Radi u administraciji kluba od kad je Kevelj na čelu uprave...
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Čisto sumnjam. Direktor nije samo pro-forme pozicija, treba imati neko menadžersko iskustvo. Uz dužno poštovanje, mislim da gospođa nema reference da bude direktor. Što se karijere tiče, mislim da je bila pripravnik u jednoj od gradskih službi ili nešto slično, tamo u Fejićevoj iza ZZO. Poslije toga, ne znam šta je radila, ali čisto sumnjam da se bavila nekim rukovodećim poslom. Obzirom da napredujemo u svakom segmentu, nešto ne vjerujem da će ona doći na poziciju, već neko sa više iskustva...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Ma nebitno skroz ko je Samra i njena pozicija. Mislim nemam stvarno nista protiv Samre jer je i ne znam. Da nije Bise napisao onaj clanak i ubacio Ajlu Alimanovic pod upitnik ne bi ovo bilo toliko popularno. Ali hajde sretno i Samri.
Ta nece Samra dovoditi pojacanja.
- oldschool72
- Kontakt:
Dijete ortodoksne SDA Familije, nadajmo se najboljem.MirsoPikcrs je napisao/la: ↑30 dec 2023, 10:59Ma nebitno skroz ko je Samra i njena pozicija. Mislim nemam stvarno nista protiv Samre jer je i ne znam. Da nije Bise napisao onaj clanak i ubacio Ajlu Alimanovic pod upitnik ne bi ovo bilo toliko popularno. Ali hajde sretno i Samri.
Velež do groba
Koliko znam, nije im strano da tom vezom dobijaju direktorske pozicije, ali nebitno... Smatram da treba neko sa iskustvom u upravljanju. A pozicija direktora je po meni bitna. Predsjednik i Uprava brinu da klub funkcioniše bez problema sa financijske strane, dok direktor treba sve posložiti da klub funkcioniše bez problema sa operativne strane. Kao što predsjednik reče, Klub ima oko 60 zaposlenih i potrebna je osoba koja će sve organizacione jedinice držati pod kontrolom.oldschool72 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 11:04Dijete ortodoksne SDA Familije, nadajmo se najboljem.MirsoPikcrs je napisao/la: ↑30 dec 2023, 10:59Ma nebitno skroz ko je Samra i njena pozicija. Mislim nemam stvarno nista protiv Samre jer je i ne znam. Da nije Bise napisao onaj clanak i ubacio Ajlu Alimanovic pod upitnik ne bi ovo bilo toliko popularno. Ali hajde sretno i Samri.
-
- Kontakt:
Uhljebila se preko Hurde, sta ce raditi druze. Znam je licno dugo godina, bavila se malo fitnesom, vodila grupne treninge za zene u Kralj Fahdu i onda je upala negdje na pripravnicki pa u Velez. Inace je zavrsila pravni fakultet. Nije kapacitet za ovu poziciju i to je to ali je tu postavljena samo proforme
- crveniratnik
- Kontakt:
Kad pomislim da idemo prema profesionalizmu, bumerang nas opali i vrati u realnost 

Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
-
- Kontakt:
Ko zna mozda je Klafuric i nju htio pored titana, scout aplikacije i pomocnog terena
fina koka, fotogenicna, nek malo i zenskog roda ima sta ste pesimisticni odma 

-
- Kontakt:
@Direktorcic lajka ovoMostarskiSin je napisao/la: ↑30 dec 2023, 11:25bavila se malo fitnesom, vodila grupne treninge za zene u Kralj Fahdu

Mislim da je Dzemil u periodu povratka u PL pokazao sta treba da radi jedan direktor i koji je njegov domet radnih djelovanja. Poslije smo covjeka bezveze potrosili, a i ljudi ga prozivali zbog stvari koje je morao raditi a nisu njegov reon, konkretno u sportskom segmentu. Ne treba suditi nikome na prvu, ali da ima osnove za blago nepovjerenje u kvalifikacije doticne za to mjesto ima. Na njoj je nek dokaze suprotno, ako bude izabrana.
19V22
U nedostatku loših stvari pokušava se naći bilo kakva mana,ljudi su dokazali da znaju šta rade.To čija je kćerka,iz koje stranke boli me k...c,Kevelj je SDA pa hvali Nikšića iz SDP.Nemojmo tražiti dlaku u jajetu bez potrebe samo da bi nešto pisali.Sumnjalo se u Kevelja pa se kajalo,sumnjalo se u Klafurića pa se kajalo nek se niz nastavi sa direktoricom.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
To sam i pomislio iskreno na prvu da je klasicno uhljebljenje. Ali ne zelim i ne mogu da se zamaram, samo neka Velez napreduje. Nije ovo prvi put da citam statuse "legendi, navijača" pljuvanje po velezu po upravi, za mjesec dana uposlen u Velez i suti ko bubica. Sve se svelo na ovaj fazon, mala od prijatelja nema posao ima u drzavnoj firmi neko mjesto, bice sredjeno.
Samo da se ne dovedemo u vrijeme Tane i u vrijeme 2016/17. Dovoljno je jednom u zivotu prezivjetu malte ne gasenje kluba. Ja nisam nikada marke uzeo od Veleza, a slobodne dane sam trosio na vozanje kariole ima 6-7 godina, to je od mene klubu. Krivo mi je kad se dovode nekompetentne osobe u klub. Valjda bude dobro. aBd.
Samo da se ne dovedemo u vrijeme Tane i u vrijeme 2016/17. Dovoljno je jednom u zivotu prezivjetu malte ne gasenje kluba. Ja nisam nikada marke uzeo od Veleza, a slobodne dane sam trosio na vozanje kariole ima 6-7 godina, to je od mene klubu. Krivo mi je kad se dovode nekompetentne osobe u klub. Valjda bude dobro. aBd.
Za koga se ova udala
Dobro li se može ditpr ni zbog čega.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Vazda osudjivanje pustite djevojku da radi, do sad je bila advokat naseg kluba od kako je kevelj dosao i sve je perfektno odradjivala a vjerovatno vas malo zna za pricu kad je prses doso na produzenje ugovora i kada je kreno zezat da nece da produzi jer nije zadovoljan finamcijama i kako ga je ta ista djevojka za pet minuta okrenula da potpise.Svacam raju nema pojacanja nemamo o cemu pisat ali polakoo samo treba dat svima vremena
Ako bude ona, neka joj je sretno! Uvijek sam optimista, ali ovo mi nije baš korak naprijed. Iskreno se nadam da će me razuvjeriti. Smatram da sada nije vrijeme da na nama neko uči zanat, ali jbg. Naše je da podržimo i da se nadamo najboljem...
Ma samo nek se o necemu prica, ne mozemo se ni u svemu slagati. Dok god negodujemo zbog pozicije za koju nas 99% prije 5 godina nije ni znalo ni marilo dobro je. Ybg lako se navici da sve funkcionise ko podmazano pa onda zanovijetati na sitnice.
19V22
Ma djevojka je tu vise pro forme i valja vidjeti zensko,pa i Emina je mrtvi SDP pa je Kevelj gotivi,svi znamo da je ovdje Kevelj bog i batina i da je njegova zadnja,po pricama cura je sposobna i ona ce olaksati posao upravi da ne moraju na sve strane trcati,ali na kraju svaki papir dodje do Kevelja i on odluciva,Kevelj je SDA ali je zato sa Niksicem ko brat bitan je biznis i uspjeh Veleza **** me zaboli koja je stranka,nemojte negativu siriti kad cvjetamk na svim poljima
-
- Kontakt:
Ja nemam nista protiv bivsuh fitnes trenerica. Ako se kojim slucajem oformi neka nova grupa polaznika njenih,rado cu se pridruziti
Sretno Samra

Sretno Samra
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Treba pustiti da vrijeme pokaze svoje. Ima 6 mjeseci da se dokaze. Bez obzira koliko Velezu dobro islo, nije to jos na takvom financijskom nivou da sve prsti i da se dovode samo provjerena imena na svakom polju. Daleko je od toga.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.