Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Hoce li se gledati Superkup Turske? 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jbt. Svake dvije minute faul
Biće dosta bolja i otvorenija utakmica.
Ovdje je ulog ogroman.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Livakoviću sine dragi...nikad od tebe pravog golmana.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Joj pada i glume 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koliko je dobar shot stopper i koliko god dobro brani penale, toliko je očajan u vladanju petercem i u izlascima. Kad nije zakucan za liniju, izleti ko sumanut na 20 m od gola. Baš je fenomen od golmana.
Igman Konjic - Zvijezda 09 je za ovo El Clasico
Ovo je bilo odvratno za gledati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Turska liga je kvalitet nase lige sa boljim stadionima i kojim preplacenim strancem.
Bukvalno da stavis nase igrace umjesto ovih nesretnih Turaka imao bi istu kvalitetu.
Bukvalno da stavis nase igrace umjesto ovih nesretnih Turaka imao bi istu kvalitetu.
100%
Dokazano i na primjeru naših koji odu iz BiHPL direkt u TL. Malo koji se ne uklopi i ne postane standardni član svog tima.
Velez-Zrinjski od neki dan 180 puta bolja utakmica od ove. Zali Boze potrosena 2 sata.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledao sam ja - Alexander Djiku, tako se igrac zove ali nama zvuci kao Dzeko da kaze.

Inače utakmica smeće obično. Najmanje fudbala bilo. Prevelik ulog. Takodjer mislim da ce vec sledeca biti puno bolja jer će igrati u Saudiji. Mada i to je finale.
Ove derbije ne bi trebali Turčini suditi.
Cuj ovog @Wande i @Snowa sto se blamiraju. Svašta.

Imam toliki animozitet i antipatiju prema toj ligi da nekad znam i pretjerat, ali mislim da opet nije daleko od istine ovo sto je Wanda napisao.hurem je napisao/la: ↑24 dec 2023, 19:14Gledao sam ja - Alexander Djiku, tako se igrac zove ali nama zvuci kao Dzeko da kaze.
Inače utakmica smeće obično. Najmanje fudbala bilo. Prevelik ulog. Takodjer mislim da ce vec sledeca biti puno bolja jer će igrati u Saudiji. Mada i to je finale.
Ove derbije ne bi trebali Turčini suditi.
Cuj ovog @Wande i @Snowa sto se blamiraju. Svašta.![]()
Toliko para, takvi uslovi, takva publika, a rezultati turskih klubova i proizvodnja talenata jad i bijeda.
Tek su u zadnje vrijeme počeli izbacivat neke "talente".
Pa jedan Dinamo je dao više vrhunskih igača europskom fubalu nego svi turski klubovi u zadnjih 15 godina.
Jos Fred moze igrati Superkup
Danas da je igrao ovo bi Fener uzeo.
Tadic i Szymanski kriminalno odigrali
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Gdje je i šta radi 505ti turski Messi u najavi Emre Mor? Ja sam Mor'o Mor'o 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Fred moze igrati u finalu superkupa.
Inace derbi ko derbi, ocekivano, u Turskoj je to vecinom ovako, fizicki dosta intenzivno i sa puno prekida. Tanak vezni red kod Fenera danas nazalost da bi nesto vise napravili.
Inace derbi ko derbi, ocekivano, u Turskoj je to vecinom ovako, fizicki dosta intenzivno i sa puno prekida. Tanak vezni red kod Fenera danas nazalost da bi nesto vise napravili.
Od Jude do Krosa svi ga hvale da radi neke nenormalne stvari na treninzima,zacno novi Emre Mor 100%

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.