Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Al bukvalno oko svake Nove i Bozica oni potegnu pricu o islamu, poslaniku, Pezicu i slicno 

nije ni cudo sto moldavija ulazi u eu prije nas 

Mirni budite samo laga
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Takvi ce biti dok god imaju protok novca za pranje.Marsal je napisao/la: ↑29 dec 2023, 22:27Činjenica je da smo jako pogodno tlo za širenje njihove kulture, sfere utjecaja i Islama kakvog oni žele iz više razloga i čak je njihov Islam počeo preovladavat ovdje nakon što smo pogubili veze sa osmanskim tokom perioda Jugoslavije i rata kad je Turska bila u jako teškoj ekonomskoj situaciji. Otad je ova bagra preuzela primat i ne vadi ga sa Pezićima i sličnim karikaturama i činjenica je da njihovo tumačenje vjere i tradicija polako raste i postaje dominantno na ovim prostorima. U Turskoj ne možeš naći vehabiju da ga lampom tražiš, a u nas su takvi glavne medijske ličnosti...međutim Turska je država i jako su strogi po tom pitanju i na tome im se divim.
Zato sto je nasa ulema slaba i merhametli, oni su pustili korijenje jos za vrijeme rata i tesko je to sada promjeniti. Velika je tu i krivica nase IZ koja je ljudima postala odbojna zbog bogacenja na vjeri i petljanja u politiku.Marsal je napisao/la: ↑29 dec 2023, 22:27Činjenica je da smo jako pogodno tlo za širenje njihove kulture, sfere utjecaja i Islama kakvog oni žele iz više razloga i čak je njihov Islam počeo preovladavat ovdje nakon što smo pogubili veze sa osmanskim tokom perioda Jugoslavije i rata kad je Turska bila u jako teškoj ekonomskoj situaciji. Otad je ova bagra preuzela primat i ne vadi ga sa Pezićima i sličnim karikaturama i činjenica je da njihovo tumačenje vjere i tradicija polako raste i postaje dominantno na ovim prostorima. U Turskoj ne možeš naći vehabiju da ga lampom tražiš, a u nas su takvi glavne medijske ličnosti...međutim Turska je država i jako su strogi po tom pitanju i na tome im se divim.
Vecina ovih njihovih sejhova je dobro placena za ovo sto rade ali se prezentuju kao nekakvi isposnici koji sve to prezentuju za dzabe i u ime Boga.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- VensanKasel
- Kontakt:
Znači mi što smo u Bosni i Hercegovini ( ostali ) smo nebitni odnosno qrcu ne valjamo ? Hvala ti na tome .numanumaye22 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 22:39Kakva EU pa skoro sve sto valja i od doktora i ostalog iz Bejha ti je vec u EU, sta ce im nasa drzava, koji su to interesi?

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Davidoffgold
- Kontakt:
U dzamijama ih je sve vise koji klanjaju na taj nacin koji vehabije propagiraju
Une vie honorable est une vie éternelle
A koje je objasnjenje za nogavice, tj. duzinu?
Zasto ne mogu biti ispod clanaka?
Zasto ne mogu biti ispod clanaka?
Posjecujes dzamije?Davidoffgold je napisao/la: ↑29 dec 2023, 22:53U dzamijama ih je sve vise koji klanjaju na taj nacin koji vehabije propagiraju
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ubija čovjek. Dobra mu je bila ova turneja Češka - Mađarska

Mada čitam da je bilo nekih četno izleta sa Stevom Đubretom, al' nisam gledao tu trilogiju, samo onaj 'doručak' u onoj konobi

- VensanKasel
- Kontakt:
Nisam ni ja , nisam ga pratio jedno 20 dana kada je išao po turneji ćevapa , i haj da vidim šta ima kad i ja čitam kako je Stevu Đubreta baš prenosilo

A najjača mi epizoda bila baš u onoj kafanici sa Stevom Đubretom kad je sve bilo top , onu kafanicu moram posjetiti

Treba otići u Bašču kod Ene realno .
L-Train je napisao/la: ↑29 dec 2023, 23:14Posjecujes dzamije?Davidoffgold je napisao/la: ↑29 dec 2023, 22:53U dzamijama ih je sve vise koji klanjaju na taj nacin koji vehabije propagiraju

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
mislim da je neko pisao da kad tt uzme svoje ostane mu nesto oko 3500 dolara.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Hahahaha nemojte mi mjaukati dole
Narod je glup ko qrac.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kod nas u kineskoj trgovini prodaju njegove majice 

Da se malo uhvatimo novogodišnjih tema
E pa dragi moji forumaši i ovu godinu ispratismo do kraja, vrijeme je praznika i sumiranja rezultata u ovoj staroj godini.
Moje već sada tradicionalno pitanje kako Vam je prošla godina, da li ste zadovoljni učinjenim i koji su planovi za narednu 2024
Ja lično poprilično zadovoljan, hvala Bogu niko problema sa zdravljem nije imao, promijenio radno mjesto, auto slušalo. ispoštovao se i godišnji ljetos tako da sve u svemu zadovoljavajuće ii daaa metalo se fino moram se pohvaliti

E pa dragi moji forumaši i ovu godinu ispratismo do kraja, vrijeme je praznika i sumiranja rezultata u ovoj staroj godini.
Moje već sada tradicionalno pitanje kako Vam je prošla godina, da li ste zadovoljni učinjenim i koji su planovi za narednu 2024

Ja lično poprilično zadovoljan, hvala Bogu niko problema sa zdravljem nije imao, promijenio radno mjesto, auto slušalo. ispoštovao se i godišnji ljetos tako da sve u svemu zadovoljavajuće ii daaa metalo se fino moram se pohvaliti

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 9 gostiju.