i to bas nelogicno. To isto kad bi u mom odijeljenju pitali moje kolege ko je da sef ostane ili da ide, umjesto kao i uvijek u svakoj firmi da samo zamijene starog za novog zbog poslovanja. Doasad su promjenili trojicu, nisu nikoga pitali :)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 dec 2023, 17:40

koraj je napisao/la:
30 dec 2023, 16:53
Mozda mi je promaklo ali jos nisam procitao vijest da se u ozbiljnim klubovima kontaktiraju igraci i pitaju jesu li za to da se treneru dadne otkaz. Ozbiljni vlasnici, direktori, uprava odrade posao za koji su tu.
Samo se kod nas baca prasina u oci i navijaci prave budalama na ovakav nacin.
Memaga je u pravu, od glave smrdi sve.
Mozda ima, Messi, Mbappe ? ali nejse. Nego mi nemamo ozbiljni vlasnika, direktora niti uprave, zato i ne donose nikakve odluke. Lako je bilo svaliti sve na Maldinija i raditi iz sjene, sad vidimo koliko su ovi novi nesposobni.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 30 dec 2023, 17:40

Berardi ovdje zavrsava misterovu epohu
Unico amore sei!
❤️🖤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 dec 2023, 17:51

I koji je sad razlog zbog kojeg je opet klupirao Simića?

Dečko je pokazao da može igrati na ovom nivou i da ima talenta, pa zašto mu ne dati sad priliku da igra kad su svi povrijeđeni? Još em što Thea pomjeraš sa najbolje pozicije već što frajer nema ni znanje ni koncentraciju da bude stoper.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 30 dec 2023, 17:58

Ko će se danas povrijediti, ko je slijedeći?

Sad kad ih ubijemo :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 dec 2023, 18:04

milanist je napisao/la:
30 dec 2023, 16:38
Beduin je napisao/la:
30 dec 2023, 15:50
milanist je napisao/la:

Objavio Milannews, sve to sto te boli mozes komotno upitati njihovu redakciju i zatraziti imena i prezimena ponaosob.
Kako olako uzmete info kad vam godi, a kad ne onda trazite dlaku u jajetu, popusti brate malo. Ljudi napisali fino da je Furlani pricao sa Gerijem, i sa liderima i najbitnim igracima, vecina ih je rekla da je uz mistera, DA vecina, nisam rekao svi, ali vecina podrazumijeva da je bilo vise ZA nego protiv inace bi i letio Pioli. Zato sam i rekao da ovo da su mu igraci okrenuli ledja ne pije vode.....
Cuj popusti malo, a i ti se uhvatio jedne "vijesti" koja tebi odgovara, kao i svako sto radi, a u objavi nista nije navedeno. Pa de malo promisli i sam, puca meni qurac hoce li Pioli ostati ili nece, ali ako navedu kako su ti i ti igraci lideri ekipe i oni su za ostanak trenera onda OK, nemam razloga da ne vjerujem. Jer bi to imalo tezinu samo objave, znalo bi se ko je i koliko ih je ZA ili PROTIV, imali bismo jasniju sliku onoga sto gledamo na terenu.
Kazu evidentno je. Pa sta je to evidentno druze, da su igraci ostavili trenera, da se oni pitaju nevezano sto ne funkcionise nista na terenu.
Jel evidentno da su poluigraci poput Calabrije ostavili trenera, ili se ne pita neko ko je vrijedniji ovom timu zasto je protiv (ovo navodim hipoteticki u slucaju da su neki amateri ostavili trenera, npr. Theo ili Leao su protiv). Zato sam i spominjao imena, da se zna ko je protiv, a ko ne. Ako je uopste istina da su igraci pitani za ovakvo nesto.

Druga strar je da jedan Messi ili CR7 se pitaju nesto kao najveci u historiji fudbala ba. Gdje se moze i praviti takva komparacija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.