Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Joj koji pametnjakovici u pm.
Vi ste stavrno skupina zivih bica za izučavanje.
Radijacija uveliko dere mozdane vijuge.
Vi ste stavrno skupina zivih bica za izučavanje.
Radijacija uveliko dere mozdane vijuge.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Poremecen si lik, jel treba jos koji put da ponovim?nicaze95 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:02HOW YES NOantisisoja1919 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:00Ma de ba brate ko imalo zna momka, njegove rahmetli roditelje i ostatak porodice, zna kakvi su Slobodasi bili i uvijek uz klub.DamirT je napisao/la: ↑28 dec 2023, 20:54Pa sta ako je Mehmedovic otisao u Sarajevo? Otisao momak gdje ce dobiti vise para. Yebes ove "ljubavi" kad se od nje ne moze ziviti. Nek mu je sretno nakon svega sto ga je zadesilo.
Sto se tice dresa, pa i ja sam ko dijete nosio dresove i Rome, Barce, Arsenala itd itd pa jel to znaci da navijam za sve njih? Ne znam da se on negdje oglasio da navija za Sarajevo...
A za onu slika u dresu Sarajeva pretpostavljam da je do nje doslo preko njeogovg prijatelja koji je od malena u akademiji Sarajeva.
Da je pitar, kao sto tvrde, bas bi se vrtio u Slobodi sve do prosle godine.
Volim tebe, više od sebe
Ma nigdje veze prica. Sto onda nije otisao u Sarajevo kad su ga trazili dok smo u PL bili, a ne sad kad je otisao u Zagreb, pa tek onda dosao u nasu ligu opet? Bas bi vidio ove ovdje da im Sarajevo nudi 10 000 npr i Celik 1 500 maraka. Bas me zanima koga bi izabrali. U danasnjem fudbalu niko ne gleda tu ljubav kao prije 40-50 godina. Imaju i ti igraci porodice. Haj razumio bi u Bundesligi, Seriji A gdje igraci uzimaju milione. Ali u nasem regionu apsolutno svako gleda bolje ponude jer nisu milionske plate.antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:00Ma de ba brate ko imalo zna momka, njegove rahmetli roditelje i ostatak porodice, zna kakvi su Slobodasi bili i uvijek uz klub.DamirT je napisao/la: ↑28 dec 2023, 20:54Pa sta ako je Mehmedovic otisao u Sarajevo? Otisao momak gdje ce dobiti vise para. Yebes ove "ljubavi" kad se od nje ne moze ziviti. Nek mu je sretno nakon svega sto ga je zadesilo.
Sto se tice dresa, pa i ja sam ko dijete nosio dresove i Rome, Barce, Arsenala itd itd pa jel to znaci da navijam za sve njih? Ne znam da se on negdje oglasio da navija za Sarajevo...
A za onu slika u dresu Sarajeva pretpostavljam da je do nje doslo preko njeogovg prijatelja koji je od malena u akademiji Sarajeva.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
sta se vrijedjate ako je momak kao dijete uslikan u dresu Sarajeva sta sad hahaha jeste kujice male samo se uvrijedite valjda ste se zato i raspale. Ne dobijete nesto kako hocete i odma u plac ev necu vise da se dame uvrijede.antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:04Poremecen si lik, jel treba jos koji put da ponovim?nicaze95 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:02HOW YES NOantisisoja1919 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:00
Ma de ba brate ko imalo zna momka, njegove rahmetli roditelje i ostatak porodice, zna kakvi su Slobodasi bili i uvijek uz klub.
DE HAJ PISTE MALO JEDAN DRUGOM KO CE DOC ZANIMLJIVO VAS CITAT
Sta sad smeta i kad se pise ko ce doci? Pa brate dragi, predjes post i ne komentarises ako te ne zanima. Ali ocigledno da pojedine to sve zanima, cim citaju i te stvari, a i temu tudju...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Upravo. Al hajd ti objasni ovom praznoglavcu.DamirT je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:04Ma nigdje veze prica. Sto onda nije otisao u Sarajevo kad su ga trazili dok smo u PL bili, a ne sad kad je otisao u Zagreb, pa tek onda dosao u nasu ligu opet? Bas bi vidio ove ovdje da im Sarajevo nudi 10 000 npr i Celik 1 500 maraka. Bas me zanima koga bi izabrali. U danasnjem fudbalu niko ne gleda tu ljubav kao prije 40-50 godina. Imaju i ti igraci porodice. Haj razumio bi u Bundesligi, Seriji A gdje igraci uzimaju milione. Ali u nasem regionu apsolutno svako gleda bolje ponude jer nisu milionske plate.antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:00Ma de ba brate ko imalo zna momka, njegove rahmetli roditelje i ostatak porodice, zna kakvi su Slobodasi bili i uvijek uz klub.DamirT je napisao/la: ↑28 dec 2023, 20:54Pa sta ako je Mehmedovic otisao u Sarajevo? Otisao momak gdje ce dobiti vise para. Yebes ove "ljubavi" kad se od nje ne moze ziviti. Nek mu je sretno nakon svega sto ga je zadesilo.
Ma kao prvo momku treba da se udalji od Tuzle i svega sto ga ovdje veze, da se malo psihički oporavi od svega. A opet u Sarajevu je tu blizu svojima.
Nadat se samo da ce mu ovaj transfer pomoci i da ce uspjeti, to je najmanje sto zasluzuje.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Niko se ovdje ne vrijedja, nego samo se odgovori na tvoje gluposti koje valjas.nicaze95 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:05sta se vrijedjate ako je momak kao dijete uslikan u dresu Sarajeva sta sad hahaha jeste kujice male samo se uvrijedite valjda ste se zato i raspale. Ne dobijete nesto kako hocete i odma u plac ev necu vise da se dame uvrijede.antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:04Poremecen si lik, jel treba jos koji put da ponovim?
Nerijetko neinteligentno zenićko biće.
Volim tebe, više od sebe
Legende velikana 90ih Brkić i Salčinović
Isto kao sto su oni od Hibića napravili igrača
Koji je najjaci transfer velikog ćelika? Jesu li dobacili do 3. turske lige i nekog yarakspora?
ps da ne zaboravimo za veći budzet; svaka cast

Isto kao sto su oni od Hibića napravili igrača

ps da ne zaboravimo za veći budzet; svaka cast

075

Prije rata Zvezda i Partizan..
Poslije rata Sarajevo i Željo..
Sloboda u svom gradu treći klub uvijek bila.
Zato ne treba da čudi 105 godina postojanja onako...bez barem osvojenog Bajramskog turnira.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
daj mi argument sta sam pogresno napisaoantisisoja1919 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:12Niko se ovdje ne vrijedja, nego samo se odgovori na tvoje gluposti koje valjas.nicaze95 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:05sta se vrijedjate ako je momak kao dijete uslikan u dresu Sarajeva sta sad hahaha jeste kujice male samo se uvrijedite valjda ste se zato i raspale. Ne dobijete nesto kako hocete i odma u plac ev necu vise da se dame uvrijede.antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:04
Poremecen si lik, jel treba jos koji put da ponovim?
Nerijetko neinteligentno zenićko biće.
-
- Kontakt:
Braca Adilovic, Mahmic, Dilaver...
Hej moj glupane...
Zamisli kad si treci u svom gradu, a u drzavi opet ispred raspalog ćelika.
Volim tebe, više od sebe
@Havenija, hajde da je tačno sto pises da je Sloboda bila 3. u gradu (nigdje veze, ali hajde) zamisli takva Sloboda u Jugi za ozracene bila svemirski brod
Čestitke na trofejima 90ih
Nije mala stvar bila u to vrijeme titule uzimati
ps nemojte mu nista za malog Eldara pisati ljudi! Ko je porodicu poznavao zna o cemu pisem.

Čestitke na trofejima 90ih

ps nemojte mu nista za malog Eldara pisati ljudi! Ko je porodicu poznavao zna o cemu pisem.
075
svi se nekim trofejima samaraju ovi ucescima. USTVARI BITNO JE UCESTVOVAT NIJE BITNO POBJEDIT TO JE MOTO.LeonBest je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:39@Havenija, hajde da je tačno sto pises da je Sloboda bila 3. u gradu (nigdje veze, ali hajde) zamisli takva Sloboda u Jugi za ozracene bila svemirski brod![]()
Čestitke na trofejima 90ihNije mala stvar bila u to vrijeme titule uzimati
![]()
Prvi put cujem da neko broji sezone provedene negdje haj da imaju 80 sezona a mi 2 pa da se i uvazi vako cujemo se momci
Šta god da spomeneš od trofeja, broja navijaca, rekordne posjete, stadiona, broja članova itd sve je po 3-4 puta više na strani Čelika osim trofeja gdje ih Čelik ima zvanično 7 a Sloboda 0.
Hajde vi zaganjajte Radnik, Brotnjo, Modricu i Olimpik pa se javite. Mada vas cijenim koji ste uz Slobodu ostali nakon 105 godina bez ičega a ne kao 80 % Tuzle koji su uz Sarajevo i Želju.
Hajde vi zaganjajte Radnik, Brotnjo, Modricu i Olimpik pa se javite. Mada vas cijenim koji ste uz Slobodu ostali nakon 105 godina bez ičega a ne kao 80 % Tuzle koji su uz Sarajevo i Želju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
klasinca glupostt cuj vise sezona, imaju vise sezona i od zelje i sta imaju od toga osim da vecina Tk navija za zelju.avenija je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:48Šta god da spomeneš od trofeja, broja navijaca, rekordne posjete, stadiona, broja članova itd sve je po 3-4 puta više na strani Čelika osim trofeja gdje ih Čelik ima zvanično 7 a Sloboda 0.
HSV ima vise sezona od svih skoro i sta sad? Titule se broje kakve sezone.
Sloboda je divan klub tradiocionalan koja ne zasluzuje da ima ovako lose navijace
Zadnja izmjena: nicaze95, dana/u 28 dec 2023, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
I pored svih paremetara koje si nabrojao i koje si ti kao objektivni zenićanin procijenio, opet smo veci klub od vas.avenija je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:48Šta god da spomeneš od trofeja, broja navijaca, rekordne posjete, stadiona, broja članova itd sve je po 3-4 puta više na strani Čelika osim trofeja gdje ih Čelik ima zvanično 7 a Sloboda 0.
A i vi ganjajte ove kantonalne klubove, jer ste zadnjih 20 godina na tom nivou.
Niko, niko, samo Sarajevo i Zeljo.
Sizofrenija Ze.
Volim tebe, više od sebe
Ljudi, nije moja tema, ali molim vas, nemojte preko Eldara se prepucavati, momak bi se vratio u Slobodu iz Lokomotive, ali jednostavno nije to lako...
Ja zaista zelim, da kod nas uspije i da napravi vrhunsku karijeru...
Uopste nije bitno da li je nas, Zeljin, Slobodin ili Celikov navijac,bitno je da se on vrati u zivot onako kako bi trebao u svojim godinama...
Uopste nije bitno da li je nas, Zeljin, Slobodin ili Celikov navijac,bitno je da se on vrati u zivot onako kako bi trebao u svojim godinama...
-
- Kontakt:
Upravo.Vanja8 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:54Ljudi, nije moja tema, ali molim vas, nemojte preko Eldara se prepucavati, momak bi se vratio u Slobodu iz Lokomotive, ali jednostavno nije to lako...
I jedino cega on moze bit tema i povod za razgovor je da mu se pozeli sreca, da momak uspije.
I ja sam smatram da mu je Sarajevo trenutno pravi izbor.
Al ovi mentoli, da bi pokusali nekog sprdat, uzimaju momka u usta svoja pogana.
Volim tebe, više od sebe
to je najbitnijee al niko to i ne pominje jer je to preteska tema i svaki komentar je suvisan. To se ove fukarestine upallie jer pomnjemo da momak voli sarajevo valjda ego mal pa im tesko padaVanja8 je napisao/la: ↑28 dec 2023, 21:54Ljudi, nije moja tema, ali molim vas, nemojte preko Eldara se prepucavati, momak bi se vratio u Slobodu iz Lokomotive, ali jednostavno nije to lako...
sportski pozdrav
- prisonbreak
- Kontakt:
Momak je imao tragediju, manje vazno za koga navija. Volio bih da se stabilizije.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.