Doktor.samoposmatram je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:16Tiesto svaka pjesma:
prvi put kad se cuje reakcija mi je, sta ce Tiesto, izvikan.
50-i put Tiesto care!
Njegovi MAGIK i In Search of Sunrise možda najjači trance albumi.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Doktor.samoposmatram je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:16Tiesto svaka pjesma:
prvi put kad se cuje reakcija mi je, sta ce Tiesto, izvikan.
50-i put Tiesto care!
Suti ja se navukao na thompsona nenormalno....
koliko je 600 000 coinsa u eurima, toliko je uzeo za 60 minuta
Bome buraz svi su se ovdje ismijavali i vrijeđali , prvi ja sam spominjao papine i Kačavendine pedofile , kako ih crkve štite , zamisli bolesnika . Pa kad sam vrijeđao SPC , vrijeđali su i mene .Federer17 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:00Ma klasican opis popularno nazvanog Bosnje, kojeg i citajuci ovaj Chat, na koji povremeno uletim, cesto imam priliku vidjeti u praksi. O stvarnom zivotu da ne pricam.VensanKasel je napisao/la: ↑29 dec 2023, 20:37Pametan si buraz i baš te poštujem kao forumaša , pa ne mogu da vjerujem kakvu glupost si objavio , ne treba ti to .
Nerijetko teme: brada (naravno u kontekstu muslimana-prakticara), 2cm krace pantalone, mahrama, nikab, postivanje islamskih propisa u sirem smislu rijeci (koji se nuzno ne ticu fizickog izgleda) - ismijavanje, nipodastavlja, nekakvo kao 'propitivanje' od strane likova cija prva napisana (izgovorena) rijec o njima sve kaze.
Naravno, obrijane obrve, nekakve snj izbrijane frizure, uske pantalone 20cm iznad clanka uvucene u zadnjicu, tetovaze na licu, rukama, nogama, celu, neuredna brada do pupka (nekog extra cool lika, rokera), rep do koljena, minic i stikle od 46cm na -20, crvena, zelena kosa i jos milion primjera do sutra da nabrajam, s druge strane nosnja pravoslavnih i katolickih sluzbenika, njihova brada i sl. (fizicki izgled), odijevanje casnih sestara, te mnogobrojne aktivnosti javne i manje javne - ne znam da li su ikada od strane tog istog Bosnje bile predmet 'kritickog osvrta' a jos manje predmet ismijavanja i sprdnje. Naravno, svako ima potpuno pravo da radi sta hoce sa svojim tijelom, zivotom, ali kad dodje musliman/ka koji praktikuje svoju vjeru - dolazi i Bosnjo.![]()
Ne nose ti vise ovi u dijasporci uske hlace, to jedino jos kad nas ovdje se nosi.
Naravno da ga plaća, ne samo njega nego i masu drugih mada je teško shvatiti koji je njihov endgame ali je činjenica da im novac ne predstavlja ništa jer imaju infinite money glitch.Davidoffgold je napisao/la: ↑29 dec 2023, 20:38S.arabija nas placa....a iskreno vjerujem da njega placaju bez zayebancije.
I mene to interesuje, vidim organizuju se neke tribine ko besplatne. Neko mora da zakupi dvoranu, neko mora njemu da plati dolazak.Marsal je napisao/la: ↑29 dec 2023, 22:19Naravno da ga plaća, ne samo njega nego i masu drugih mada je teško shvatiti koji je njihov endgame ali je činjenica da im novac ne predstavlja ništa jer imaju infinite money glitch.Davidoffgold je napisao/la: ↑29 dec 2023, 20:38S.arabija nas placa....a iskreno vjerujem da njega placaju bez zayebancije.
Koliko je dobio para na kraju
Ne valja bit zavidan na forumskog anonimca, fuj tokraljttbvb je napisao/la: ↑29 dec 2023, 16:56Ići ces ako Wizz otvori jeftinu liniju za Finsku.numanumaye22 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 16:06Za sljedeci Bozic i Novu aBd idem u Laponiju, da se posalje pismo i provoza na sankama, u selo djed mraza, namjerno da vidim sta ce bosnje da kazu, da im vadim mast.![]()
Ako bude redovna (skupa) linija sa Lufthansom, nećeš ti nigdje...
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, Goalgetter i 17 gostiju.