RŠD Velež Mostar

aimar21
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la aimar21 » 28 dec 2023, 14:47

Meni je super kada se vrte informacije iz kluba, novosti, priča sa igračima, radovi i slično, pogotovo u ovo "mrtvo" vrijeme kada je pauza. Opet, slažemo se da bi to trebalo malo drugačije odraditi. Emina očigledno to pokušava raditi, ali ne na nivou koji je zadovoljavajući. Za Baku se priča da nije poželjan zbog nekih stvari od prije, iako dobro radi posao. Zanima me šta mislite o Feđi Ibrulju? Znam ga odavno i siguran sam da je jako dugo vezan za Velež. Profesionalan je novinar i dobro se snalazi u komunikaciji, pogotovo kada se radi o opuštenoj priči u formi intervjua. Ne znam koliko ga drugi angažmani sprečavaju da radi to u Veležu, ali mislim da bi bio solidno rješenje za ovu vrstu posla...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 28 dec 2023, 15:08

Gledajte na Velež Tv večeras u 19.00 intervju sa predsjednikom Keveljom.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 28 dec 2023, 15:21

emil02in je napisao/la:
28 dec 2023, 15:08
Sutra

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 28 dec 2023, 16:57

emil02in je napisao/la:
28 dec 2023, 15:08
Samo neka snimaju svakako nema puno info da izlaze iz kluba a ni utakmbica tako da ovi intervjuji dobro dodju.Izgleda ukakmica sa Sahtarom 3 februara generalka pred pocetak drugog djela sezone

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 28 dec 2023, 18:49

aimar21 je napisao/la:
28 dec 2023, 14:47
Meni je super kada se vrte informacije iz kluba, novosti, priča sa igračima, radovi i slično, pogotovo u ovo "mrtvo" vrijeme kada je pauza. Opet, slažemo se da bi to trebalo malo drugačije odraditi. Emina očigledno to pokušava raditi, ali ne na nivou koji je zadovoljavajući. Za Baku se priča da nije poželjan zbog nekih stvari od prije, iako dobro radi posao. Zanima me šta mislite o Feđi Ibrulju? Znam ga odavno i siguran sam da je jako dugo vezan za Velež. Profesionalan je novinar i dobro se snalazi u komunikaciji, pogotovo kada se radi o opuštenoj priči u formi intervjua. Ne znam koliko ga drugi angažmani sprečavaju da radi to u Veležu, ali mislim da bi bio solidno rješenje za ovu vrstu posla...
Decko Adi Bebanic, profesionalac je u svom, vratio se u Mostar, e sad koliko bi kostalo nezz, al et ideja.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 28 dec 2023, 18:54

nekoIzMostara je napisao/la:
28 dec 2023, 18:49
aimar21 je napisao/la:
28 dec 2023, 14:47
Decko Adi Bebanic, profesionalac je u svom, vratio se u Mostar, e sad koliko bi kostalo nezz, al et ideja.
Pao mi je na pamet, ali ne znam koliko ozbiljno ss bavi novinarstvom. Mislim da je malo otisao u reality/influence svijet. A sto se tice njega, komunikativan je i dobro se snalazi u razgovorima, sigurno bi se uklopio...

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 28 dec 2023, 19:01

Adi Bebanic :rol:

Taj zna o fudbalu koliko ja o kvantnoj fizici. Uozbiljite se ljudi, nije svaki novinar sportski novinar a posebno ne ovi sto se reality showovima bave. Meni na pamet pada Adla sa FTV. Imamo mi navijaca Veleza koji znaju dosta o Velezu a dobri su novinari, imamo sigurno i mladih ljudi koji su fudbalski zaludjenici i samo takav moze voditi i raditi za Velez TV. Da voli svoj posao a da osjeca i Velez. I uparis nekog iskusnijeg s njih par mladjih zeljnih rada u Velezu i eto. Bilo je od 2016 tu dosta kvalitetnog kadra koji se mozda nije istrpio, ali ybg.

Baka je dobar novinar ali smece, tako da bi i njega uzeo za primjer nekog iskusnijeg da nije smece, ali ybg, ne mogu se neke stvari tek tako zaboravit :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 28 dec 2023, 19:07

Postalo je malo otrcano faliti ovu Upravu, ali ovo što rade je iznad svih mojih očekivanja.
Tribina koja se radi će takođe biti nešto što malo ko očekuje.
Kevelj je najavio da nakon završetka grubih radova ide tender za krov na novoj tribini :bow:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 28 dec 2023, 19:09

killafrommanilla je napisao/la:
28 dec 2023, 19:01

Taj zna o fudbalu koliko ja o kvantnoj fizici. Uozbiljite se ljudi, nije svaki novinar sportski novinar a posebno ne ovi sto se reality showovima bave. Meni na pamet pada Adla sa FTV. Imamo mi navijaca Veleza koji znaju dosta o Velezu a dobri su novinari, imamo sigurno i mladih ljudi koji su fudbalski zaludjenici i samo takav moze voditi i raditi za Velez TV. Da voli svoj posao a da osjeca i Velez. I uparis nekog iskusnijeg s njih par mladjih zeljnih rada u Velezu i eto. Bilo je od 2016 tu dosta kvalitetnog kadra koji se mozda nije istrpio, ali ybg.

Baka je dobar novinar ali smece, tako da bi i njega uzeo za primjer nekog iskusnijeg da nije smece, ali ybg, ne mogu se neke stvari tek tako zaboravit :mrgreen:
Diablesses :mrgreen:

Ne moze bolji prijedlog 😎

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 28 dec 2023, 19:11

killafrommanilla je napisao/la:
28 dec 2023, 19:01

Adla mi je super, Velež joj je u krvi. Što kažeš, treba biti sportski novinar, koji ima dodirnih tačaka sa fudbalom. Adla možda nije sportski novinar, ali je pogledala više utakmica sa RA tribine nego većina novinara uopšte, tako da je sigurno dobra opcija...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 28 dec 2023, 19:16

Ne znam da li je iko slušao radio prenos utakmice sa Grbavice nedavno u ulozi Nermina Bise.
Meni je ono u kombinaciji sa slikom bilo extra.
Možda uvest neku novinu u tom smislu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 28 dec 2023, 20:30

mozak je napisao/la:
28 dec 2023, 19:16
Podcast Rođeni sa svim novinarima koji navijaju za Velež.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 28 dec 2023, 20:48

VictoriasFikret je napisao/la:
28 dec 2023, 20:30
mozak je napisao/la:
28 dec 2023, 19:16
Podcast Rođeni sa svim novinarima koji navijaju za Velež.
Dobar prijedlog
Saša Ibrulj je dobar primjer , njegov podcast ofsajd je dosta zanimljiv iako radi u skromnim uslovima.
Dosta je zanimljivih likova oko Veleža i sve bi se to moglo podići na veći nivo slijedeće sezone npr.
Da Bise ubaci komentatorski glas uz golove i sl, da Ibrulj sa Ićom da kratki rezime na utakmicu, kamera iz svlačionice, prije i nakon utakmice..kamera kod klupe za vrijeme utakmice, malo kadrova oko stadiona...uglavnom, sedmično se može napraviti zanimljiv 10-minutni prilog.
Ako nemaju ideja, neka pogledaju kako rade neki klubovi ili neka se vrate u stare priloge kako su novinari nekad radili kvalitetne priloge sa terena.

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 28 dec 2023, 21:51

I Senada Hadzifejzovica ubacite i igre mogu poceti.

Ostavi ne diraj nista, Emina po uzoru na Santicevu nam donosi srecu. Hajmo mi kup osvojit, a nako mi svejedno ko ce pitat Hadzikica kako je prihvacen u gradu :urnebes:

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 28 dec 2023, 22:02

No, u klubu su zadovoljni ovom godinom, ali Kevelj diže još više ljestvicu. Priprema adekvatna pojačanja. Ne samo na terenu. Jača se i klupski menadžment, pa je nedavno raspisan natječaj za direktora kluba. Obavljeni su razgovori s potencijalnim kandidatima, prezentirani evropski programi, otvoreni novi vidici…

Pitanje je dana kada će i mjesto glavnog direktora biti popunjeno. Sportske saznaju da će novi direktor biti dama. Uspješna menadžerica, dokazana i željna dokazivanja u sportskom projektu. I zgodna. U Mostaru već uveliko nagađaju ko će biti direktorica. Prvi put u Veležovoj historiji dama će obavljati najvitalniju poziciju.

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 28 dec 2023, 22:04

Mostarwolf1981 je napisao/la:
28 dec 2023, 22:02
No, u klubu su zadovoljni ovom godinom, ali Kevelj diže još više ljestvicu. Priprema adekvatna pojačanja. Ne samo na terenu. Jača se i klupski menadžment, pa je nedavno raspisan natječaj za direktora kluba. Obavljeni su razgovori s potencijalnim kandidatima, prezentirani evropski programi, otvoreni novi vidici…

Pitanje je dana kada će i mjesto glavnog direktora biti popunjeno. Sportske saznaju da će novi direktor biti dama. Uspješna menadžerica, dokazana i željna dokazivanja u sportskom projektu. I zgodna. U Mostaru već uveliko nagađaju ko će biti direktorica. Prvi put u Veležovoj historiji dama će obavljati najvitalniju poziciju.
I zgodna :cool:

Novinar je tipra na instagramu

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 28 dec 2023, 22:26

Ayla alimanovic?

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 28 dec 2023, 22:43

Nego kazu da smo finu ponudu za Oreca odbili,cak nije ni on bio pretjerano zainteresiran, Sad jel Sturm ko sto se pisalo ili neka druga ekipa,nemam pojma ali radimo prave stvari.Tacno se vidi da Orec ima mozga,nije neko ko bi poletio za par maraka vise i ako nastavi gdje je stao,mislim da bi se na njemu lijepo trebalo zaraditi. A i da ne zaradimo nista,u formi je i imamo puno koristi od njegove igre

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 28 dec 2023, 22:58

Mostarac45 je napisao/la:
28 dec 2023, 22:26

Ayla alimanovic?
Imao je i Dinamo par direktorica,ne mora značiti da je Ayla.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 29 dec 2023, 19:35

Odličan intervju sa direktorom. Kevelju puni respect, čovjek profesionalac i zna svoj posao. Samo jako
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.