Ataturk nije branio Islam nego je branio da se ekstremisti sire:tokralju: jer cim ih pustis ide belaj najbolji primjer je Bosna.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:57Realno koji musliman bi imao sta protiv da napr zivi u Medini gradu poslanika saws? Mozda trebate preispitat svoje imansko stanje kakvo vam je.
Ataturk je bio obicno smece, i svaki musliman bi trebao da ga mrzi, jer covjek je htio reformirat islam. Uklonio hijab za zene, ezan stavio na turski i mnostvo stvari.
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma onaj šuft od tzv. princa igra politiku sa Turcima preko ovog.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nisi ti izgleda upućen u tu komplet priču vezano za Ataturka i Tursku tom periodu. Čovjek ih je bukvalno spasio od totalnog razbijanja.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:57Realno koji musliman bi imao sta protiv da napr zivi u Medini gradu poslanika saws? Mozda trebate preispitat svoje imansko stanje kakvo vam je.
Ataturk je bio obicno smece, i svaki musliman bi trebao da ga mrzi, jer covjek je htio reformirat islam. Uklonio hijab za zene, ezan stavio na turski i mnostvo stvari.
Pogledajte Tursku prije i poslije Ataturka. Covjek je Turke prakticno izveo iz pecine
Turcima u sve diraj, ali u Ataturka nikad.
Turcima u sve diraj, ali u Ataturka nikad.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 29 dec 2023, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Islam bez reforme nemoze obstati u danasnjem svijetu znanja I sloboda.. Zena u Islamu bez reforme nije slobodna, vec u vlasnistvu muskarca.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:57Realno koji musliman bi imao sta protiv da napr zivi u Medini gradu poslanika saws? Mozda trebate preispitat svoje imansko stanje kakvo vam je.
Samo smece moze pustiti da mu cerke neki levati tretiraju kao kucnog ljubimca.
Kemo ja castim!
- Davidoffgold
- Kontakt:
Tako je, ne moze se insan vratiti u proslost. Islam/bilo koja religija je predivna stvar ali ne smijes dopustiti da te mentalno osakati i oteza ti svakodnevnicu. Nisam znao za Kemu da je to uradio. Svaka castsamoposmatram je napisao/la: ↑29 dec 2023, 20:12Islam bez reforme nemoze obstati u danasnjem svijetu znanja I sloboda.. Zena u Islamu bez reforme nije slobodna, vec u vlasnistvu muskarca.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:57Realno koji musliman bi imao sta protiv da napr zivi u Medini gradu poslanika saws? Mozda trebate preispitat svoje imansko stanje kakvo vam je.
Kemo ja castim!
Une vie honorable est une vie éternelle
Kakav ba Rijad, fino je njemu u Svedskoj pod plavo zutom zastavomsamoposmatram je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:46Sad ti je prilika da se preselis u Rijad.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:43Bravo za Saudiju, ono smece Ataturk je htio da zbrise islam iz Turske. Šejtan u obliku insana. Allah ga unistio.
Bravo KSA![]()
Uvjeren sam da ce ovi ostali forumasi prikupiti za jednosmjernu kartu.
Slazem se!!Davidoffgold je napisao/la: ↑29 dec 2023, 20:15Tako je, ne moze se insan vratiti u proslost. Islam/bilo koja religija je predivna stvar ali ne smijes dopustiti da te mentalno osakati i oteza ti svakodnevnicu. Nisam znao za Kemu da je to uradio. Svaka castsamoposmatram je napisao/la: ↑29 dec 2023, 20:12Islam bez reforme nemoze obstati u danasnjem svijetu znanja I sloboda.. Zena u Islamu bez reforme nije slobodna, vec u vlasnistvu muskarca.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:57Realno koji musliman bi imao sta protiv da napr zivi u Medini gradu poslanika saws? Mozda trebate preispitat svoje imansko stanje kakvo vam je.
Kemo ja castim!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Najglasniji su ovi bivši narkomani koji su od kojekakvih saudijskih fondova dobili paru da glume vjernike. Ko sto neko gore napisa, muzu socijalu pod zastavom s krstom, a najglasniji su "vjernici".
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ataturk je bukvalno spasio Tursku od pustinjskog kulta smrti, izveo ih iz kamenog doba. Veliki državnik.
it's football day
Pa Turska je jedina uspješna, većinski muslimanska zemlja, da nema bezobrazne količine nafte. Historijska blizina Europi (manjem obimu) i Ataturkove reforme su većinski zaslužne za to.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Davidoffgold
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nemozes biti bivsi a furati CBD i ostale downere za smirenje.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Evo i vehabijice iz Svedske da nam malo protumaci istoriju. Vjerovatno jedan od onih koji misle da reprezentacija lose igra jer je pod sihrama. Pu je.bem ti dan kad sam napravio nalog na ovom forumu.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:43Bravo za Saudiju, ono smece Ataturk je htio da zbrise islam iz Turske. Šejtan u obliku insana. Allah ga unistio.
Bravo KSA![]()
-
- Kontakt:
Vidim da nemas pojma o islamu, samo mi objasni definiciju vehabije pa cemo dalje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:01Evo i vehabijice iz Svedske da nam malo protumaci istoriju. Vjerovatno jedan od onih koji misle da reprezentacija lose igra jer je pod sihrama. Pu je.bem ti dan kad sam napravio nalog na ovom forumu.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:43Bravo za Saudiju, ono smece Ataturk je htio da zbrise islam iz Turske. Šejtan u obliku insana. Allah ga unistio.
Bravo KSA![]()
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Neobrazovan si i glup. Ne pada mi na pamet da bilo sta polemisem s tobom. Idi skidaj sihre s reprezentacije.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:14Vidim da nemas pojma o islamu, samo mi objasni definiciju vehabije pa cemo dalje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:01Evo i vehabijice iz Svedske da nam malo protumaci istoriju. Vjerovatno jedan od onih koji misle da reprezentacija lose igra jer je pod sihrama. Pu je.bem ti dan kad sam napravio nalog na ovom forumu.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:43Bravo za Saudiju, ono smece Ataturk je htio da zbrise islam iz Turske. Šejtan u obliku insana. Allah ga unistio.
Bravo KSA![]()
- Centre forward
- Kontakt:
Jesu li vehabije ili vahabije
Evo oduševio je Tursku. Ima spomen da mu podignu, kaže ss točka ba.

Evo oduševio je Tursku. Ima spomen da mu podignu, kaže ss točka ba.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
zamisli turčinu udarit na oca države, svaka čast