Nema ovo veze sa Acom. Al otom potom, nema potrebe vama da sta objasnjavam.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 15:23A ipak ste za acu carsijanera
Al ako se dogodi, mnogima ce mrak na oci da padne, osim Slobodasima.
Moderator/ica: GracanicaAA
Nema ovo veze sa Acom. Al otom potom, nema potrebe vama da sta objasnjavam.NavojKontra5491 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 15:23A ipak ste za acu carsijanera
Aaa deee reci kome cete se sad prodatantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 15:42Nema ovo veze sa Acom. Al otom potom, nema potrebe vama da sta objasnjavam.
Al ako se dogodi, mnogima ce mrak na oci da padne, osim Slobodasima.
Ne pričam ja o tome, ja ne vjerujem uopšte u to da je realno i da ne pričam zašto. Kažem generalno su previše zabrinuti za tudje klubove, kao da mi sad idemo nabijati Manijacima što je Željo 11., koga boli q?antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 16:36Drugari se stresiraju a nije ni pocelo![]()
Sta ce bit tek kad se procuje, kakav ce haos i kriza da nastupi![]()
Sa obzirom na to od koga sam cuo, vjerujem da je sve relanosimonknows je napisao/la: ↑27 dec 2023, 16:38Ne pričam ja o tome, ja ne vjerujem uopšte u to da je realno i da ne pričam zašto. Kažem generalno su previše zabrinuti za tudje klubove, kao da mi sad idemo nabijati Manijacima što je Željo 11., koga boli q?antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 16:36Drugari se stresiraju a nije ni pocelo![]()
Brother, this time next year, trust me.
Neka ih, ovolikom brigom o nama dokazuju koliko smo veći od njih. Vise nam na temisimonknows je napisao/la: ↑27 dec 2023, 16:38Ne pričam ja o tome, ja ne vjerujem uopšte u to da je realno i da ne pričam zašto. Kažem generalno su previše zabrinuti za tudje klubove, kao da mi sad idemo nabijati Manijacima što je Željo 11., koga boli q?antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 16:36Drugari se stresiraju a nije ni pocelo![]()
Šta god da je u pitanju, ako je predobro, nas će zaobići, prebaksuzni smo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 16:36Drugari se stresiraju a nije ni pocelo![]()