Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ovaj chapman je u " dumbiozi"
Ljudi pazite nemojte ga od mazluma se najlakse ogrijesit.
Ljudi pazite nemojte ga od mazluma se najlakse ogrijesit.
Je l’ moguće da nam sročiš o čemu je riječ? Kljuca čepmen ili je sihr?
075
-
- Kontakt:
Aj vozdra pobjedaNavojKontra5491 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 19:03Kolko puta su se prodali mogu bit optuzeni za trgovinu ljudima
Fudooo fali nam pajaaaa, daj nam pajaaaa popusicemo ti fudoooo.
Najjaci smo, najtransparentniji, ali fali nam milion fudooooo
Najjaci smo, najtransparentniji, ali fali nam milion fudooooo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Opet ovaj bilder se javlja pa do kad beboo zapamti jednom .
Ono sto mi trazimo jeste da se prihodi od poslovni prostori stadiona BilINO POLJE vrate Čeliku kamo i pripadaju.
1 mil o kome pricas a vidim da poznajes i politiku drugog grada znao bi da su to budjetske pare i po zakonu dio treba da ide sportskim klubovima.
Ono sto mi trazimo jeste da se prihodi od poslovni prostori stadiona BilINO POLJE vrate Čeliku kamo i pripadaju.
1 mil o kome pricas a vidim da poznajes i politiku drugog grada znao bi da su to budjetske pare i po zakonu dio treba da ide sportskim klubovima.
tuzla dismr ko štala
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ah cuj bebonicaze95 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 09:10Opet ovaj bilder se javlja pa do kad beboo zapamti jednom .

Volim i ja tebe ljubavi

- VivaLaStella
- Kontakt:
Sretan Božić?
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Raspada se Likce, hocel imati 11 da mogu nastavit ligu igrat

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
vise mi igraca imamo nego fukara pripadnika
Hvala drug

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BatistutA19
- Kontakt:
Prvo Sretan Cestit Bozic svim navijacima u BiH koji slave!!
Ovdje sve isto ali sam zapazio sam odlicno pitanje momka iz Zenice i niko od tuzlaka nije dao odgovor.
Zasto tuzlaci pravi slobodasi ako je ulaz u skupstinu 100 KM ne mogu naci 300 ljudih pravih koji srcem vole Slobodu ne preuzmu klub ,izmijene statut i postave prave ljude???.
DAJTE KONKRETAN ODGOVOR MOMKU ???
Opet ja mislim ni sa 100 KM da ih se skupe odbilo bi ih vjerovatno i to nije po statut ,jer ne mogu oni uci i da ih se skupe...
Moze li neko prokomentarisat ovo ??
Ovako je iz euforiju u samar realnost i razocaranje i hajmo novi krug iste price,obecanje i lazi i kriminal.
Ovdje sve isto ali sam zapazio sam odlicno pitanje momka iz Zenice i niko od tuzlaka nije dao odgovor.
Zasto tuzlaci pravi slobodasi ako je ulaz u skupstinu 100 KM ne mogu naci 300 ljudih pravih koji srcem vole Slobodu ne preuzmu klub ,izmijene statut i postave prave ljude???.
Opet ja mislim ni sa 100 KM da ih se skupe odbilo bi ih vjerovatno i to nije po statut ,jer ne mogu oni uci i da ih se skupe...
Ovako je iz euforiju u samar realnost i razocaranje i hajmo novi krug iste price,obecanje i lazi i kriminal.
Po statutu,ta ista skupština ti mora odlučiti hoće li te primiti,nije dovoljno da daš 100 i to je !!!BatistutA19 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 11:52Prvo Sretan Cestit Bozic svim navijacima u BiH koji slave!!
- Chapman1886
- Kontakt:
Udruzenje gradzana jedan navijac jedan glas hoce da se odmaknu od politike.Najveci pojedinacni donator grad znaci politika,i ovo sad traze od grada pare sto se tice navijaca za termina nebi skupili.Projekat NK Celika, ALI da Grad Zenica financiRA iz Budzeta?!?!?Bolje vam je da promjenite stolice na Bilinom polju ..... sramota kad neko dodje.Prvo nek vrate dugovanja ovo je sve supljak
Čelik nema da kupi gaće, a kamo li sta drugo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Čelik nema da kupi gaće, a kamo li sta drugo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Samo Sloboda | COYG
Najjači mi je el chapito, samo da ime kluba promjeni u postovima jer se Čelik isključivo finansira iz vlastitih prihoda na tržištu za razliku od komunističke prčije iz pridnjestrovlja kojoj 95% budžeta dolazi od gradske sise.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- BatistutA19
- Kontakt:
Pa to i ja kazem po statutu te moze odbit a Simon pise ulaz u skupstinu 100KM ,pa udjite vas 500 pravih preuzmite klub ako je tako mijenjaj statut izaberite ljude orave koji vole Slobodu ali qurac lakse pricat i gledat u vedro nebo i cekat hoce li kisa ili ce ugrijat ili ce oluja nedo bog neka .Znaci nema sanse navijaci da udju u skupstinu dok god budete pasivni i ne probudite se.Edin1982 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 12:00Po statutu,ta ista skupština ti mora odlučiti hoće li te primiti,nije dovoljno da daš 100 i to je !!!BatistutA19 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 11:52Prvo Sretan Cestit Bozic svim navijacima u BiH koji slave!!
Mislim pricat o nekim planovima a ne znas ni kako ti klub funkcionise ni sta je unutra i ismijavat Celik gdje se zna svaka marka je kontradiktirno.I ko ima jaci temelj recimo za 5 do 10 godina .
Hvala na odgovoru eto malo smo i to pojasnili pogotovo tuzlacima a mi smo to pretpostavljali da je tako. !!!
Čekamo NSBIH i Vicu da napucaju BP za baražChapman1886 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 12:01Bolje vam je da promjenite stolice na Bilinom polju ..... sramota kad neko dodje.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Nije druže ni Čelik u boljoj situaciji (čak mislim da je u dosta goroj situaciji od Slobode) ,zakon o sportu ne postoji svi klubovi zavise od lokalne zajednice i financiraju se kako znaju i umiju...!!! Tu Sloboda ima puno jaču podršku i snagu jer je Tuzla i okolina u odnosu na Zenicu i okolinu daleko jača i moćnija !!!BatistutA19 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 12:17Pa to i ja kazem po statutu te moze odbit a Simon pise ulaz u skupstinu 100KM ,pa udjite vas 500 pravih preuzmite klub ako je tako mijenjaj statut izaberite ljude orave koji vole Slobodu ali qurac lakse pricat i gledat u vedro nebo i cekat hoce li kisa ili ce ugrijat ili ce oluja nedo bog neka .Znaci nema sanse navijaci da udju u skupstinu dok god budete pasivni i ne probudite se.Edin1982 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 12:00Po statutu,ta ista skupština ti mora odlučiti hoće li te primiti,nije dovoljno da daš 100 i to je !!!BatistutA19 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 11:52Prvo Sretan Cestit Bozic svim navijacima u BiH koji slave!!
Mislim pricat o nekim planovima a ne znas ni kako ti klub funkcionise ni sta je unutra i ismijavat Celik gdje se zna svaka marka je kontradiktirno.I ko ima jaci temelj recimo za 5 do 10 godina .
Hvala na odgovoru eto malo smo i to pojasnili pogotovo tuzlacima a mi smo to pretpostavljali da je tako. !!!
I jednu stvar da raskrstimo u cijeloj ovoj priči "NIKO OD NAS NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA U OBA KLUBA JER JE POLITIKA,DA SU KLUBOVI PRILIČNO ZATVORENI STO SE INFORMACIJA TIČE...TO I DOVODI DO TOGA DA SE POJAVLJUJU RAZNE PRIČE REKLA KAZALA (INSAJDERSKE) KOJE SU NAGAĐANJA I LUPANJA SVIH NAS !!! LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.