English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Diazu sreca pa su oteli oca, Klopp ga gura samo iz sazaljenja sad
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovog Zinchenka treba zapaliti iskreno, kakav je krš od fudbalera u pm.

Zadnja izmjena: AA23, dana/u 23 dec 2023, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ukrajinac igrao keca izgleda pleme mu jbm.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Arsenal neće osvojiti titulu zbog ove ukrajinske peečke. Nerealno mi je da nemaju boljeg lijevog beka.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Vadi Zincenka na granici je kiksa **** ga zelenski u stau
Imaju samo povredjeni
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ko se planski krade svako kolo?Fuerza je napisao/la: ↑23 dec 2023, 19:37Čekajte, ja sad dovodim u pitanje teorije o tome kako se Arsenal planski krade svako kolo. Kako sad ta zločinačka organizacija nije odlučila da svira penal za četnike iz Liverpoola?
Nešto mi tu ne štima.
Izgleda da je SNSD stao na žulj nekome iz FA, pa je odlučeno da ovo kolo štrajkuju.
Izmislis laz i onda debunkiras svoju laz

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne znam ime forumaša, ali ovdje se neki dan razglabalo o tome kako se baš Arsenal namjerno pljačka i da to nije slučajno.Brokula je napisao/la: ↑23 dec 2023, 19:58Ko se planski krade svako kolo?Fuerza je napisao/la: ↑23 dec 2023, 19:37Čekajte, ja sad dovodim u pitanje teorije o tome kako se Arsenal planski krade svako kolo. Kako sad ta zločinačka organizacija nije odlučila da svira penal za četnike iz Liverpoola?
Nešto mi tu ne štima.
Izgleda da je SNSD stao na žulj nekome iz FA, pa je odlučeno da ovo kolo štrajkuju.
Izmislis laz i onda debunkiras svoju laz![]()
A realnost je ta da su sudije loše.
Nisam mislio na tebe, ako se smatraš prozvanim.
Da se razumijemo, uglavnom su Topnici na ovom forumu advokati Arsenala. Barem su do sada bili. Čitajući njih Arsenal je uvijek oštećen i uvijek samo može biti oštećen. Nikada poguran.
Od svih ostalih možemo pročitati realnost po pitanju sudija. A to je da su sudije odron i da će prije ili kasnije svi biti oštećeni i pogurani.
Od svih ostalih možemo pročitati realnost po pitanju sudija. A to je da su sudije odron i da će prije ili kasnije svi biti oštećeni i pogurani.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 23 dec 2023, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Odbijam povjerovati da je Liverpul ovo promašio. 5 na 1
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- JayCatwright
- Kontakt:
AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:01Da se razumijemo, uglavnom su Topnici na ovom forumu advokati Arsenala. Barem su do sada bili. Čitajući njih Arsenal je uvijek oštećen i uvijek samo može biti oštećen. Nikada poguran.

- wadethegreat
- Kontakt:
Ko topnici? Ma ne nikada gdjes to reciAlanSmith14 je napisao/la: ↑23 dec 2023, 20:01Da se razumijemo, uglavnom su Topnici na ovom forumu advokati Arsenala. Barem su do sada bili. Čitajući njih Arsenal je uvijek oštećen i uvijek samo može biti oštećen. Nikada poguran.

E moj Arnolde, pa kako??
Da je Nunez pa i da razumijem.
Da je Nunez pa i da razumijem.
Poskoci mu lopta ko da se u Posusju igra
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Penal nad Havercom nista?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.