Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nema bolesnijeg drustva. Sve gluposti na svijetu krenu od Amera, pa ih onda Svabe forsiraju po EU. 

Kao npr?AshburtonG je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:20Nema bolesnijeg drustva. Sve gluposti na svijetu krenu od Amera, pa ih onda Svabe forsiraju po EU.![]()
-
- Kontakt:
Mene te uvrede na rasnoj osnovi ne bi pogađale ni najmanje, puno gore mi je vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi.
Bukvalno bih se nasmijao na te uvrede da zivim među crncima ili hispancima. Doduse, da sam crnac, ne bih sigurno ovako razmisljao

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AshburtonG
- Kontakt:
Stavljanje rase, seksualnog opredjeljenja, veganizma, nazi feminizma, gendera i slicnih stvari u prvu liniju svjetskih problema, dok se zmiri na realne. To sve dolazi iz americkog bolesnog drustva, a Svabe to isto rade u EU jer imaju kompleks od Amera. Sve ovo sto se desava u USA, vrlo brzo ceka i Njemacku.alemsa je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:25Kao npr?AshburtonG je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:20Nema bolesnijeg drustva. Sve gluposti na svijetu krenu od Amera, pa ih onda Svabe forsiraju po EU.![]()
Kad se sjetim nekih novina americkih koje su konstantno zenu Clooneya stavljali u prvi plan, pa njega predstavljali konstantno kao zenu od Amal.

Zavisno kako je receno, ako je zezancija ok, ako je ozbiljno onda je druga prica. Mada mi se nije desavalo ovo drugo. Vise ono raja k'o i svugdje i tebi dobar jaran mozda kaze levatu ili nesto ili ti njemu.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:26
Mene te uvrede na rasnoj osnovi ne bi pogađale ni najmanje, puno gore mi je vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi.
Bukvalno bih se nasmijao na te uvrede da zivim među crncima ili hispancima. Doduse, da sam crnac, ne bih sigurno ovako razmisljao![]()
Ma i s crncima je sega i zezancija, samo izbjegavas thugs i gangstere i rega, doduse te izbjegavam bez obzira na rasu i naciju.
Pa to dolazi od lijevice znas i sam. Nije to drustvo, ono vecinu ne interesuje tipa gdje ce ko pisati, pisaj u kanti sto se mene ticeAshburtonG je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:33Stavljanje rase, seksualnog opredjeljenja, veganizma, nazi feminizma, gendera i slicnih stvari u prvu liniju svjetskih problema, dok se zmiri na realne. To sve dolazi iz americkog bolesnog drustva, a Svabe to isto rade u EU jer imaju kompleks od Amera. Sve ovo sto se desava u USA, vrlo brzo ceka i Njemacku.alemsa je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:25Kao npr?AshburtonG je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:20Nema bolesnijeg drustva. Sve gluposti na svijetu krenu od Amera, pa ih onda Svabe forsiraju po EU.![]()
Kad se sjetim nekih novina americkih koje su konstantno zenu Clooneya stavljali u prvi plan, pa njega predstavljali konstantno kao zenu od Amal.Vise ljudi culo za njega, nego za drzavu iz koje ova dolazi, a ne nju samu. Pa onda ovi zakoni gdje te neko moze tuzit ako mu pogrijesis spol.
![]()
U Cali je i pocelo WC za one koji ne znaju spol

-
- Kontakt:
Moze biti, vjerovatno ovako razmisljam jer nisam bio u takvim situacijama.alemsa je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:38Zavisno kako je receno, ako je zezancija ok, ako je ozbiljno onda je druga prica. Mada mi se nije desavalo ovo drugo. Vise ono raja k'o i svugdje i tebi dobar jaran mozda kaze levatu ili nesto ili ti njemu.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:26
Bukvalno bih se nasmijao na te uvrede da zivim među crncima ili hispancima. Doduse, da sam crnac, ne bih sigurno ovako razmisljao![]()
Ma i s crncima je sega i zezancija, samo izbjegavas thugs i gangstere i rega, doduse te izbjegavam bez obzira na rasu i naciju.
Nego, kakvi su ovi crnci muslimani prema bijelcima muslimanima?
Gledao sam video na tiktoku, jedan momak iz Srebrenice izbjegao u Ameriku, bio reper neki i odao se alkoholizmu, te snimao se kako je pijan otisao pred jednu kucu crnaca u komsiluku i poceo im nesto srati, ovaj mu rekao u fazonu "ne zelim da tuci jer si musliman, mi treba druge da udaramo"

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AshburtonG
- Kontakt:
MC Aldin ili kako vec ahha
Ako je nation of Islam, rega su , poznavo sam ih par u srednjoj, postili citav ramazan. K'o ono u filmovima sto vidis crnac u zstvoru sa Kur'anom19vendetta87 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:50Moze biti, vjerovatno ovako razmisljam jer nisam bio u takvim situacijama.alemsa je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:38Zavisno kako je receno, ako je zezancija ok, ako je ozbiljno onda je druga prica. Mada mi se nije desavalo ovo drugo. Vise ono raja k'o i svugdje i tebi dobar jaran mozda kaze levatu ili nesto ili ti njemu.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 00:26
Nego, kakvi su ovi crnci muslimani prema bijelcima muslimanima?
Gledao sam video na tiktoku, jedan momak iz Srebrenice izbjegao u Ameriku, bio reper neki i odao se alkoholizmu, te snimao se kako je pijan otisao pred jednu kucu crnaca u komsiluku i poceo im nesto srati, ovaj mu rekao u fazonu "ne zelim da tuci jer si musliman, mi treba druge da udaramo"![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma o ovome se jedino može "izražavati zabrinutost". U današnjem vremenu, skoro pa nerješiv problem..
The saddest thing in life is wasted talent.
Sto? Pa dobro je da raja trazi pomoc, da nije taboo
- Davidoffgold
- Kontakt:
Ja sam skoro bio u depresiji. Od marta do avgusta. Ne bih ono najgorem neprijatelju pozelio et...ziv si a kao da nisi
Une vie honorable est une vie éternelle
Ma joj. Znaš i sam da je narod sve gluplji (pogotovo životno), a svijet sve bezobzirniji.. sumnjam da se tu može šta specijalno uraditi.
Al se slažem da je dobro što se otvorenije priča o tome. Da se mene pita, u škole bih uveo predmet "mentalna higijena".
The saddest thing in life is wasted talent.
Kako si se izvukao iz toga?Davidoffgold je napisao/la: ↑26 dec 2023, 14:21Ja sam skoro bio u depresiji. Od marta do avgusta. Ne bih ono najgorem neprijatelju pozelio et...ziv si a kao da nisi
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Iskreno preokupacija bilo cime. U mom slucaju teretana i videoigre jer mi je posao lagan. Dakle ili radi nesto novo/nepoznato ili se bavi necim sto vec znas da radis. I samo od sebe prodje. Sad isao sam i na one razgovore u Tuzli. Ima zena bavi se time bas. Cudni su ti psiholozi. Rijecima ti se igra sa umom i glavom. Isto kao da zna sta hoces da mu kazes sta te tisti i oko toga se vrti dok se ne otvoris.FoxMulder je napisao/la: ↑26 dec 2023, 20:38Kako si se izvukao iz toga?Davidoffgold je napisao/la: ↑26 dec 2023, 14:21Ja sam skoro bio u depresiji. Od marta do avgusta. Ne bih ono najgorem neprijatelju pozelio et...ziv si a kao da nisi
Une vie honorable est une vie éternelle
- numanumaye22
- Kontakt:
Cisto da nasi videMinistarstvo finansija Ukrajine za jednu godinu implementiralo 742 zakonska akta EU

Klix u prvim redovima danas

Koliko periguza na jednom mjestu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.