Hannoveru budzet ko Zelji , Mainz nije nista bolji...adnan24 je napisao/la:Andres je napisao/la:Kad vidim ko ce predstavljat BL sljedece godine u LP i Evropa ligi place mi se...
Bayernu bi bilo bolje da ide u Evropa ligu tamo ce biti konkurenti za titulu...
Predstavnici u ligi prvaka nisu mogli biti bolji...BvB,Bayer L. i Bayern. U europskoj ligi je nesto losija situacija ali opet cemo imati veoma jak Schalke i nesto slabije Hannover i Mainz...uz par pojacanja mogu bar do druge runde...
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Ma ispali bi ko' kokice iz vruce tave.
Cak sam i na BVB skeptican u malo jacoj grupi da ne prodju kao iove sezone u EL.Ma koliko oni sad harali po Bl.
Ako se ovi budu ubacili,bit ce slicno kao sa A ligasima.Svi prije vremena ''osim jednog''
U prevodu prosipanje zaradjenih bodova koenficijenta.
Cak sam i na BVB skeptican u malo jacoj grupi da ne prodju kao iove sezone u EL.Ma koliko oni sad harali po Bl.
Ako se ovi budu ubacili,bit ce slicno kao sa A ligasima.Svi prije vremena ''osim jednog''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ma ispali bi ko' kokice iz vruce tave.
BvB ce dobiti tesku grupu zato sto ce biti najvjerovatnije treci sesir ali sigurno da u svakoj grupi imaju sanse za prolaz...s druge strane Bayer i Bayern bi trebali imati laksi posao tako da mozemo ocekivati bar 2 predstavnika u osmini kao i ove sezone.Werder nije uspio izboriti ni europsku ligu kroz svoju grupu tako da bi cak mogla i bolji posao napraviti bundesliga sljedece sezone sto se tice LP.
Sto se tice europske lige Schalke sljedece sezone moze izjednaciti rezultat Bayera od ove sezone a Mainz i Hannover ako urade nesto dobro i jest...
Zasto vidis Bayern vec u LP i ako bude 3. u bundes moze se desiti da izvuce nekog iz lige petice...Chelsea ili nekoadnan24 je napisao/la:harishp je napisao/la:Ma ispali bi ko' kokice iz vruce tave.
BvB ce dobiti tesku grupu zato sto ce biti najvjerovatnije treci sesir ali sigurno da u svakoj grupi imaju sanse za prolaz...s druge strane Bayer i Bayern bi trebali imati laksi posao tako da mozemo ocekivati bar 2 predstavnika u osmini kao i ove sezone.Werder nije uspio izboriti ni europsku ligu kroz svoju grupu tako da bi cak mogla i bolji posao napraviti bundesliga sljedece sezone sto se tice LP.
Sto se tice europske lige Schalke sljedece sezone moze izjednaciti rezultat Bayera od ove sezone a Mainz i Hannover ako urade nesto dobro i jest...

bajern bi bio nosilac tako da su sanse male...a ocekujem veliku kupovinu u bajernu sljedece sezone...stoper lijevi bek golman i backup desni bek...otprilike mislim da ce dovesti simona kjaera ,manuela neuera i ally cisoka...
HzBvB je napisao/la: Zasto vidis Bayern vec u LP i ako bude 3. u bundes moze se desiti da izvuce nekog iz lige petice...Chelsea ili neko
Zato sto ce Bayern sigurno dati sve do kraja da bi dostigli trece mjesto a od Hannovera ocekujem pad u igri,posebno poslije one zadnje tekme sa Koln-om...u svakom slucaju uvjeren sam da ce Bayern biti treci.
A u predkolu mislim da postoje nosioci tako da Bayern ne moze igrati sa Chelsea-jem...u sustini i veoma dobra stvar za bundesligu je ta sto ce Bayern biti treci jer imaju najvise sansi da prodju u tim kvalifikacijama
Ta Borussija do godine ako prodje grupn fazu ja prestajm gledat fudbal...Jedno je razina njemacke lige a potpuno druga LP.
Oni u EL nisu mogli proc grupu koja jeste bila jaka sa Sevillom i PSG.
A sta bi bilo da im je u grupi Barcelona i Milan il bilo ko jaci.
Jer oni mogu biti maximalno u 3cem sesiru..a ne vidim razlog da ne budu u 4vrtom...
Ne sjecaju se kad su igrali LP ili EL
Jer oni mogu biti maximalno u 3cem sesiru..a ne vidim razlog da ne budu u 4vrtom...
- anton 1983
- Kontakt:
začuđuje me da ga još uvijek pratiš nakon kaj je Inter prošo Bayerna. Neide mi prosto u glavu!Andres je napisao/la:Ta Borussija do godine ako prodje grupn fazu ja prestajm gledat fudbal...Jedno je razina njemacke lige a potpuno druga LP.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nema više nosilac i nenosilac. Sada su u jednom šeširu prvaci ovih "ostalih" liga, a u drugom ovi lošije plasirani timovi iz jačih liga(trenutno: Chelsea, Lyon, Villareal, Benfica...)gruezi je napisao/la:bajern bi bio nosilac tako da su sanse male...a ocekujem veliku kupovinu u bajernu sljedece sezone...stoper lijevi bek golman i backup desni bek...otprilike mislim da ce dovesti simona kjaera ,manuela neuera i ally cisoka...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@monolog: mislim da ima tog rangiranja i dalje i da je nemoguce da bayern ak bude treci dobije nekog iz liga petice
@andres: ja znam da se ti nadas neuspjehu bundesligasa, al moram ti pokopat nadanja....a ne mozes poredit Bvb ove i naredne sezone, za internacionalni nivo ove sezone nisu imali jos iskustva, nisu ni imali tolike ambicije u evropi, previse bi za njih odjednom bilo da na svim frontovima gaze, al zato ce klopp naredne dat sve od sebe da ekipa napravi iskorak i u evropi
@andres: ja znam da se ti nadas neuspjehu bundesligasa, al moram ti pokopat nadanja....a ne mozes poredit Bvb ove i naredne sezone, za internacionalni nivo ove sezone nisu imali jos iskustva, nisu ni imali tolike ambicije u evropi, previse bi za njih odjednom bilo da na svim frontovima gaze, al zato ce klopp naredne dat sve od sebe da ekipa napravi iskorak i u evropi

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
i te kako je moguće, čak i vrlo je vjerovatno jer treći njemački klub (bajern vjerovatno)će u play off ili po narodnom četvrto pretkolo "nešampiona" u kojem će biti još 4. engleski, 4. talijanski i 4. španski te 3. francuski klub i 5 nešampiona koji pobjede u trećem pretkolu, a tu će biti 9 drugoplasiranih ekipe država koje su na uefinoj listi od 7 do 15 mjesta (ukraina, rumunija, portugal, holandija, škotska...) i rubin kazan kao trećeplasirani ruski klub.effe_sa je napisao/la:@monolog: mislim da ima tog rangiranja i dalje i da je nemoguce da bayern ak bude treci dobije nekog iz liga petice
jbg jest malo komplikovano na prvu ali uglavnom neće tu biti lakog protivnika i svih 5 parova play offa će biti jaki
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Monolog je napisao/la: Nema više nosilac i nenosilac. Sada su u jednom šeširu prvaci ovih "ostalih" liga, a u drugom ovi lošije plasirani timovi iz jačih liga(trenutno: Chelsea, Lyon, Villareal, Benfica...)
To stoji...ali ne znam jedino ima li unutar ove 2 skupine nosioca...npr. da Bayern bude nosilac od tih ekipa koje nisu prvaci u svojim ligama pa izbjegne npr. Chelsea

U U svakom slucaju niko nece biti favorit protiv Bayerna u tim kvalifikacijama...
@andres
Hajd ti na temu Barcelona jer vjerujem da se na toj temi mnogo bolje snalazis nego ovdje.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@lotPi
Pa i govorim da je moguće, pobogu. Samo ti govorim da nije Bayern neki nosilac, pa da mu to donese nekog protivnika poput Dinama, Steaue i takvih ekipa(promijenio se koncept kvalifikacija pa tako ovi, uslovno rečeno, manji klubovi mogu igrati CL). Sasvim je realno očekivati da Bayern dobije Benficu, Kyev, CSKA, Chelsea, Lyon, Napoli...
Edit: Što obrisa post, ispade da se sam sa sobom "svađam".
Pa i govorim da je moguće, pobogu. Samo ti govorim da nije Bayern neki nosilac, pa da mu to donese nekog protivnika poput Dinama, Steaue i takvih ekipa(promijenio se koncept kvalifikacija pa tako ovi, uslovno rečeno, manji klubovi mogu igrati CL). Sasvim je realno očekivati da Bayern dobije Benficu, Kyev, CSKA, Chelsea, Lyon, Napoli...

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bio bi Chelsea jedino favorit ostalo manje vise... ja mislim da je to sad tako napravljeno da bi se dao prostor tzv. manjim ekipama da dohvate LP.Mozda se nesto ponovo promijenilo ali ja mislim da svako na svakog moze ...jer prosle god. je Sampd.-Werder zasto nebi moglo ove god. Bayern-Roma ili sta ja znam neko mozda Chelsea?????adnan24 je napisao/la:Monolog je napisao/la: Nema više nosilac i nenosilac. Sada su u jednom šeširu prvaci ovih "ostalih" liga, a u drugom ovi lošije plasirani timovi iz jačih liga(trenutno: Chelsea, Lyon, Villareal, Benfica...)
To stoji...ali ne znam jedino ima li unutar ove 2 skupine nosioca...npr. da Bayern bude nosilac od tih ekipa koje nisu prvaci u svojim ligama pa izbjegne npr. Chelsea![]()
U U svakom slucaju niko nece biti favorit protiv Bayerna u tim kvalifikacijama...
@andres
Hajd ti na temu Barcelona jer vjerujem da se na toj temi mnogo bolje snalazis nego ovdje.
Monolog je napisao/la:@lotPi
Ma ja nisam te skontao ... odmah mislio sam da si napisao ono jedan sesir( prvaci ) jedan ovi losije plasirani i da ide onda unakrsno ...

Brisao sam post kasnije kad sam malo bolje procitao...

A dobro kontam da ni jedni ni drugi nisu toliki pehovi pa da nalete jedan na drugog jel' realno Bayern-Chelsea je duel koji je vrijedan mozda cak i finala lige prvaka...a ove ostale timove Bayern bi prosao 100%
- tony-mortale
- Kontakt:
to je urađeno da bi bilo više šampiona svojih država jer bi realno ove 3-4 ekipe iz najjačih liga većinom izbacivale šampione švicarske, belgije i sl. i zato je od ove sezone uveden ovaj sistem i to nije loše,
a kako znate da će chelsea biti 4 u engleskoj? ili kako znate ko će biti 4. u španiji i italiji ili 3. u francuskoj
a kako znate da će chelsea biti 4 u engleskoj? ili kako znate ko će biti 4. u španiji i italiji ili 3. u francuskoj
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 17 mar 2011, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bas je sad Lutrija ova 3 pozicija ( abd jos malo damo je italijanimaadnan24 je napisao/la:A dobro kontam da ni jedni ni drugi nisu toliki pehovi pa da nalete jedan na drugog jel' realno Bayern-Chelsea je duel koji je vrijedan mozda cak i finala lige prvaka...a ove ostale timove Bayern bi prosao 100%

- tony-mortale
- Kontakt:
ali isto tako vidjećeš kad budu 4 njemačka a osim bajerna svi imaju loš koeficijent i biće u 3 ili 4 šeširu pa ako i prođu u grupe tamo dobiju manutd, barsu, real, arsenal i sl.HzBvB je napisao/la:Bas je sad Lutrija ova 3 pozicija ( abd jos malo damo je italijanimaadnan24 je napisao/la:A dobro kontam da ni jedni ni drugi nisu toliki pehovi pa da nalete jedan na drugog jel' realno Bayern-Chelsea je duel koji je vrijedan mozda cak i finala lige prvaka...a ove ostale timove Bayern bi prosao 100%) ...heh zamisli meraka 3.Italijanski klub one tamo sezone naleti na Liverpool ili Tottenham ...haha to znaci nije vise ni 3 vec .... 2 zabara
vidjećeš uostalom i ove sezona sa borusijom

neće njemačkoj ništa dobro donijeti ta 4. ekipa u LP jer realni budite nema u njemačkoj 4 ekipe koje imaju kvalitet za najelitnije takmičenje
tony-mortale je napisao/la: ali isto tako vidjećeš kad budu 4 njemačka a osim bajerna svi imaju loš koeficijent i biće u 3 ili 4 šeširu pa ako i prođu u grupe tamo dobiju manutd, barsu, real, arsenal i sl.
vidjećeš uostalom i ove sezona sa borusijom![]()
neće njemačkoj ništa dobro donijeti ta 4. ekipa u LP jer realni budite nema u njemačkoj 4 ekipe koje imaju kvalitet za najelitnije takmičenje
BvB nek odradi solidno sljedecu sezonu i moze lagano do drugog sesira sza 2 sezone...Schalke je mislim vec drugi sesir,Bayer L. je takodje tu negdje...Werder je ove sezone cini mi se bio drugi sesir...Bayern je naravno uvijek tu tako da i nije tako losa situacija..
Sto se tice Dortmunda za ocekivati je da ce dobiti tesku grupu ali sigurno se i oni najveci nece radovati ako izvuku bas BvB iz tih nizih sesira...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.