Ma nisu bolji bili, utakmica je bila brutalno izjednacena na svaki moguci nacinbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:33Bolji Liverpool. Zaslužili su pobjedu u ovoj utakmici.
Sa ukrajinskim dezerterom mi nemamo šta da tražimo u jačim utakmicama protiv ozbiljnijih protivnika. Bukvalno je svaku odigrao kriminalno protiv Cityja, Liverpoola, pa i Tottenhama.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Prosle sezone divljackim startovima povrijedili Diaza i Trenta, sada Diaza i Tsimikasa.
Saka je postao novi Kane bukvalno. Zasticen je malo je reci
Sto, sta sam pogresno rekao? Po cemu je Arsenal ciganija ne kontam.qaa18 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:34E yebes ga i ti brokula, ja sam smatrao da si ti poprilicno realan ali ovim si ga prekardasio za sva vremena.
Arsenal je postao gora ciganija od atletiko madrida, al sad kad vidim kakva je cigadija postala navijacka skupina na forumu onda ni ne cudi.
Znaci,tamam da sad Man united osvoji vise bih volio nego ovaj ciganski arsenal.
Saka se okliznuo i vi placete trazite crveni, mislim stvarno koji je to level neobjektivnosti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne znam koliko gledaš naše utakmice ali Saka je sve osim zaštićen. Momka tuku na svakoj utakmici masovno.JayCatwright je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:37Prosle sezone divljackim startovima povrijedili Diaza i Trenta, sada Diaza i Tsimikasa.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Treba poslat West Hamu jos 100 miliona

Realno samo da kazem za Ricea ,svakom igracu koji se odluci baviti sportom i biti veznjak treba pustati da gleda vecerasnju partiju Declana Ricea,momak igra bez greske radi sve sto treba raditi jedan defanzivni vezni,Arsenal da ga je platio 300milki vrijedi svaku paru ,kakav performans

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Veceras ni za jedan od tri starta za koje je morao dobiti jednom zuti nije dobio. Pogotovo ovo zadnje. Jest se okliznuo, ali ono je drugi zuti bez problema.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:39Ne znam koliko gledaš naše utakmice ali Saka je sve osim zaštićen. Momka tuku na svakoj utakmici masovno.JayCatwright je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:37Prosle sezone divljackim startovima povrijedili Diaza i Trenta, sada Diaza i Tsimikasa.
Mi smo za titulu zavrsili veceras. Previse povreda +AFCON, pa i kup Azije obzirom da nam ide jedini klasicni DM koji je vcrs bio igrac utakmice u najtezoj tekmi sezone
Izjednačena jeste, s tim što je Liverpool bio bliži pobjedi i imali su zrelije šanse.Brokula je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:36Ma nisu bolji bili, utakmica je bila brutalno izjednacena na svaki moguci nacinbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:33Bolji Liverpool. Zaslužili su pobjedu u ovoj utakmici.
Sa ukrajinskim dezerterom mi nemamo šta da tražimo u jačim utakmicama protiv ozbiljnijih protivnika. Bukvalno je svaku odigrao kriminalno protiv Cityja, Liverpoola, pa i Tottenhama.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma kakva objektivnost ovdje
Imas ovog Jaya koji nema ni 13 godina po načinu pisanja, prozivanje Sake za crveni karton što nema nikakvog smisla, kmečanje da smo nekakva ciganija ili šta već kad spomeneš da si zakinut za 3 boda i slično.
Liverpool je danas bio zakinut za penal. Igrali su generalno mnogo bolji presing od nas, imali su i priliku 99% koja je gol, medjutim nije ušlo. Na drugoj strani, imali smo i mi svoje prilike/poluprilike, moglo je više, ali nije - yebiga.
Dijk/Konate i Saliba/Gabriel su držali cijelu tekmu, moram da izdvojim i Arnolda/Salaha koji imaju taj killer instinkt da ti u svakom momentu postignu gol.
I drugi gol bi bio bukvalno Salah/Arnold da nije nafake bilo da bude prečka.
Usput Zinchenko je qrčina raspala x2 - kakav odron od fudbalera, yebo li ga otac žuti.

Imas ovog Jaya koji nema ni 13 godina po načinu pisanja, prozivanje Sake za crveni karton što nema nikakvog smisla, kmečanje da smo nekakva ciganija ili šta već kad spomeneš da si zakinut za 3 boda i slično.
Liverpool je danas bio zakinut za penal. Igrali su generalno mnogo bolji presing od nas, imali su i priliku 99% koja je gol, medjutim nije ušlo. Na drugoj strani, imali smo i mi svoje prilike/poluprilike, moglo je više, ali nije - yebiga.
Dijk/Konate i Saliba/Gabriel su držali cijelu tekmu, moram da izdvojim i Arnolda/Salaha koji imaju taj killer instinkt da ti u svakom momentu postignu gol.
I drugi gol bi bio bukvalno Salah/Arnold da nije nafake bilo da bude prečka.
Usput Zinchenko je qrčina raspala x2 - kakav odron od fudbalera, yebo li ga otac žuti.
Pa šta je tačno uradio ovdje? Jedini razlog što nije bio gol je zbog odskoka lopte prije šuta Trenta.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
TAA precka = Martinelijevo masanje gola bez golmanaFuerza je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:41Izjednačena jeste, s tim što je Liverpool bio bliži pobjedi i imali su zrelije šanse.Brokula je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:36Ma nisu bolji bili, utakmica je bila brutalno izjednacena na svaki moguci nacinbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:33Bolji Liverpool. Zaslužili su pobjedu u ovoj utakmici.
Isto i suteva imali, posjed 51:49
Prekrsaja isto
Bas izjednacena tekma
Cim je Arsenal promijenio formaciju i Gabriel pokrivao Salaha, egipcanin je nestao sa terena. Arteta im poklonio gol stavljajuci onog ukrajinskog debila da cuva najbolje krilo na svijetu
- JayCatwright
- Kontakt:
Svaki sudija u ligi :
Izjednacena tekma zahvaljujuci sudijama. Al valja se zaliti na sudije vec naredno kolo. 

Vidi pjenice oko usta, milina.
Što bi rekao kolega forumaš, Arsenal imao puno lakši raspored, zato je na vrhu.

Što bi rekao kolega forumaš, Arsenal imao puno lakši raspored, zato je na vrhu.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Misliš kad je Klopp usrao i prebacio Salaha u vrh napada Salibi i Gabrielu, dovoljno je što su fizički nadmoćniji od njega.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Diaz se povrijedio pa je Salaha prebacio Klopp na sredinu a Eliotta desno ne znam koliko to ima veze sa Artetom
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bez zezanja, nekim osobama ovdje treba pomoć.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.