Truhlinjo, bravo, evo banana
Moderator/ica: GracanicaAA
Dođu penzioneri da liječe kurje oko u jezeru
RollingPaper je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:30Pa mi smo za vas New York i Milano zajedno, sto se tice turizma.
Pa najvise volite doc u Tuzlu, pogotovo Zenicanke, pitajte ih koji im je najdrazi grad u drzavi.
[/quote
joj likova ljudi studiraju svuda gdje ko hoce.
Hos rec da tuzlankih nema po Zenici, Sarajevu Zagrebu, Becu. Nemoj se sine brukat
Kakve su to zezancije kao neko studira ja i sta vi neki **** a tuzlanke sve postene dajte ljudi malo jel to najjace sto mozete
Kako je razlika 30 miliona?RollingPaper je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:32Najluksuzniji restoran im cevabzinica kod Seje, o carsiji da ne pricam, da nema stadiona djeca do 18 godine ne bi znala da postoji Zenica u drzavi.
Pa majstore Zenica nikad nije ni bila grad turizma. Zenica je radnicki grad.RollingPaper je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:30Pa mi smo za vas New York i Milano zajedno, sto se tice turizma.
Pa najvise volite doc u Tuzlu, pogotovo Zenicanke, pitajte ih koji im je najdrazi grad u drzavi.
nemoj tako eno rade i sanitarni cvor projekat od posebnog znacajaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:34Pa majstore Zenica nikad nije ni bila grad turizma. Zenica je radnicki grad.RollingPaper je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:30Pa mi smo za vas New York i Milano zajedno, sto se tice turizma.
Isto tako je i cinjenica da je Zenica od rata do danas napravila novu sportsku dvoranu i nov atletski stadion. Tuzla je napravila jednu tribinu. Mada, to je jasno valjda zbog nedostatka para u budzetu. Nije problem biti manje uspjesan, problem je kad ne vidis svoje probleme.
Mačak prelazi Šumarimaantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:38Moglo bi bit ozbiljnih potresa i bombi u Tuzli, okolini, a vjerovatno i cijeloj BiH.
Jel vas strah???
Ma opusteno brate, pa moramo se malo podyebavatnicaze95 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:32joj likova ljudi studiraju svuda gdje ko hoce.RollingPaper je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:30Pa mi smo za vas New York i Milano zajedno, sto se tice turizma.
Hos rec da tuzlankih nema po Zenici, Sarajevu Zagrebu, Becu. Nemoj se sine brukat
Kakve su to zezancije kao neko studira ja i sta vi neki **** a tuzlanke sve postene dajte ljudi malo jel to najjace sto mozete
Mogu i Macak i Azmir u paketu slobodno.KimJongEsmer je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:43Mačak prelazi Šumarimaantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:38Moglo bi bit ozbiljnih potresa i bombi u Tuzli, okolini, a vjerovatno i cijeloj BiH.
Jel vas strah???![]()
Kod nas svaka 3 mjeseca neke bombe budu i na kraju nista od togaantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:38Moglo bi bit ozbiljnih potresa i bombi u Tuzli, okolini, a vjerovatno i cijeloj BiH.
Jel vas strah???
antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:38Moglo bi bit ozbiljnih potresa i bombi u Tuzli, okolini, a vjerovatno i cijeloj BiH.
Jel vas strah???
Sky9 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 17:26A JE.BEM MU SVE VIŠE GLUPO I RETARDIRANO. DOBRO, NEKI LJUDI IMAJU PAMĆENJE ZLATNE RIBICE I IQ SOBNE TEMPERATURE, ALI NISU SVI ISTI.
KOGA JE.BETE DEBILI MRTVI, PA KO VIŠE U OVO VJERUJE.
SLOBODA ISPADNE, ODJEDNOM KRENU SPINOVI, BINGO VRAĆA DITU, KROV NA ZAPADU...
IMENUJU LOBANJU U OBLIKU PJEŠČANOG SATA, VIDE REVOLT, ODJEDNOM LAŽI O NEKIM MILIONIMA, SPONZORIMA, KUR.ČINAMA... DA MALO SMIRE LJUDE, PA ONDA OPET RADI ŠTA HOĆEŠ.
U OVA SRANJA KO VIŠE VJERUJE, NEK SE ODMAH SAMOUBIJE, DA NE TROŠI KISIK.
JOŠ JEDNOM JE.BEM VAM SVE NAJMILIJE.
A ipak ste za acu carsijaneraantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:45Mogu i Macak i Azmir u paketu slobodno.KimJongEsmer je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:43Mačak prelazi Šumarimaantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 dec 2023, 10:38Moglo bi bit ozbiljnih potresa i bombi u Tuzli, okolini, a vjerovatno i cijeloj BiH.
Jel vas strah???![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.