Još jedna u nizu novih provala, ništa što već nismo navikli.
Ali zato, pazite sad šta vam kažem, kad za 365 dana, dođu ove neke naplate, bit će nama pravo hebeno

Sloboda vaskrsnu hbt sahrani je čovjek u petak ona ustade u subotu
Moderator/ica: GracanicaAA
jos jedan bolesnik. Ako je ta grana medicine najjaca u TZ logicno da idu ljudi kao sto idu i oni iz Sarajeva iz Banja Luke.
Truhlo sto god je rekao, na kraju je ispalo kontra od togasimonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 07:22Kako je lepo biti glup![]()
Ali zato, pazite sad šta vam kažem, kad za 365 dana, dođu ove neke naplate, bit će nama pravo hebeno![]()
Sloboda vaskrsnu hbt sahrani je čovjek u petak ona ustade u subotu
Šta je ispalo kontra? Jesi li svjestan da je Sloboda izbjegla prinudnu naplatu čisto zbog odluke vlade fbih, ne zato što redovno izmiruje svoje obaveze.DamirT je napisao/la: ↑30 dec 2023, 10:53Truhlo sto god je rekao, na kraju je ispalo kontra od togasimonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 07:22Kako je lepo biti glup![]()
Ali zato, pazite sad šta vam kažem, kad za 365 dana, dođu ove neke naplate, bit će nama pravo hebeno![]()
Sloboda vaskrsnu hbt sahrani je čovjek u petak ona ustade u subotu![]()
Valja sad nac nesto novo da palamudi. Dobro sam ja rekao, svaki dan se sve vise provaljuje![]()
Kao da je bitno zbog cega, bitno je da si ti nastavio niz svojih provala.Truhlo je napisao/la: ↑30 dec 2023, 11:05Šta je ispalo kontra? Jesi li svjestan da je Sloboda izbjegla prinudnu naplatu čisto zbog odluke vlade fbih, ne zato što redovno izmiruje svoje obaveze.DamirT je napisao/la: ↑30 dec 2023, 10:53Truhlo sto god je rekao, na kraju je ispalo kontra od togasimonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 07:22Kako je lepo biti glup![]()
Sloboda vaskrsnu hbt sahrani je čovjek u petak ona ustade u subotu![]()
Valja sad nac nesto novo da palamudi. Dobro sam ja rekao, svaki dan se sve vise provaljuje![]()
Pa kačite odluku vlade fbih o prolongiranju prinudne naplate, a moja kao provala što sam najavio prinudnu naplatuantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 11:15Kao da je bitno zbog cega, bitno je da si ti nastavio niz svojih provala.
A u narednoj godini svasta se moze promijenit, mozda cak da skoro skroz rijesimo reprogram i da budemo bez dugova, mozda da budu jos veci dugovi, svasta je u igri.
Al et nadam se da ces ti to procijenit, posto inace ubodes svaki put i imas provjerene informacije![]()
Šta me briga za druge klubove i njihove dugove.
Porezna bi krenula u prinudnu naplatu, zahvalite se vladi što je zadnji dan produžila odluku da važi i naredne godine.simonknows je napisao/la: ↑30 dec 2023, 12:01Kako sad odluka vlade u našu korist a sutra su nas trebali ugasiti? Ali zato kad dođe 1.1.2025., naša zadnja Nova godina, sad 100%
Opusti se truhlo, srcani ce te opalit.Truhlo je napisao/la: ↑30 dec 2023, 12:00Pa kačite odluku vlade fbih o prolongiranju prinudne naplate, a moja kao provala što sam najavio prinudnu naplatuantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 11:15Kao da je bitno zbog cega, bitno je da si ti nastavio niz svojih provala.
A u narednoj godini svasta se moze promijenit, mozda cak da skoro skroz rijesimo reprogram i da budemo bez dugova, mozda da budu jos veci dugovi, svasta je u igri.
Al et nadam se da ces ti to procijenit, posto inace ubodes svaki put i imas provjerene informacije![]()
![]()
Poklopi se kralju, vlada vam guzicu spasila da porezna ne naplati preko 450k potraživanja![]()
Nas niko ne zavlači, jer je preko 1000 članova prije 20ak dana dobilo detaljan izvještaj od strane uprave na mail, sa svim detaljima poslovanja uključujući i detaljan proces deblokade računaantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 12:13Opusti se truhlo, srcani ce te opalit.Truhlo je napisao/la: ↑30 dec 2023, 12:00Pa kačite odluku vlade fbih o prolongiranju prinudne naplate, a moja kao provala što sam najavio prinudnu naplatuantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 11:15
Kao da je bitno zbog cega, bitno je da si ti nastavio niz svojih provala.
![]()
Poklopi se kralju, vlada vam guzicu spasila da porezna ne naplati preko 450k potraživanja![]()
Mi u ovakvom rasulu smo jos uvijek daleko ispred vas.
Nema potrebe da se poklopim, meni bas lijepo, a vjerujem da tebi nece bit kad sa 2024. pocnu lijepe vijesti da pristizu, a nije da nisu vec.
I da se ne sikiras, neces docekat da se Sloboda ugasi, makar po tom pitanju da budes nacisto.
Zato malo se vise potrudi da vam barem u 2024. odblokiraju, meni crnjak kolko vas zavlace.
Cuo sam da nakon sto vam posalju 100 izvjestaja, da ce tad odblokirat.Truhlo je napisao/la: ↑30 dec 2023, 12:18Nas niko ne zavlači, jer je preko 1000 članova prije 20ak dana dobilo detaljan izvještaj od strane uprave na mail, sa svim detaljima poslovanja uključujući i detaljan proces deblokade računaantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 dec 2023, 12:13Opusti se truhlo, srcani ce te opalit.
Mi u ovakvom rasulu smo jos uvijek daleko ispred vas.
Nema potrebe da se poklopim, meni bas lijepo, a vjerujem da tebi nece bit kad sa 2024. pocnu lijepe vijesti da pristizu, a nije da nisu vec.
I da se ne sikiras, neces docekat da se Sloboda ugasi, makar po tom pitanju da budes nacisto.
Zato malo se vise potrudi da vam barem u 2024. odblokiraju, meni crnjak kolko vas zavlace.![]()
Vi se napokon odlučite jeste li za mrtvu čaršiju, kikače ili kamiondžiju, suncokreti![]()
A ko kaze da je iko od gore nabrojanih?prisonbreak je napisao/la: ↑30 dec 2023, 13:00Taj trojac je bas jaki s parama.
Hezz posluje za kur*ac.
Vec je poznato da Mujkan ne da marke.
A mrtva caraija gleda sebe.
Da bi bil bolja opcija neg sam Mujkan, to je bar logicno. Al nista fenomenalno da se mozete boriti za vrh PL i slicno kako pises danima ovdje.
Nije niko od tih osoba.prisonbreak je napisao/la: ↑30 dec 2023, 13:00Taj trojac je bas jaki s parama.
Hezz posluje za kur*ac.
Vec je poznato da Mujkan ne da marke.
A mrtva caraija gleda sebe.
Da bi bil bolja opcija neg sam Mujkan, to je bar logicno. Al nista fenomenalno da se mozete boriti za vrh PL i slicno kako pises danima ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.