Saudija, Pakiji i sl. ****.Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:10Pa iskreno kada sam vidio sta rade turci/ceceni po Austriji...bilo me sramota zbog njih et.
Bosnjaci su najcistiji muslimani.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Saudija, Pakiji i sl. ****.Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:10Pa iskreno kada sam vidio sta rade turci/ceceni po Austriji...bilo me sramota zbog njih et.
Ma znas sto posto kako se ponasaju gore navedeni po zapadu...nemam ti sta pricat. Najmanji problem Europi su BiH muslimani. Cak i kada su vjernici nisu problematicni. Ovo ostalo je od zla oca i od gore matere
+1Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:13Ma znas sto posto kako se ponasaju gore navedeni po zapadu...nemam ti sta pricat. Najmanji problem Europi su BiH muslimani. Cak i kada su vjernici nisu problematicni. Ovo ostalo je od zla oca i od gore matere
Prije par godina ja u Becu i sad sjedim u kaficu i do nas neki turci. Znas kakvi su Bog ti isto dva medjeda. Sjede oni puse onu nargilu hajd nije frka oni skontali mi iz Bosne i sve fino s nama. A kafic je pored nekog parkinga ono par metara basta. Dolazi neki kao policajac nemam ti pojma sta je s uredjajem onim za provjeru parkinga i to. Kad oni njega ufatise u masinu, ma yebu ne vade malo falilo da ga fizicki napadnu. Ponizavaju ga dobacuju ovo ono. Reko ja stoke nije ni cudo sto vas mrze.Tekashi je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:14+1Davidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:13Ma znas sto posto kako se ponasaju gore navedeni po zapadu...nemam ti sta pricat. Najmanji problem Europi su BiH muslimani. Cak i kada su vjernici nisu problematicni. Ovo ostalo je od zla oca i od gore matere
Mi smo kamilica za ove divljake sa bliskog istoka.
A yebiga, Čečeni su fakticki narod sa planine, odrasli među kozama, tesko se oni mogu integrisati u evropskim metropolamaDavidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:10Pa iskreno kada sam vidio sta rade turci/ceceni po Austriji...bilo me sramota zbog njih et.
Jest bas se vidi, sjedio sam jednom kraj tih cecena u klubu jednom. Nemas ga sta vidit 170 visok a ti vidis da je jak ko zemlja jarane. Ono zilav yebo majku. Svuce pivu momak ko nista...19vendetta87 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:24A yebiga, Čečeni su fakticki narod sa planine, odrasli među kozama, tesko se oni mogu integrisati u evropskim metropolamaDavidoffgold je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:10Pa iskreno kada sam vidio sta rade turci/ceceni po Austriji...bilo me sramota zbog njih et.
Ima sa Novog Zelanda ovdje na forumu momak, pisao je vise puta na chatu o tome, mislim da za milan navija ako se ne varamCentre forward je napisao/la: ↑28 dec 2023, 23:11Šteta nema nikog iz Australije il' čak N. Zelanda, to je tek apstraktno za nas, bilo bi nam pravo zanimljivo da čujemo o zemlji "odozdo" što kaže Joey Tribiani.
Možda ima neko iz emigracije, one sa velikim U, samo ne smije da se javi, jer oni su masovno migrirali dole.![]()
Peru mi je zanimljiviji, sto zbog historije sto zbog hrane, broj 1 u juznoj americi, sam ceviche je dovoljan razlog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.