Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Da, sjajna reportaža i intervju.
U susret derbiju protiv Galatasaraya...spominje atmosferu na stadionu Fenera kao najbolju koju je igdje doživio. Čudno da se nisu dotakli derbija protiv Besiktasa. Bilo je pakleno u svakom smislu.
Zanimljiv mi je dio kada kaze kako ima igraca koji se otisnu u Europu i zadovolje se tim...i dalje ne napreduju.
Meni je recimo prvi naumpao Izet Hajrovic. On da je bio profesionalac igrao bi bar u timovima poput Dortmunda, Lazia i sl... bar.
Sto se tice derbija, smanjio sam očekivanja nakon sto su Fred i onaj drugi dobili crvene kartone. Pogotovo Fred. S njim i bez njega, Fener nije ista ekipa. Nadati se da ce domaći teren i motiv presuditi na kraju u njihovu korist.
Galata je prejaka.
U susret derbiju protiv Galatasaraya...spominje atmosferu na stadionu Fenera kao najbolju koju je igdje doživio. Čudno da se nisu dotakli derbija protiv Besiktasa. Bilo je pakleno u svakom smislu.
Zanimljiv mi je dio kada kaze kako ima igraca koji se otisnu u Europu i zadovolje se tim...i dalje ne napreduju.
Meni je recimo prvi naumpao Izet Hajrovic. On da je bio profesionalac igrao bi bar u timovima poput Dortmunda, Lazia i sl... bar.
Sto se tice derbija, smanjio sam očekivanja nakon sto su Fred i onaj drugi dobili crvene kartone. Pogotovo Fred. S njim i bez njega, Fener nije ista ekipa. Nadati se da ce domaći teren i motiv presuditi na kraju u njihovu korist.
Galata je prejaka.
Docekasmo napokon da se neko sjeti da odradi jednu ovakvu, savremenu reportažu ... trebalo je samo 30 godina ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Meni je na primjer na um pao Haris Duljevic, Gojak…Izet je bio “evropsko” dijete svakako. Nije ovdje ponikao.hurem je napisao/la: ↑23 dec 2023, 23:49Da, sjajna reportaža i intervju.
Galata je prejaka.
A za derbi, rjesavaju babuka i Irfan Can
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
I meni su naumpali obojica...i Duljevic i Gojak...prije svih Duljevic za kojeg sam prije mnogo godina govorio da ako počne se zdravo hraniti i profesionalno, ali u pravom smislu te riječi, odnositi prema svom poslu, da mu dobri klubovi lige petice ne ginu.
Ali nisam htio da naglašavam njega jer bih bio ismijan.
Ovako posto si ga ti prvi spomenuo...onda mogu i ja.
Nažalost, Duljevic je bio i ostao ljencuga. Mrtav igrač na terenu vec nakon pola sata.
Hadziahmetovic se imao priliku okušati u Burnleyu ali je išao na neku "siguricu" i izabrao Besiktas.
Cimirot je sigurno mogao redovno igrati u ligama 5.
Visca?!
I tako. Ima tih primjera.
Ali hajd ovi neki su nesto i uspjeli u karijeri, izvan liga 5.
Duljevic i Gojak propali.
Vidjet ćemo šta će biti s Varesanovica. Klasicna 10-ka koja ima pas, sut, dribling...zna se naći u gol šansi bolje nego napadac haman...ali disciplina u igri mu je bila problem kao i cesto pogrešne odluke na terenu. Ako to unaprijedi i ne zadovolji se trenutnom ligom, onda može biti igrač za lige 5.
Sto se tice Izeta...jeste "evropsko" dijete ali mentalitet očito nas. Od svih nabrojanih, on je daleko najveću ulogu mogao imati na fudbalskoj sceni. Onakva ljevica, trk, dribling...hmmm.
Ali da ne skrećemo više s teme...sretno danas Edinu i da odlicnom partijom protiv Galate zaokruži ovu lijepu reportažu na Face-u.
Ali nisam htio da naglašavam njega jer bih bio ismijan.

Ovako posto si ga ti prvi spomenuo...onda mogu i ja.

Nažalost, Duljevic je bio i ostao ljencuga. Mrtav igrač na terenu vec nakon pola sata.
Hadziahmetovic se imao priliku okušati u Burnleyu ali je išao na neku "siguricu" i izabrao Besiktas.
Cimirot je sigurno mogao redovno igrati u ligama 5.
Visca?!
I tako. Ima tih primjera.
Ali hajd ovi neki su nesto i uspjeli u karijeri, izvan liga 5.
Duljevic i Gojak propali.
Vidjet ćemo šta će biti s Varesanovica. Klasicna 10-ka koja ima pas, sut, dribling...zna se naći u gol šansi bolje nego napadac haman...ali disciplina u igri mu je bila problem kao i cesto pogrešne odluke na terenu. Ako to unaprijedi i ne zadovolji se trenutnom ligom, onda može biti igrač za lige 5.
Sto se tice Izeta...jeste "evropsko" dijete ali mentalitet očito nas. Od svih nabrojanih, on je daleko najveću ulogu mogao imati na fudbalskoj sceni. Onakva ljevica, trk, dribling...hmmm.
Ali da ne skrećemo više s teme...sretno danas Edinu i da odlicnom partijom protiv Galate zaokruži ovu lijepu reportažu na Face-u.
Igro neigro nemaju sansi.Mozda neki crveni penal e onda mozda bod.Ako im ode Icardi uz neku ludu sreću mozda i postanu prvaci ali sa ovakvom odbranom tesko.Steta za Dzeku opet će bit vicesampion.Mozda jedino da bude prvi strijelac lige ako kazem Icardi ode i da mu dadnu da puca penale.
-
- Kontakt:
Sto ne bi imali sanse? Igraju kući, a Galata jedva izvukla pobjedu protiv Karagumruka u proslom kolu.Alipasino je napisao/la: ↑24 dec 2023, 11:52Igro neigro nemaju sansi.Mozda neki crveni penal e onda mozda bod.Ako im ode Icardi uz neku ludu sreću mozda i postanu prvaci ali sa ovakvom odbranom tesko.Steta za Dzeku opet će bit vicesampion.Mozda jedino da bude prvi strijelac lige ako kazem Icardi ode i da mu dadnu da puca penale.
Po kladionicama Fener je favorit
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja jedva cekam ovu utakmicu
Po meni derbi br1 ove godine s obzirom i na stanje na tabeli ,da dugo nisu imali bolje ekipe i jedni i drugi,na tenzije dole,sranja ova sa sudijama u zadnje vrijeme,gorit ce danas.
A za 5 dana imaju reprizu,igraju super kup Fener-Galata al cini mi se u Arabiji to je malo bzvz

A za 5 dana imaju reprizu,igraju super kup Fener-Galata al cini mi se u Arabiji to je malo bzvz

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Beduin
- Kontakt:
Cim si ti brate napisao da nemaju sanse, mislim da najveci kladionicari svijeta odmah lete uplatiti bogatstvo na Fener.Alipasino je napisao/la: ↑24 dec 2023, 11:52Igro neigro nemaju sansi.Mozda neki crveni penal e onda mozda bod.Ako im ode Icardi uz neku ludu sreću mozda i postanu prvaci ali sa ovakvom odbranom tesko.Steta za Dzeku opet će bit vicesampion.Mozda jedino da bude prvi strijelac lige ako kazem Icardi ode i da mu dadnu da puca penale.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Derby broj 1 u evropi sigurno. Po pitanju tenzija i atmosfere, ulog je veliki.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Ima li neko stream?
Ako moze neki stream da gledamo Babooku
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Jedva čekam tekmu i onda stave ovog levata da radi utakmicu. Jedino gore bi bilo da je Gojko radio utakmicu.
Baho komentariše

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 dec 2023, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Baho komentator e ovo je vrh bas sam se nafuro ko da ja igram 

Kakva atmosfera
Ne znam šta je ovo bilo prije početka utakmice, možda nešto za onaj napad na sudiju, ali jedan fudbaler Fenera je nosio iPad sa slikom nekog čovjeka, a Baho je reko da je atmosfera tako dobra na derbiju da i igrači snimaju telefonima na terenu 

- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ko prenosi?
SK1
Trenutno korisnika/ca: 313, ANamelessGhoul, bhfanatic14, Hafiz00, myself, riki46, rishovski, Zglavkar i 45 gostiju.