Ovaj nije bardo nikako

CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 14:15Eno ga dva puta isti post citira i odgovara
Ovaj nije bardo nikako

Onaj @mosarajvosa je pitarska verzija našeg @manijakalnost99CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 14:15Eno ga dva puta isti post citira i odgovara
Ovaj nije bardo nikako

Pobješnjeo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 14:15Eno ga dva puta isti post citira i odgovara
Ovaj nije bardo nikako
Ma zajebavaju se izgleda stalnoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑27 dec 2023, 14:38Covjek ih isprska i onda satro zajebavali smo se, nemoj tako, sto se lozisProvidno.
 Nego jesil vidio kako se oni "ne primaju" kad sam komentarisao sudjenje
  Nego jesil vidio kako se oni "ne primaju" kad sam komentarisao sudjenje  Kad njihovi pljuju dodju drugi pa kazu on se sprda haha kad nas bilo sta kaze eto ih ovdje ,sizopitari,debili itd itd   ja samo dodjem da isprskam ovih par neandretalaca,nemoj sta da se naljute ljubi ih brat.
  Kad njihovi pljuju dodju drugi pa kazu on se sprda haha kad nas bilo sta kaze eto ih ovdje ,sizopitari,debili itd itd   ja samo dodjem da isprskam ovih par neandretalaca,nemoj sta da se naljute ljubi ih brat.San SebastijanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:09Mateo je sam izrazio zelju da ostane isto kao sto ce na kraju sezone. Mirvic ti je stari u Keveljevom dzepuHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:06Eto šta se desi kad im Mirvić ostavi Politana još pola godine na svoju štetu.
I ja bi izabrao San Sebastijan pored Pripjata

Ma nee, nisu oni takvi, šta ti je, oni su fgr..Virtu4l je napisao/la: ↑27 dec 2023, 14:00Sačekaj prijateljske utakmice, to je uvijek vrhunac. Uvezaće par pobjeda u nebitnim utakmicama, početi sa novim svršavanjem na Rožmana, u fazonu šteta što nije odradio prošle pripreme, onda će se nastaviti prvenstvo... a samim tim i mrtvi, tabuti, sestre, rođena i nerođena djeca.
KabulMortemHz je napisao/la: ↑27 dec 2023, 14:56San SebastijanCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:09Mateo je sam izrazio zelju da ostane isto kao sto ce na kraju sezone. Mirvic ti je stari u Keveljevom dzepuHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 dec 2023, 13:06Eto šta se desi kad im Mirvić ostavi Politana još pola godine na svoju štetu.
I ja bi izabrao San Sebastijan pored Pripjata

Braca Penerada ima skoro 50.000 maraka mjesecno

molim za dan kad ces napisati da se neces vise ovdje javljati kao na temi zeljeznicarNoDi80 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 15:39Braca Penerada ima skoro 50.000 maraka mjesecno
Pa mali Trako koja i nije neka bitna karika u klubu ima oko 15.000 maraka mjesecno
Sto se tice toga vi ubjedljivo najvise placate u ligi
Zrinjski je tu negdje mozda ukupno vise izadje ali Zrinjski ima oko 37 igraca, a Sarajevo 26
Sto ti smeta brat Nodi? Samo cinjenice iznosi bez da ikog vrijeđqdonDondon je napisao/la: ↑27 dec 2023, 15:45molim za dan kad ces napisati da se neces vise ovdje javljati kao na temi zeljeznicarNoDi80 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 15:39Braca Penerada ima skoro 50.000 maraka mjesecno
Pa mali Trako koja i nije neka bitna karika u klubu ima oko 15.000 maraka mjesecno
Sto se tice toga vi ubjedljivo najvise placate u ligi
Zrinjski je tu negdje mozda ukupno vise izadje ali Zrinjski ima oko 37 igraca, a Sarajevo 26
 činjenice
 činjeniceTrenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.