Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Samo posto clan bosnjackog mezheba
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Nije tacno da su ljudi za glupe stvari poginuli. Branila se majka, supruga, sestra, kcerka i kucni prag. Takvim pisanjem pljujes po onima koji su ginuli da bi se ti imao gdje na odmor vratiti i zvati nesto drzavom svoga porijekla i ljude koji tu zive svojim sunarodnjacima ako uopste osjecaj za to imas. Po pisanju bih rekao da si daleko od toga i predstavljas sramotu za svoj narod.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:08Moze neko pricat sta god hoce, ali mi smo jedna od rijetkih drzava, nacija, mozda i jedina koja ima vise vani ljudi nego u svojoj drzavi. Bar polovica nam je vani. To ti sve govori, za kako glupe stvari su ljudi poginuli, i kakav nam je na kraju sistem ostao od tog svega, za vecinu ljudi koji su ostali i borili se, da bi na kraju docekali sta. Nista. Bukvalno wasted life za covjeka koji je iz rata izasao u 35-40 godini pa se vratio u Bejha ili jednostavno ostao tu, braneci je.
Recimo moj stari npr, ja mu to u lice uvijek kazem, on nema nista drugo nego se slozit sa mnom. To je tako. Cinjenica.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- JayCatwright
- Kontakt:
Rio trollao čitav forum 10 godina :salut:legenda reala je napisao/la: ↑25 dec 2023, 21:11:shock: :shock:rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 20:14Soko brate zovi na vopi kad dodjed u BiH, bujrum i u Travnik na cevape, kad volis craft posebno, ja sam isto ljubitelj tih zanatskih :thumbup:
Valja. Kad me put opet dovede dole..Bio sam ljetos u Travniku, samo svratio da pojedem cevape.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 20:14Soko brate zovi na vopi kad dodjed u BiH, bujrum i u Travnik na cevape, kad volis craft posebno, ja sam isto ljubitelj tih zanatskih![]()
- numanumaye22
- Kontakt:
Sto vam je krivo sto covjek nema standardnu bosansku kockastu glavusu.ArtVandelay je napisao/la: ↑25 dec 2023, 20:58I sta ka'e, ne izgleda k'o tipicni Bosnjak, a vecina Bosnjaka je svijetlije puti... =))
Joj sto ne mogu ovakvu suplju..

Brate, odosmo skroz negdje drugo. Iowa u Americi, ludji vecinom porijekla iz njemacke ili skandinavije. Poenta je bila ako izgledas kao oni vise se otvore.MortemHz je napisao/la: ↑25 dec 2023, 20:59Pa zavisi brate, ispod si napisao da si visok a najvisočiji ljudi u Europi su Bosanci poslije Nizozemaca.soko je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:25Nisam nista lose mislio, odma se zna po crtama lica. Pogledaj nam repku vidi se to. A pogledaj gore svede
Jednom sjedim u nasem restoranu, narucio hranu. Prazan, dvije nase zene dosle, pricaju nesto u menstruaciji. Donjeo mi konobar hranu, pita me nesto na nasem. Kad one gledaju, a ti si nas, nisi njihov. Ja gledam reko ha ja
Šta ti je ovo ''naše'' ime? slavensko, arapsko? U tom slučaju nemam ni ja i uopće nisam slaven kao dosta naše raje, uradiš dnk i vidiš šta dominira.
Ima mnogo takve raje, možda nisi obraćao pažnju.
Kao sto sam napisao, tek kad kazem da sam iz BiH, znaju da tamo ima muslimana. Vide mene plav, nemam muslimansko ima odma misle christian.
Sta ovo Mulahusein napada Zahiragica i Bakirovu kcerku?
Mogao bi i on u NiP.
Mogao bi i on u NiP.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Waterloo ili Des Moines? Tamo ima dosta nasih i Bowling Green Kentucky.soko je napisao/la: ↑25 dec 2023, 22:14Brate, odosmo skroz negdje drugo. Iowa u Americi, ludji vecinom porijekla iz njemacke ili skandinavije. Poenta je bila ako izgledas kao oni vise se otvore.MortemHz je napisao/la: ↑25 dec 2023, 20:59Pa zavisi brate, ispod si napisao da si visok a najvisočiji ljudi u Europi su Bosanci poslije Nizozemaca.soko je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:25
Nisam nista lose mislio, odma se zna po crtama lica. Pogledaj nam repku vidi se to. A pogledaj gore svede
Jednom sjedim u nasem restoranu, narucio hranu. Prazan, dvije nase zene dosle, pricaju nesto u menstruaciji. Donjeo mi konobar hranu, pita me nesto na nasem. Kad one gledaju, a ti si nas, nisi njihov. Ja gledam reko ha ja
Šta ti je ovo ''naše'' ime? slavensko, arapsko? U tom slučaju nemam ni ja i uopće nisam slaven kao dosta naše raje, uradiš dnk i vidiš šta dominira.
Kao sto sam napisao, tek kad kazem da sam iz BiH, znaju da tamo ima muslimana. Vide mene plav, nemam muslimansko ima odma misle christian.
- VensanKasel
- Kontakt:
Prije godinu i po haman ja sa Riom pive pio u Majstoru za pivolegenda reala je napisao/la: ↑25 dec 2023, 21:11rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 20:14Soko brate zovi na vopi kad dodjed u BiH, bujrum i u Travnik na cevape, kad volis craft posebno, ja sam isto ljubitelj tih zanatskih![]()
![]()
![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Samnom kafu pio u onom pabu na carsiji, doduse bilo je po danu i prije 4-5 godina. Nije djelovo da voli popitVensanKasel je napisao/la: ↑25 dec 2023, 23:16Prije godinu i po haman ja sa Riom pive pio u Majstoru za pivolegenda reala je napisao/la: ↑25 dec 2023, 21:11rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 20:14Soko brate zovi na vopi kad dodjed u BiH, bujrum i u Travnik na cevape, kad volis craft posebno, ja sam isto ljubitelj tih zanatskih![]()
![]()
![]()
![]()

- VensanKasel
- Kontakt:
I mi smo po danu pili pive , iznenadio sam se ali više zna po pivama od mene , svaka mu častalemsa je napisao/la: ↑25 dec 2023, 23:24Samnom kafu pio u onom pabu na carsiji, doduse bilo je po danu i prije 4-5 godina. Nije djelovo da voli popitVensanKasel je napisao/la: ↑25 dec 2023, 23:16Prije godinu i po haman ja sa Riom pive pio u Majstoru za pivo![]()
![]()

Ma Rio je pravi Bosanac voli popiti i zameziti i najvažnije voli se družiti

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Des Moines pa Ames pa suburb od chicaga. Radio svukud, takav posao. Indy dosta, sad minesotaalemsa je napisao/la: ↑25 dec 2023, 23:08Waterloo ili Des Moines? Tamo ima dosta nasih i Bowling Green Kentucky.soko je napisao/la: ↑25 dec 2023, 22:14Brate, odosmo skroz negdje drugo. Iowa u Americi, ludji vecinom porijekla iz njemacke ili skandinavije. Poenta je bila ako izgledas kao oni vise se otvore.MortemHz je napisao/la: ↑25 dec 2023, 20:59
Pa zavisi brate, ispod si napisao da si visok a najvisočiji ljudi u Europi su Bosanci poslije Nizozemaca.
Rega je rio stalozen covjek, doduse sve ove s foruma (6-7) sto sam upozno svi bili normalni, ili me potrefilo tako ili je do forumaVensanKasel je napisao/la: ↑25 dec 2023, 23:32I mi smo po danu pili pive , iznenadio sam se ali više zna po pivama od mene , svaka mu častalemsa je napisao/la: ↑25 dec 2023, 23:24Samnom kafu pio u onom pabu na carsiji, doduse bilo je po danu i prije 4-5 godina. Nije djelovo da voli popitVensanKasel je napisao/la: ↑25 dec 2023, 23:16
Prije godinu i po haman ja sa Riom pive pio u Majstoru za pivo![]()
![]()
![]()
Ma Rio je pravi Bosanac voli popiti i zameziti i najvažnije voli se družiti![]()

@soko
Znam za taj dva grada da ima dosta nasih u Iowa. Sad si u Minnesoti jel? Ja konto Utah. Minneapolis jel? Ima'l snijega

Pa to ti je taj nas izgled, ne svi ali dosta. Evo moj rodjo, lici na Eldara Civica, iz aviona se vidi da je nas, normala nemoze amer ili svabo to vidjeti al vidi da je neki istocnjak. Nema tu nista lose, samo te oni drugacije gledaju neg recimo nekog is norveskealemsa je napisao/la: ↑25 dec 2023, 21:31Ma ni ja ne kontam u prvom postu, pa to obrazlozenje, ne znaju da je Musliman jer ne izgleda k'o Bosnjo? Pa 98% Bosnja nikad niko ne bi reko da su "Muslimani" (glupo zvuci i dok pisem ali eto), po izgledu, jer su bijelci. Imamo mozda istocno- Evropski izgled ali nikakvu asosijaciju sa bilo kojom religijom. Prvi sam 6'3" visok sa plavim ocima, x Bosnja ima plave oci, zelene, plavu kosu (zuce) itd. Ne znam na sta misliMortemHz je napisao/la: ↑25 dec 2023, 20:59Pa zavisi brate, ispod si napisao da si visok a najvisočiji ljudi u Europi su Bosanci poslije Nizozemaca.soko je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:25
Nisam nista lose mislio, odma se zna po crtama lica. Pogledaj nam repku vidi se to. A pogledaj gore svede
Ne znam burazeru, ja sam vazda bio white boy na prvu, prije kad progovorim onda pitaju odakle sisoko je napisao/la: ↑25 dec 2023, 23:45
Pa to ti je taj nas izgled, ne svi ali dosta. Evo moj rodjo, lici na Eldara Civica, iz aviona se vidi da je nas, normala nemoze amer ili svabo to vidjeti al vidi da je neki istocnjak. Nema tu nista lose, samo te oni drugacije gledaju neg recimo nekog is norveske

Sto vi to puno u americi, pure white, ovakav, onakav, koji vam je klinac 
Mene su nasi zvali white boy. Ameri vidi da je neki accent njemackog i istocene europe pa ne znaju.alemsa je napisao/la: ↑25 dec 2023, 23:49Ne znam burazeru, ja sam vazda bio white boy na prvu, prije kad progovorim onda pitaju odakle sisoko je napisao/la: ↑25 dec 2023, 23:45
Pa to ti je taj nas izgled, ne svi ali dosta. Evo moj rodjo, lici na Eldara Civica, iz aviona se vidi da je nas, normala nemoze amer ili svabo to vidjeti al vidi da je neki istocnjak. Nema tu nista lose, samo te oni drugacije gledaju neg recimo nekog is norveskeAli sam ih malo prco da sam ja pure white a oni mix bijelaca/evropljana
Ali to ono sega u raji
Jeste Minneapolis. Nema snijega jos ove sezone. Kisa 50F
Bilo je prosle godine, zatrpo nas pravo.
- Centre forward
- Kontakt:
A čuj 50F, k'o da ste u Ameriku otišli sa Mayflowerom. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ma zezancija kad nekog znas vise, imam jarana Mexu ali je rodjen ovdje vec 18 godina prijateljstva pa mu znam reci you fucking Mexican, ili on meni you fucking eastern european, sta ima veze.
Trenutno korisnika/ca: filip13, JayCatwright i 36 gostiju.