Napadač?montolivo18 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:33Ne znam mislimo li na istog igrača.simonknows je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:32Okej igrač za nas, ali daj ba, kakva bombamontolivo18 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:31Šuška se šuška da će pasti bomba od transfera u ligi.![]()
Ne furaj ih bezveze
![]()
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Mislim da je dobar odziv. Nisam upoznat za ostale grupe navijača koje učestvuju ali u mojoj grupi mislim da je već prikupljeno za plate dvojice igrača. Takođe smo uzeli na sebe da to traje najmanje godinu dana.
Zadnja izmjena: Tzv987, dana/u 25 dec 2023, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Pa super. Sa srecom, da i vas sunce pogleda aBd

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BatistutA19
- Kontakt:
SIMON/ANTISISOJA pa zar onda nije bolje da vi preuzmete klub udjete u skupstinu sasvim novi statut i postavite vi prave ljude i obezbjeit nekom ulagacu cist teren ??Ili ovako hajmo u krug od Europe do gasenja u 3 mjeseca.
Problem je sto vi ne mozete uci jer bi vas odbili ili ste se vi odlucili ovako grad politika pa kako bude udji ispadni budi dessti i sve iste price lazi obecavanje kriminal a vi pojma nemate kako funkcionise klub i sta je unutra..Vas izbor ali nema tu salameta!
Problem je sto vi ne mozete uci jer bi vas odbili ili ste se vi odlucili ovako grad politika pa kako bude udji ispadni budi dessti i sve iste price lazi obecavanje kriminal a vi pojma nemate kako funkcionise klub i sta je unutra..Vas izbor ali nema tu salameta!
ABd i hvala. I vama sretno u borbi za ulazak u PL.DamirT je napisao/la: ↑25 dec 2023, 18:43Pa super. Sa srecom, da i vas sunce pogleda aBd![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rupčagu popišaš sa 30 miliona razlike i kmeče kako imaju turiste
Pa više turista bude na jednoj utakmici repke u Zenici nego u cijeloj sezoni ramiz zmaj seljačića na jezeru

Pa više turista bude na jednoj utakmici repke u Zenici nego u cijeloj sezoni ramiz zmaj seljačića na jezeru

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Tako je Truhlo glupane. Nisam znao da BP prima 206.000 navijaca. Druze, al se ti provaljujes svakim danomProteklo je 20 godina od otvaranja prvog slanog panonskog jezera u Tuzli, jedinog takve vrste u Evropi i svijetu, a ni najveći optimisti nisu mogli očekivati da će kompleks u dvije decenije postojanja posjetiti oko 5.5 miliona gostiju.
Direktor Javnog preduzeća "Pannonica“ Maid Porobić ističe kako je u julu ove godine zabilježena rekordna posjećenost u odnosu na prethodne sezone jer je evidentirano 164.000 gostiju, računajući i sezonske karte koje po povoljnim uslovima kupuju građani i građanke Tuzle.
"Imali smo lošiji jun, sa 20-ak kišnih dana, i nismo uspjeli, za sada, realizovati plan što se tiče posjete. Sa 31. julom imali smo 206.000 posjeta, ali se nadamo dobrim rezultatima u augustu i da ćemo se primaći našim predsezonskim projekcijama od 380.000 posjeta“, kaže Porobić.
Turisti u Tuzlu dolaze iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Austrije, Njemačke, Češke, Mađarske, Francuske, Italije, Sjedinjenih Američkih Država…

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Baš vam se osjeti na bužetu grada te brojke, rekao bi čovjek Dubrovnik a ono rupčaga u rangu zvornikaDamirT je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:55Tako je Truhlo glupane. Nisam znao da BP prima 206.000 navijaca. Druze, al se ti provaljujes svakim danomProteklo je 20 godina od otvaranja prvog slanog panonskog jezera u Tuzli, jedinog takve vrste u Evropi i svijetu, a ni najveći optimisti nisu mogli očekivati da će kompleks u dvije decenije postojanja posjetiti oko 5.5 miliona gostiju.
Direktor Javnog preduzeća "Pannonica“ Maid Porobić ističe kako je u julu ove godine zabilježena rekordna posjećenost u odnosu na prethodne sezone jer je evidentirano 164.000 gostiju, računajući i sezonske karte koje po povoljnim uslovima kupuju građani i građanke Tuzle.
"Imali smo lošiji jun, sa 20-ak kišnih dana, i nismo uspjeli, za sada, realizovati plan što se tiče posjete. Sa 31. julom imali smo 206.000 posjeta, ali se nadamo dobrim rezultatima u augustu i da ćemo se primaći našim predsezonskim projekcijama od 380.000 posjeta“, kaže Porobić.
Turisti u Tuzlu dolaze iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Austrije, Njemačke, Češke, Mađarske, Francuske, Italije, Sjedinjenih Američkih Država…![]()
![]()

30 miliona razlike na isti broj stanovnika, razlika ko gradovi zapadne i istočne njemačke

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
hahahha sve je to lijepo al opet nedovoljno dobroTruhlo je napisao/la: ↑25 dec 2023, 20:19Baš vam se osjeti na bužetu grada te brojke, rekao bi čovjek Dubrovnik a ono rupčaga u rangu zvornikaDamirT je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:55Tako je Truhlo glupane. Nisam znao da BP prima 206.000 navijaca. Druze, al se ti provaljujes svakim danomProteklo je 20 godina od otvaranja prvog slanog panonskog jezera u Tuzli, jedinog takve vrste u Evropi i svijetu, a ni najveći optimisti nisu mogli očekivati da će kompleks u dvije decenije postojanja posjetiti oko 5.5 miliona gostiju.
Turisti u Tuzlu dolaze iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Austrije, Njemačke, Češke, Mađarske, Francuske, Italije, Sjedinjenih Američkih Država…![]()
![]()
![]()
30 miliona razlike na isti broj stanovnika, razlika ko gradovi zapadne i istočne njemačke![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znam da je svakome njegovo najljepse i da se nikada necemo dogovoriti oko Tuzla/Zenica, ali je moj post odgovor na "Tuzla i okolina je mocnija od Zenice i okoline." Cist pokazatelj da nije. Ni blizu. Jos Tuzla ima naknadu od EP zbog TE Tuzla, a Zenica nista od Mittala. Razlika bi bila i veca. Mada meni iskreno nije jasno zasto vam je budzet ovako slab.
Celik!3,2,2.
Ovo sad Zen‘ca turistička destinacija?
A gledaj kod Havenije magneta

A gledaj kod Havenije magneta

075
od tuzlaka jedino xhaku priznajemo kao normalnu osobu
pozz xhaka brate
pozz xhaka brate
-
- Kontakt:
We love you azmireee
Ima i ova liga neki svoj flair
Nije ovo ni toliko loše jer se tu i tamo dobije neka tekma i nije konstantna borba za opstanak! Nasi sportski prijatelji iz Zen‘ce imaju pored višeg budjeta/i] i iskustva u igranju nizih i najnizih liga, takodjer imaju iskustva u uzimanju titula 90ih, stadiona u vidu pomoci tzv saveza…velika prednost za ozračene ali se mi sigurno necemo predati 

075
LeonBest je napisao/la: ↑26 dec 2023, 23:25Ima i ova liga neki svoj flairNije ovo ni toliko loše jer se tu i tamo dobije neka tekma i nije konstantna borba za opstanak! Nasi sportski prijatelji iz Zen‘ce imaju pored višeg budjeta/i] i iskustva u igranju nizih i najnizih liga, takodjer imaju iskustva u uzimanju titula 90ih, stadiona u vidu pomoci tzv saveza…velika prednost za ozračene ali se mi sigurno necemo predati
![]()
Fun fact: Savez je više novca uložio u tušanj nego u bilino polje.
Yebi ga, nije Zenica bijeda da moli za pomoć saveza, 30 miliona KM razlike u odnosu na rupčagu, nije ni čudo što ima modernu arenu, atletski stadion, što gradi olimpijski bazen od 20 miliona, uefa cat 4 stadion davno izgrađen

Ti truhli objasnjavas, sta on zna sta je Panonsko jos se u lavoru kupa poljeva se iz lonceta jednom sedmicno.DamirT je napisao/la: ↑25 dec 2023, 19:55Tako je Truhlo glupane. Nisam znao da BP prima 206.000 navijaca. Druze, al se ti provaljujes svakim danomProteklo je 20 godina od otvaranja prvog slanog panonskog jezera u Tuzli, jedinog takve vrste u Evropi i svijetu, a ni najveći optimisti nisu mogli očekivati da će kompleks u dvije decenije postojanja posjetiti oko 5.5 miliona gostiju.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.