Budzet Zenice 112 miliona KM za 2024.
https://zenicainfo.ba/2023/12/08/usvoje ... 24-godinu/
https://www.bhstring.net/tuzlauslikama/ ... ?id=114594
Sreca pa je Tuzla daleko mocnija

Moderator/ica: GracanicaAA
Ali oni imaju autoput i vozove. Isto ko da sad mi kazemo imamo aerodrom. Samo vidjeti koje su sve firme iz Tuzle. Bingo, Dita, Solana itd itd...
Ovaj ofulo 100% ,da si neupucen razumijem al bas ovolikoEdin1982 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 12:44Nije druže ni Čelik u boljoj situaciji (čak mislim da je u dosta goroj situaciji od Slobode) ,zakon o sportu ne postoji svi klubovi zavise od lokalne zajednice i financiraju se kako znaju i umiju...!!! Tu Sloboda ima puno jaču podršku i snagu jer je Tuzla i okolina u odnosu na Zenicu i okolinu daleko jača i moćnija !!!BatistutA19 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 12:17Pa to i ja kazem po statutu te moze odbit a Simon pise ulaz u skupstinu 100KM ,pa udjite vas 500 pravih preuzmite klub ako je tako mijenjaj statut izaberite ljude orave koji vole Slobodu ali qurac lakse pricat i gledat u vedro nebo i cekat hoce li kisa ili ce ugrijat ili ce oluja nedo bog neka .Znaci nema sanse navijaci da udju u skupstinu dok god budete pasivni i ne probudite se.
Mislim pricat o nekim planovima a ne znas ni kako ti klub funkcionise ni sta je unutra i ismijavat Celik gdje se zna svaka marka je kontradiktirno.I ko ima jaci temelj recimo za 5 do 10 godina .
Hvala na odgovoru eto malo smo i to pojasnili pogotovo tuzlacima a mi smo to pretpostavljali da je tako. !!!
I jednu stvar da raskrstimo u cijeloj ovoj priči "NIKO OD NAS NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA U OBA KLUBA JER JE POLITIKA,DA SU KLUBOVI PRILIČNO ZATVORENI STO SE INFORMACIJA TIČE...TO I DOVODI DO TOGA DA SE POJAVLJUJU RAZNE PRIČE REKLA KAZALA (INSAJDERSKE) KOJE SU NAGAĐANJA I LUPANJA SVIH NAS !!! LP![]()
Kako bolan nemamo pojma kod nas se salje finansijski izvjestaj svakom clanu i plus znas ono nase saznaju sv.Kod nas se zva svaka marka utrosena a u Slobodi ne znas jesil pošo ili si došo.Edin1982 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 12:44Nije druže ni Čelik u boljoj situaciji (čak mislim da je u dosta goroj situaciji od Slobode) ,zakon o sportu ne postoji svi klubovi zavise od lokalne zajednice i financiraju se kako znaju i umiju...!!! Tu Sloboda ima puno jaču podršku i snagu jer je Tuzla i okolina u odnosu na Zenicu i okolinu daleko jača i moćnija !!!BatistutA19 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 12:17Pa to i ja kazem po statutu te moze odbit a Simon pise ulaz u skupstinu 100KM ,pa udjite vas 500 pravih preuzmite klub ako je tako mijenjaj statut izaberite ljude orave koji vole Slobodu ali qurac lakse pricat i gledat u vedro nebo i cekat hoce li kisa ili ce ugrijat ili ce oluja nedo bog neka .Znaci nema sanse navijaci da udju u skupstinu dok god budete pasivni i ne probudite se.
Mislim pricat o nekim planovima a ne znas ni kako ti klub funkcionise ni sta je unutra i ismijavat Celik gdje se zna svaka marka je kontradiktirno.I ko ima jaci temelj recimo za 5 do 10 godina .
Hvala na odgovoru eto malo smo i to pojasnili pogotovo tuzlacima a mi smo to pretpostavljali da je tako. !!!
I jednu stvar da raskrstimo u cijeloj ovoj priči "NIKO OD NAS NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA U OBA KLUBA JER JE POLITIKA,DA SU KLUBOVI PRILIČNO ZATVORENI STO SE INFORMACIJA TIČE...TO I DOVODI DO TOGA DA SE POJAVLJUJU RAZNE PRIČE REKLA KAZALA (INSAJDERSKE) KOJE SU NAGAĐANJA I LUPANJA SVIH NAS !!! LP![]()
Ne znaju rumeni seljačići ni šta je budžetAllGunsBlazing je napisao/la: ↑25 dec 2023, 12:59Budzet Tuzle 82 miliona KM za 2024.
Budzet Zenice 112 miliona KM za 2024.
https://zenicainfo.ba/2023/12/08/usvoje ... 24-godinu/
https://www.bhstring.net/tuzlauslikama/ ... ?id=114594
Sreca pa je Tuzla daleko mocnija![]()
A ne, treba da svako sa stojom u džepu može nešto da se pita. Nerealni ste.Edin1982 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 12:00Po statutu,ta ista skupština ti mora odlučiti hoće li te primiti,nije dovoljno da daš 100 i to je !!!BatistutA19 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 11:52Prvo Sretan Cestit Bozic svim navijacima u BiH koji slave!!
Ovdje sve isto ali sam zapazio sam odlicno pitanje momka iz Zenice i niko od tuzlaka nije dao odgovor.
Zasto tuzlaci pravi slobodasi ako je ulaz u skupstinu 100 KM ne mogu naci 300 ljudih pravih koji srcem vole Slobodu ne preuzmu klub ,izmijene statut i postave prave ljude???.
DAJTE KONKRETAN ODGOVOR MOMKU ???
Opet ja mislim ni sa 100 KM da ih se skupe odbilo bi ih vjerovatno i to nije po statut ,jer ne mogu oni uci i da ih se skupe...
Moze li neko prokomentarisat ovo ??
Ovako je iz euforiju u samar realnost i razocaranje i hajmo novi krug iste price,obecanje i lazi i kriminal.
Da sumiramo suncokrete u periodu od 7 mjeseci:
Sta mene briga je li on puni budzet drugog grada ili Tuzle. Valjda govorimo o firmama koje su nastale u Tuzli...nicaze95 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 16:03Cuj bingo lailahe haha pa ako je vlasnik tuzlak sto jest i ako ima svuda po Bosni supermarkete logicno je da placa prostore i sve sto ide u tom gradu gdje se nalaze. Valjda ti je neko objasnio ako neko radi van Tuzle da ne puni budjet iste makar bio 100x tuzlak
joj glupe priče, isto ste djeca bgm. Hebo vas i tuzla i zenica, ko da ste ih vi lično pravili pa nešto likujete
Pa priču je pokreno glupi tuzlak aka joge počeraj kako je Tuzla razvijenija, naravno da je zapišan rumenko mjerljivim argumentima sa 30 miliona razlikeVivaLaStella je napisao/la: ↑25 dec 2023, 16:25joj glupe priče, isto ste djeca bgm. Hebo vas i tuzla i zenica, ko da ste ih vi lično pravili pa nešto likujete
Treba tebe i familiju ti spalit da se ne razmnožavate više
Ja bih prvi usao u skupstinu, da skupstinu cine pravi ljudi i koji su svi na mjestu. Sa obzirom na to ko je sve u skupstinu, ne dam marke dok se ne dovede u red i to.BatistutA19 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 11:52Prvo Sretan Cestit Bozic svim navijacima u BiH koji slave!!
Ovdje sve isto ali sam zapazio sam odlicno pitanje momka iz Zenice i niko od tuzlaka nije dao odgovor.
Zasto tuzlaci pravi slobodasi ako je ulaz u skupstinu 100 KM ne mogu naci 300 ljudih pravih koji srcem vole Slobodu ne preuzmu klub ,izmijene statut i postave prave ljude???.
DAJTE KONKRETAN ODGOVOR MOMKU ???
Opet ja mislim ni sa 100 KM da ih se skupe odbilo bi ih vjerovatno i to nije po statut ,jer ne mogu oni uci i da ih se skupe...
Moze li neko prokomentarisat ovo ??
Ovako je iz euforiju u samar realnost i razocaranje i hajmo novi krug iste price,obecanje i lazi i kriminal.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.