stoji to za borusiju ako ostane ova ekipa čak da budu i u 4. šeširu mogu igrati sa svima, ali ostale ekipe nemogu iz 3. i 4. šešira proći nema šanse, a da će se nešto dramatično promjeniti za godinu dana i da će se te ekipe nešto spektakularno pojačati ja baš i ne vjerujem, tako da su male šanse da ta 3. i 4. ekipa njemačka prođe grupe LPadnan24 je napisao/la:tony-mortale je napisao/la: ali isto tako vidjećeš kad budu 4 njemačka a osim bajerna svi imaju loš koeficijent i biće u 3 ili 4 šeširu pa ako i prođu u grupe tamo dobiju manutd, barsu, real, arsenal i sl.
vidjećeš uostalom i ove sezona sa borusijom![]()
neće njemačkoj ništa dobro donijeti ta 4. ekipa u LP jer realni budite nema u njemačkoj 4 ekipe koje imaju kvalitet za najelitnije takmičenje
BvB nek odradi solidno sljedecu sezonu i moze lagano do drugog sesira sza 2 sezone...Schalke je mislim vec drugi sesir,Bayer L. je takodje tu negdje...Werder je ove sezone cini mi se bio drugi sesir...Bayern je naravno uvijek tu tako da i nije tako losa situacija..
Sto se tice Dortmunda za ocekivati je da ce dobiti tesku grupu ali sigurno se i oni najveci nece radovati ako izvuku bas BvB...
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Da se odmah razumijemo nema ni u italiji .... osim Intera i Milana sve ostalo je p..onatony-mortale je napisao/la:ali isto tako vidjećeš kad budu 4 njemačka a osim bajerna svi imaju loš koeficijent i biće u 3 ili 4 šeširu pa ako i prođu u grupe tamo dobiju manutd, barsu, real, arsenal i sl.HzBvB je napisao/la:Bas je sad Lutrija ova 3 pozicija ( abd jos malo damo je italijanimaadnan24 je napisao/la:A dobro kontam da ni jedni ni drugi nisu toliki pehovi pa da nalete jedan na drugog jel' realno Bayern-Chelsea je duel koji je vrijedan mozda cak i finala lige prvaka...a ove ostale timove Bayern bi prosao 100%) ...heh zamisli meraka 3.Italijanski klub one tamo sezone naleti na Liverpool ili Tottenham ...haha to znaci nije vise ni 3 vec .... 2 zabara
vidjećeš uostalom i ove sezona sa borusijom![]()
neće njemačkoj ništa dobro donijeti ta 4. ekipa u LP jer realni budite nema u njemačkoj 4 ekipe koje imaju kvalitet za najelitnije takmičenje

Roma ( 10 god. igra LP) od man 6 komada od Saktara 6 komada ... to liga ?????
Juve ...
Sampd. ispada od Werdera ???
Palermo
Napoli .. ?? ???? ? ? ?? ? ? ?
- tony-mortale
- Kontakt:
ali ta roma redovno prolazi grupe LP, ne kontam o čem pričaš, zar je loše biti među 16 najboljih u evropi.
a da će hanover, mainz ili ko već bude 4. u njemačkoj ikad proći među 16 ja iskerno čisto sumnjam
a da će hanover, mainz ili ko već bude 4. u njemačkoj ikad proći među 16 ja iskerno čisto sumnjam
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 17 mar 2011, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
tony-mortale je napisao/la: stoji to za borusiju ako ostane ova ekipa čak da budu i u 4. šeširu mogu igrati sa svima, ali ostale ekipe nemogu iz 3. i 4. šešira proći nema šanse, a da će se nešto dramatično promjeniti za godinu dana i da će se te ekipe nešto spektakularno pojačati ja baš i ne vjerujem, tako da su male šanse da ta 3. i 4. ekipa njemačka prođe grupe LP su jako jako male
A dobro nikad se ne zna...cudni su ti koeficijenti...uvijek ima ekipa iz treceg i cevrtog sesira koje su bolje od nekih ekipa iz drugog sesira...
P.S. Sad sam vidio da su bili nosioci prosle godine u kvalifikacijama:Znaci npr. Sevilla nije mogla igrati sa Bremenom
Sevilla Esp 108.951..................Dinamo Kiev *3 Ukr 42.910
Werder Bremen Ger 94.841.............Sporting Braga *3 Por 39.659
Zenit St. Petersburg *3 Rus 61.258.............Sampdoria Ita 30.867
Tottenham Hotspur Eng 56.371............AJ Auxerre Fra 19.748
Ajax *3 Ned 55.309...................Young Boys *3 Sui 7.675
- anton 1983
- Kontakt:
Sam da velim. Bude li Bayern 3. a Chelsea 4. Oni u playoffu nemogu igrati jedan protiv drugoga jer će biti nositelji...Ajmo reč da će bayern eventualno moči igrati protiv predstavnika Italije pošto on možda neće biti nositelj, kao što nije bila Sampdoria. Naravno to ovisi o tome ko će biti 4. Npr, ak Roma bude 4. i ona će bit nositelj i Bayern bi ih izbjegao, ali ak bude udinese ili Lazio, protiv njih je moguće da zaigra...neko ime u rangu Bayerna, sam Bayern nemože izvući...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
tony-mortale je napisao/la:ali ta roma redovno prolazi grupe LP, ne kontam o čem pričaš, zar je loše biti među 16 najboljih u evropi.
Hannover ili Mainz ce biti cetvrti ove sezone a Bundesliga dobija 4. mjesto tek sljedece godine tako da tu ipak treba ocekivati neki jaci klub tipa Hsv,Schalke,Stuttgart,Werder i slicno...
- anton 1983
- Kontakt:
Ili BvB!adnan24 je napisao/la:
Hannover ili Mainz ce biti cetvrti ove sezone a Bundesliga dobija 4. mjesto tek sljedece godine tako da tu ipak treba ocekivati neki jaci klub tipa Hsv,Schalke,Stuttgart,Werder i slicno...

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
ali eto sto tako pricas?tony-mortale je napisao/la:ali ta roma redovno prolazi grupe LP, ne kontam o čem pričaš, zar je loše biti među 16 najboljih u evropi.
I Schalke je prosao medju osam pa ga ti ne cijenis nikako...kad je Roma bila medju osam ????
drugo nece ni Hannover ni Mainz ici u LP....
Ici ce Borussia Schalke Bayern Bayer ili Hamburg--- 100% neko od ovih 5 ce ici..
Sto se mene tice nek ide druze 2 iz njemacke al nek je BvB medju ta dva, a 4 tima sto idu iz njemacke me prije svega raduje sto ce BvB stati "na noge" u ove naredne 2 ili 3 sezone da oskoci od ostatke u njemackoj da se izdvoji odmah iza Bayerna .. i to je to....
anton 1983 je napisao/la:Ili BvB!adnan24 je napisao/la:
Hannover ili Mainz ce biti cetvrti ove sezone a Bundesliga dobija 4. mjesto tek sljedece godine tako da tu ipak treba ocekivati neki jaci klub tipa Hsv,Schalke,Stuttgart,Werder i slicno...![]()
Ili Bayern

Ja sam kontao nesto u fazonu Bayer L,BvB,Bayern ce sljedece godine u LP i jedan od tih gore navedenih

ovi ocajni pogotovo ljubitelji serie A se sad nadaju da ce bayern ispast u pretkolu
stvarno se covjek mora sve vise smijat tim stvarima.....a nevjerovatno mislim i iskreno gledajuci, ne uzimajuci sad nikakve simpatije u obzir i neku subjektivnost al malo kad pogledas situaciju ovde uvijek se svi zale kako ovi koji vole njemacki fudbal , bundesligu provociraju na drugim podforumima, a najvise provokatora dodje da nesto pametuje o bundesligi i bayernu...cak i ovi barcini navijaci iako je barca sad toliko jaka uvijek se opterecuju bayernom, hajd ovi "talijani" imaju donekle razlog
al i to je sve pokazatelj uspona i stalne snage njemackog fudbala te toga da je bayern gigant pa taman i kad mu ne ide 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anton 1983
- Kontakt:
Ja bi to iste sekunde potpiso!!! Moram sad BL aktuell pogledat pa se vratim!adnan24 je napisao/la:
Ili Bayern![]()
Ja sam kontao nesto u fazonu Bayer L,BvB,Bayern ce sljedece godine u LP i jedan od tih gore navedenih
- tony-mortale
- Kontakt:
šalke je super rezultat napravio i to im nije prvi put, ali koje su to 4 njemačke ekipe nešto značajno napravile u LP u zadnje vrijeme? ne kažem ja da se neće možda desiti čudo i da se ta 3. i 4. ekipa strašno pojačaju ali to ipak nije realno, pogotovo što ko god to da bude ide iz 3. ili 4. šešira i sa 2 ili 3 realno jača protivnika trebaće im pravo malo čudo da prođu grupe LP. ne kontam šta sam pogrešno napisao, nikakvo omalovažavanje samo realna konstatacija trenutne situacije
- tony-mortale
- Kontakt:
ovo je tako jadan post iste takve osobe da se sam sebi čudi što uopšte odgovaram na ovakve gluposti.effe_sa je napisao/la:ovi ocajni pogotovo ljubitelji serie A se sad nadaju da ce bayern ispast u pretkolu![]()
![]()
stvarno se covjek mora sve vise smijat tim stvarima.....a nevjerovatno mislim i iskreno gledajuci, ne uzimajuci sad nikakve simpatije u obzir i neku subjektivnost al malo kad pogledas situaciju ovde uvijek se svi zale kako ovi koji vole njemacki fudbal , bundesligu provociraju na drugim podforumima, a najvise provokatora dodje da nesto pametuje o bundesligi i bayernu...cak i ovi barcini navijaci iako je barca sad toliko jaka uvijek se opterecuju bayernom, hajd ovi "talijani" imaju donekle razlog
![]()
![]()
al i to je sve pokazatelj uspona i stalne snage njemackog fudbala te toga da je bayern gigant pa taman i kad mu ne ide
znači tebi je bitno ko šta piše, a ne šta piše.
znači da mi je na avataru grb bajerna mogao bi ovdje pisati svoje mišljenje a ovako baš i ne mogu (po tvom).
ja sam sto puta, ma i više napisao da je bajern vrhunski evropski klub nimalo drugačiji od takvih klubova iz drugih zemalja i nikad ga nisam omalovažavao, ali on je JEDAN JEDINI u njemačkoj ligi takav, ostalo sve je srednja žalost i ti to sam znaš a sve što sam unazad par postova napisao nije nimalo provokatorski i neznam kako si ti to zaključio, a niko drugi od nešvaba

tony-mortale je napisao/la:šalke je super rezultat napravio i to im nije prvi put, ali koje su to 4 njemačke ekipe nešto značajno napravile u LP u zadnje vrijeme? ne kažem ja da se neće možda desiti čudo i da se ta 3. i 4. ekipa strašno pojačaju ali to ipak nije realno, pogotovo što ko god to da bude ide iz 3. ili 4. šešira i sa 2 ili 3 realno jača protivnika trebaće im pravo malo čudo da prođu grupe LP. ne kontam šta sam pogrešno napisao, nikakvo omalovažavanje samo realna konstatacija trenutne situacije
Stuttgart je igrao osminu 2009.-e kada je ispao cini mi se od Barce...Schalke igra vec drugi put cevrtfinale u par godina...Bayern je dosta redovno u samom vrhu...BvB i Bayer su najjaci u posljednih 5-6 godina i sigurno su timovi koji mogu proci grupnu fazu lige prvaka...
- anton 1983
- Kontakt:
Nežikim zakaj je to sad bitno. Pa ček malo sad se tek kreće. Znači sad BUNDESLIGA počinje tek ubirati plodove. znači to ide postepeno. Pa nije EPL odmah Explodirao kad je Abramović došao. Trebalo im je 2-3-4 godine da se preuzme tron...isto tako tek treba vidjeti sada kad je BUNDESLIGA dobila tog 4. kada će biti više para, liga kvalitetnija, bla, bla, bla, kako će to klubovi iskoristiti.tony-mortale je napisao/la:šalke je super rezultat napravio i to im nije prvi put, ali koje su to 4 njemačke ekipe nešto značajno napravile u LP u zadnje vrijeme?
Pa recimo ti si Talijan i sada izuzev Intera isto tako niko nije ništa napravio od Talijana u Europi u zadnje vrijeme.
Kad je milan zadnji puta bio u 1/4 finalu? Kad je Juve zadnji puta uopće igro LP? Kaj je Roma tak velikoga u LP napravila?
jel se bilo koji drugi klub iz Italije uopće isplati spominjati? Ajde Fiorentina se more pohvaliti! Sa čim točno, sa 1/8 finalu...

nemoj letit spusti se na zemlju i pogledaj istini u oči, stvari se POLAGANO, mjenjau...

- tony-mortale
- Kontakt:
antone milan je bio prvak evrope prije manje od 5 godina, duplo skorije od kad je zadnji put bajern npr bio, a od tad je milan još jednom bio prvak i igrao još jedno finale, eto da te podsjetim jer ti si to znao ali si eto možda zaboravio 

- anton 1983
- Kontakt:
Da znam da je bio prije 5 godina i kakve to SAD ima veze? Razumiješ li? Ovaj sad Milan nema veze sa tim milanom. Ovaj milan je smeće od kluba, prema onome. Znači taj klub otkad je osvojio LP po europskim uspjesima je propo. Brijem da u slijedećih 5 godina, jer brijem da je to bilo 2006/07, znači poslije toga Milan nije niti jedanput prošao 1/8 finale LP, a i igrajo je Ligu Uefe...Shvataš? Znači ako samo gledaš period poslije tog njegovog zadnjeg osvajanja, Bayern je čak uspješniji klub. Ono kaj se dogodilo prije 5 godina neutječe na ono kaj je Milan danas. Bitne su ti samo dvije , a tu i tamo eventualno 3 godine.tony-mortale je napisao/la:antone milan je bio prvak evrope prije manje od 5 godina, duplo skorije od kad je zadnji put bajern npr bio, a od tad je milan još jednom bio prvak i igrao još jedno finale, eto da te podsjetim jer ti si to znao ali si eto možda zaboravio
Nije da ja sad omalovažavam Milanov uspjeh ili tak neš, nego ti samo pokazujem kaj se događa sa tim klubom u zadnje 2-3 godine, jer to je vrijeme u kojoj se stvorio baš OVAKAV milan....
Milan je inače bomba od kluba ali sa gadovima iz Engleske i Španije se nažalost nemre više mjeriti. Kaj se tiće u odnosu na Bayern, Bayern će ti stepst oko 80 milja u ekipu, dok Milan sada takve nofce more samo sanjati, a oko 40 trebaju samo stepst da bi zadržali TRENUTAČNU ekipu...
- tony-mortale
- Kontakt:
pa ok ove sezone isti s tim da se jedni bore sa titulu u ligi i prvi su favoriti a drugi se bore za nastup u LP. ako ćeš trenutno a 5 godina sam uzeo jer tako i uefa radi.
al kad je zadnji put njemački klub bio prvak evrope?
koji klub osim bajerna ima značajniji rezultat?
nemoj sad neku kobasicu od posta nego odgovori što konciznije i kraće, hvala
al kad je zadnji put njemački klub bio prvak evrope?

- anton 1983
- Kontakt:
Ma znam ja zakaj si ti to uzo, nezamjeram ti ja to. Ja ti sam oću reč da taj Milan više nije tako jak. Onda je čak možda još neki Talijan nekaj napraviti u Europi, sada je tu samo Inter kojem se protiv Bayerna posrečilo, no nećemo o tome više...to što se Milan bori za prvenstvo, a Bayern LP ti negovori ništa o snazi ta dva kluba niti o potencijalnoj snazi. što je NAJBITNIJE. Recimo BvB je ispo u skupini El, a oni su puno iznad toga...Valjda si skužio kaj pričam...tony-mortale je napisao/la:pa ok ove sezone isti s tim da se jedni bore sa titulu u ligi i prvi su favoriti a drugi se bore za nastup u LP. ako ćeš trenutno a 5 godina sam uzeo jer tako i uefa radi.
2001.tony-mortale je napisao/la: al kad je zadnji put njemački klub bio prvak evrope?
Šta znači značajniji rezultat? I da li Europa znači LP?
Leverkusen veceras na teskom preteskom gostovanju, znam da je skoro pa ne moguce ali eto ja se opet nadam nekom povoljnom rezultatu i iznenadjenju. Njemci se nikad ne odpisuju, veceras Ballack stupa na scenu abd i reseta zutu podmornicu
... Hajmo Leverkusen Bundesliga je uz tebe
...

BvB Echte Liebe !!!
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 1 gost.