pišamo po sirotinji
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
ovaj sky definitivno najglupje fore ima prijatelju stid me ispred tebe
mozes ti i bolje
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
hajde geyu cuss
wc napravite kad dodjem da imam gdje otrest
siuu
wc napravite kad dodjem da imam gdje otrest
siuu
-
- Kontakt:
Nemoj dolazit, možda je prelazno
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Kakav razgovor, yebo vas svako lude 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zenićani opet vilene
Grad im poznat po zatvoru i Real Madridu
ps Zaboravio sam Sejine ćevape

Grad im poznat po zatvoru i Real Madridu

ps Zaboravio sam Sejine ćevape

075
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dzaba, koliko god se trudili, ne mozete u istu recenicu sa nama. Grad vam ima isto stanovnika, mnogo manji budzet i nikakvu noviju sportsku infrastrukturu. Sloboda u svojoj historiji izgleda ni u kadetima nije osvojila trofej van TK, a Fukare se prodaju za 5000 KM. Dobro, imate baru slane vode, svaka cast.
Nije ni cudo sto ste ovoliko salty (The term "salty" is commonly used in slang to describe someone who is behaving or expressing themselves in a resentful, bitter, or irritated manner.) ipak dolazite iz grada soli i slanih bara.
Nije ni cudo sto ste ovoliko salty (The term "salty" is commonly used in slang to describe someone who is behaving or expressing themselves in a resentful, bitter, or irritated manner.) ipak dolazite iz grada soli i slanih bara.
Celik!3,2,2.
Još dodaj i to da je savez uložio u tušanj 2 miliona KM i opet je ruglo uefa CAT 0, a u Bilino polje savez je uložio jednom 500k za semafor i 50k za zamjenu travnjaka.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 dec 2023, 23:55Dzaba, koliko god se trudili, ne mozete u istu recenicu sa nama. Grad vam ima isto stanovnika, mnogo manji budzet i nikakvu noviju sportsku infrastrukturu. Sloboda u svojoj historiji izgleda ni u kadetima nije osvojila trofej van TK, a Fukare se prodaju za 5000 KM. Dobro, imate baru slane vode, svaka cast.
Mislim ovo mi je ok neka savez ulaže u tušanj, treba podržati manje razvijene sredine.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Kako mislite stadion sa 4 tribine 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.