Imas kupiti, ovdje se zove czechvar. Ne smiju ga prodavati u Americi pod budweiser imenom..
Dobro pivo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imas kupiti, ovdje se zove czechvar. Ne smiju ga prodavati u Americi pod budweiser imenom..
Ma najbolja piva na svijetu , taj američki samo Homer Simpson pije
Izbjegavo uvijek i vino, ne volim ono sto te odjednom strefi (pijes pijes nista i od jednom boom), vise volim ovo da osjetis kako te uzimaVensanKasel je napisao/la: ↑24 dec 2023, 00:06Ma najbolja piva na svijetu , taj američki samo Homer Simpson pije![]()
Što se tiče mamurluka ne znam jesi li ikad pio Viško vino , oj majko draga šta je ono , zaglupiš par dana kao qrac![]()
A naravno kad dođeš idemo sjesti pa da vidiš kako dasa
Je li bezalkoholna.
Cim tu nema Japana i USA, je.bo tu listuFelixians4 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 15:41Best cities for work-life balance in 2023:
1. Copenhagen![]()
2. Helsinki![]()
3. Stockholm![]()
4. Oslo![]()
5. Auckland![]()
6. Gothenburg![]()
7. Reykjavik![]()
8. Vienna![]()
9. Edinburgh![]()
10. Belfast, Northern Ireland
11. Luxembourg City![]()
12. Amsterdam![]()
13. Zurich![]()
14. Prague![]()
15. Manchester![]()
16. Glasgow![]()
17. Brisbane![]()
18. Melbourne![]()
19. Dublin![]()
20. Rotterdam![]()
21. Madrid![]()
22. Sydney![]()
23. Barcelona![]()
24. Valencia![]()
25. Abu Dhabi![]()
According to Forbes Advisor
Sigurno su neki od vas pozvani i za ovu temu, djeluje podosta relevantno iako je jasno nemoguće objektivizirati prioritete
Meni bi pak pasalo iz više razloga da sam rođen tamo, ionako sam suicidalan i svašta nešto, tamo ili ne bi bio ili bi mi bilo lakše pošto su ljudi nešto manje društveni. Manje sunca, manja socijalizacija u prosjeku, manje prostora za iskakanje iz regula, improvizacije. Sve ima prednosti i mane. Neki bi se svugdje snašli, neki poput mene vjerojatno nigdje, život je to. Svugdje je lijepo manje-više s prirodnim bogatsvima itd.Arvid je napisao/la: ↑24 dec 2023, 15:49Što sam pričao sa svojim poznanicima koji su otišli u Skandinaviju da žive + rodbina najboljeg prijatelja mi je gore isto pa i on često boravi, došao sam do zaključka da nikada ali nikada ne bi mogao gore živjeti. Dobar standard dobre plate ali život ko život 0 bodova, nije ni čudo što imaju jako visok % suicida, mislim bar da sam čitao studiju negdje o tome, potražiću.
Ma njih vrijeme brate isto je.be, pa onda imaju i one duge noci/duge dane. Zimi u nekim predjelima svjetlost traje 3-4h. To npr mene ubi psihicki. Odes nekad ujutro u 7 na posao po mraku, vratis se u 5 kuci i mrak opet.Arvid je napisao/la: ↑24 dec 2023, 15:49Što sam pričao sa svojim poznanicima koji su otišli u Skandinaviju da žive + rodbina najboljeg prijatelja mi je gore isto pa i on često boravi, došao sam do zaključka da nikada ali nikada ne bi mogao gore živjeti. Dobar standard dobre plate ali život ko život 0 bodova, nije ni čudo što imaju jako visok % suicida, mislim bar da sam čitao studiju negdje o tome, potražiću.
E i to. Mene i ovo kod nas satra, kamol to. Sinoć sjedim kontam ima ponoć brat bratu tamo ni 21h, zamalo čačkalicu u oko nisam gurnuo. Sreća suhovina se ispriječila izmeđuAshburtonG je napisao/la: ↑24 dec 2023, 15:59Ma njih vrijeme brate isto je.be, pa onda imaju i one duge noci/duge dane. Zimi u nekim predjelima svjetlost traje 3-4h. To npr mene ubi psihicki. Odes nekad ujutro u 7 na posao po mraku, vratis se u 5 kuci i mrak opet.![]()
Zivio sam u jednom od nabrojanih gradova. Lijepo je, pogotovo dok si mlad i studiras. Sadrzajno je bogat (kada govorimo o kulturnom zivotu itd).Felixians4 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 15:41Best cities for work-life balance in 2023:
1. Copenhagen![]()
2. Helsinki![]()
3. Stockholm![]()
4. Oslo![]()
5. Auckland![]()
6. Gothenburg![]()
7. Reykjavik![]()
8. Vienna![]()
9. Edinburgh![]()
10. Belfast, Northern Ireland
11. Luxembourg City![]()
12. Amsterdam![]()
13. Zurich![]()
14. Prague![]()
15. Manchester![]()
16. Glasgow![]()
17. Brisbane![]()
18. Melbourne![]()
19. Dublin![]()
20. Rotterdam![]()
21. Madrid![]()
22. Sydney![]()
23. Barcelona![]()
24. Valencia![]()
25. Abu Dhabi![]()
According to Forbes Advisor
Sigurno su neki od vas pozvani i za ovu temu, djeluje podosta relevantno iako je jasno nemoguće objektivizirati prioritete
Satraše vas migranti moj Đeki.ArtVandelay je napisao/la: ↑24 dec 2023, 16:13Nije Svedska ono sto je nekada bila, sigurna zemlja sa dobrim socijalnim sistemom i s povjerenjem izmedu drzave i gradana i izmedu gradana samih, medusobno.
Raspad je poceo negdje 2015. godine (kada su primili disproporcionalno velik broj izbjeglica u odnosu na broj stanovnika). Od tada je sve u slobodnom padu. Nemojte me pogresno razumiti, i tada su postojali problemi, ali nisu bili ovoliko izrazeni. Govorim naravno o integraciji stranaca i kriminalu. Etnicki Svedani masovno napustaju Svedsku.
Srecom imamo novu, konzervativnu vlast koja je dosta ostrija po pitanju migracija i kriminala. Valjda uspiju preokrenuti stvari.
Trebali bi na vlast staviti nekog poput onog iz Holadije, GeertArvid je napisao/la: ↑24 dec 2023, 16:24Satraše vas migranti moj Đeki.ArtVandelay je napisao/la: ↑24 dec 2023, 16:13Nije Svedska ono sto je nekada bila, sigurna zemlja sa dobrim socijalnim sistemom i s povjerenjem izmedu drzave i gradana i izmedu gradana samih, medusobno.
Raspad je poceo negdje 2015. godine (kada su primili disproporcionalno velik broj izbjeglica u odnosu na broj stanovnika). Od tada je sve u slobodnom padu. Nemojte me pogresno razumiti, i tada su postojali problemi, ali nisu bili ovoliko izrazeni. Govorim naravno o integraciji stranaca i kriminalu. Etnicki Svedani masovno napustaju Svedsku.
Srecom imamo novu, konzervativnu vlast koja je dosta ostrija po pitanju migracija i kriminala. Valjda uspiju preokrenuti stvari.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.