FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 mar 2011, 01:33

Ovo uvezi Abidala je strasno, imam iskustvo jer mije jedan prijatelj umro, u 22,3g umro tj. 1.5 dana nakon sto je odkrio da ima rak jetre, nazalost on je kasno odkrio :( bio je vrlo dobra osoba, veliki sportas, momak koji je bio vjernik veliki, alkohol nikad nije pio, ma mogao bi roman o njemu napisati, Allah uzima dobre ljude i njihove familije stavlja u iskusenje..

Rak jetre strasno, to kad izjede sve vise prosiri na mokrecne kanala, tuzno, tuzno, tuzno :( :(
Neznam kakva je sitacija kod Abidala, jeli ima lijeka :(

Treba biti zahvalan Allahu na zdravlju 8-)
[youtube][/youtube]
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

-e-d-o-
Kontakt:

Post Postao/la -e-d-o- » 17 mar 2011, 02:25

Los_Blanos2 je napisao/la:Ovo uvezi Abidala je strasno, imam iskustvo jer mije jedan prijatelj umro, u 22,3g umro tj. 1.5 dana nakon sto je odkrio da ima rak jetre, nazalost on je kasno odkrio :( bio je vrlo dobra osoba, veliki sportas, momak koji je bio vjernik veliki, alkohol nikad nije pio, ma mogao bi roman o njemu napisati, Allah uzima dobre ljude i njihove familije stavlja u iskusenje..

Rak jetre strasno, to kad izjede sve vise prosiri na mokrecne kanala, tuzno, tuzno, tuzno :( :(
Neznam kakva je sitacija kod Abidala, jeli ima lijeka :(

Treba biti zahvalan Allahu na zdravlju 8-)
[youtube][/youtube]

Ja mislim da kod Abidala nije toliko strasno jer su rekli da se za dobar mjeces dana vraca na teren
Abidal The King

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 mar 2011, 09:04

danas je operacija pa cemo sutra-prekosutra sigurno imati vise informacija u kakvom je stanju, sve je moguce, i da ne bude nista opasno, i da je skroz lose, tako da nam ostaje samo da cekamo sta ce reci doktori.

fontas je izgleda prebacen u prvi tim do kraja sezoen pa ce imati vremena da se dokazuje, i nadam se da ce dostojno zamijeniti sjajnog Abidala.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 mar 2011, 09:57

Romariooo je napisao/la:danas je operacija pa cemo sutra-prekosutra sigurno imati vise informacija u kakvom je stanju, sve je moguce, i da ne bude nista opasno, i da je skroz lose, tako da nam ostaje samo da cekamo sta ce reci doktori.

fontas je izgleda prebacen u prvi tim do kraja sezoen pa ce imati vremena da se dokazuje, i nadam se da ce dostojno zamijeniti sjajnog Abidala.
Bas nas krenuili ti pehovi s odbranom. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 mar 2011, 11:11

raduje me promocija Fontasa u prvi tim, sad nam je odbrana najbolniji dio ekipe, Abidal bolestan, Puyol povrijedjen, Milito nikakav, samo da uzguramo nekako ovu sezonu, sad bi nam spas bio da se oporavi Pujol i da bude zajedno s Pikeom zdrav do kraja sezone.

na ljeto ce biti dosta promjena u odbrani sigurno, valja nam se pojacati dobro, milito odlazi, puyol vec duboko u godinama, abidal ko zna sta ce biti, maxwel isto vrlo lako moze otici, Dani Alves jos uvijek nije potpisao produzenje ugovora, tako da ce biti svega i svacega tu, moramo dovesti kvalitetne igrace sta kostaju da kostaju, po mogucnosti da su mladi, jer proteklih sezona cetvorka alves, puyol, pike, abidal bili su kao beton, valja to sad nastaviti s drugim imenima, al bice tesko. Da je Abidal tu ja se ne bi brinuo, al ovako sad i bez njega, bice zahebano
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 mar 2011, 11:54

Ako se sjecate - odavno ja govorim da nam je odbrana najtanji dio tima. Sad skripi pravo. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 17 mar 2011, 12:22

Pa Puyol je navodno trebao biti spreman za Arsenal ??? Sta je sa njim ?

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 17 mar 2011, 13:43

Ma sve je to sad manje važno, rezultati i to. Bar za ovu sezonu, samo nek Abi bude dobro, titula ce biti uvjek a ovakav igrac se teško nalazi :roll:
Sretno Abidal :´(

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 17 mar 2011, 14:13

Da krenem od pocetka,prvo trebamo danas svi biti uz Abidala da ako Bog da sve prodje dobro na operaciji i da mu postoperativni period ne bude prenaporan i da ne bude nikakvih komplikacija,on je mentalno i fizicki izuzetno jak i to ce mu sigurno pomoci da prebrodi ovu prokletu bolest...Smatram da ce ova situacija jos vise ujediniti nasu ekipu i da ce u cast Abidalu svaku narednu utakmicu igrati sa jos vecom zeljom da pobijede i da tu pobjedu posvete njemu....Sto se tice trenutne situacije u nasoj odbrani dosta je zabrinjavajuca pogotovo jer se ne zna koliko ce dugo trajati Puyolov oporavak,ali se nadam da ce Pep pronaci idealno rjesenje i da cemo nekako izgurati do kraja sezone sa onim sto imamo trenutno na raspolaganju i da ce nam dragi Bog pomoci u tome kao i to da ce nas sreca posluziti u odlucujucim trenucima...Sto se tice ostatka ekipe nadam se da ce ona petorica :Messi,Alves,Maxwell,Dani i Pedro ipak zaigrati protiv Getafea...Kod Pedra je situacija malo ozbiljnija,ali vjerujem da ce se uskoro oporaviti jer nam je zaista mnogo potreban kad Messija i Villu ne ide..Isto tako smatram da bi se trebala konacno rijesiti situacija oko Danijevog ugovora jer ovo vise ovako ne moze ide na stetu i njega a i cijele ekipe jer koliko god oni u upravi govorili da to nije tako svi znamo da se stvaraju tenzije kad ne ide sve kako treba...Takodjer mislim da bi Pep trebao popricati u globalu sa svojim igracima da se prilike koje stvaraju pred golom ne propustaju tako olako jer ta nepreciznost u samoj zavrsnici nas je vec nekoliko puta kostala rezultata(Sevilla itd...),a u narednom periodu ne smijemo sebi dopustati luksuz da fulamo neke 100%-tne prilike kao sto je to bio slucaj do danas....
Nadam se da nas u petak kad bude zdrijeb za ligu prvaka nece zapasti Real Madrid vec u cetvrtini kao sto ni Messi to ne zeli jer mislim da nije dovoljno dobro imati toliko klasika za kratko vrijeme vec su nam dovoljna ona 2...
Sto se tice narednog protivnika u Primeri mislim da ne bi trebali imati problema i da to trebamo rutinski odraditi pogotovo jer nasi trebaju biti motivisani zbog Abidala da njemu posvete tu pobjedu,ali iskreno receno naredni period nam je izuzetno tezak i ako prezivimo sva ova desavanja koja su nas nazalost zadesila(prvenstveno oko Abidala i novonastale rupe u odbrani)mozemo biti sigurni da cemo osvojiti barem 2 titule ove sezone,ja licno bih se rado odrekao Copa Del Rey pod uslovom da osvojimo Ligu Prvaka i Primeru...Liga prvaka je san,ali znam da oni to mogu,sto se tice Primere nje se isto tako ne bih odrekao jer smo ulozili previse truda,znoja,napora i zivaca i smatram da smo i vise nego zasluzili da je osvojimo vec samom svojom igrom a potom i rezultatima...Slazem se sa Messijem kad kaze da duel na Santiago Bernabeu nece odluciti Ligu jer i prije i poslije te utakmice imamo zeznute susrete,a i bez obzira na to u svakoj utakmici se moze desiti da pobjegne koji bod,tako da mislim da ce ova borba za Primeru do kraja biti neizvjesna,ali znam da ce nasi momci dati sve od sebe da na kraju podignemo pehar...Isto tako smatram da je gest koji su sinoc u vezi Abidala napravili igraci Reala i Lyona jako pohvalan i da im se trebamo zahvaliti na tom znaku paznje,a ni navijaci nisu bili nista manje dobri...
Sto se tice ostalih pojacanja smatram da bi bilo jako pozeljno dovesti Nilmara jer smatram da bi taj momak mogao dobro da se uklopi u nas sistem igre,a dobro bi nam dosao u situacijama kada recimo Pedro ili neki drugi napadac ne moze da igra i slicno...Isto tako samo da se osvrnem na one spekulacije u vezi Cadena Cope za doping i da kazem kako je to zaista sramotno sta se radi u Madridu kako bi se destabilizovala Barca,ali smo jos jednom pokazali da smo jaci od svega i svih i da nam nikakve urote ne mogu nastetiti,koliko god oni bili ljubomorni na nas,jednostavno smo prevelika sila i u fudbalskom i u bilo kojem drugom smislu za njih. 8-)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 mar 2011, 14:59

Koliko smo mi normalniji navijaci tek vidim ova dva dana. Mi se ovdje molimo Bogu i pisemo postove za jednu veliku ljudsku i fudbalsku velicinu - naseg Abija a tamo na njihovom djelu nam se upucuje more psovki i pokusaja ponizavanja nas kojima u ovim danima nije sve LP i PL. Mi smo ljudski pokusali da cestitamo na podrsci na njihovom stadionu za Abija i cestitali smo na velikoj pobjedi Reala a oni su se bas onako "na prvu" docekali da nas izvrijedzaju i popljuju. Zaneseni pobjedom ne razumiju da smo mi zateceni u necemu sto izlazi van okvira fudbalskog rivaliteta. Doduse i na nasem djelu su se javili ljudi poput los blankosa, Brnje i takodze izrazili zelju za brz oporavak i hvala im na tome, ali nekako nemogu da shvate da bi prvi ja da se onako sto desilo Ikeru na majici nosio napisano ANIMO IKER. Nedaj Boze bolesti nikom i Boze zdravlja svakom. pozz

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 mar 2011, 15:07

Portillo je napisao/la:slika
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 17 mar 2011, 15:27

"Dva člana UEFA-e danas su "provjerili" nekoliko igrača Barcelone,nakon što su se pojavile neke informacije o korištenju dopinga." Baš me interesuje ćime su pucaju da bi se mogli onako tačno dodavat' :lol: :lol:
Don't hate what you don't understand.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 mar 2011, 16:45

Odličan video kao podrška Ericu u najvećoj utakmici života.

Kako ga ne voljeti?
[youtube][/youtube]

Još bih da pohvalim igrače Lyona i Reala na odličnom gestu sinoć. Svaka čast.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 17 mar 2011, 16:50

jel bio operisan ?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 mar 2011, 16:52

Giallorossi je napisao/la:jel bio operisan ?

Operacija je u toku. Počeli su 16:00, predviđena je operacija od sat i pol.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 17 mar 2011, 18:46

Nadam se da će sve biti u najboljem redu, te da će Eric biti kao i prije. Osvrnuo bih se i na lijep gest igrača Reala i Liona, stvarno su me pozitivno iznenadili. ;)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

The Punisher92
Kontakt:

Post Postao/la The Punisher92 » 17 mar 2011, 19:33

Zna li se u kakvom je Abi stanju nakon operacije,ako je ikako i zavrsena :?:
Eric Abidal!!!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 17 mar 2011, 19:39

The Punisher92 je napisao/la:Zna li se u kakvom je Abi stanju nakon operacije,ako je ikako i zavrsena :?:
Zvanične informacije o tome kako je protekla Abidalova operacija klub će objaviti oko 21h.
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

The Punisher92
Kontakt:

Post Postao/la The Punisher92 » 17 mar 2011, 19:54

Ad0 je napisao/la:
The Punisher92 je napisao/la:Zna li se u kakvom je Abi stanju nakon operacije,ako je ikako i zavrsena :?:
Zvanične informacije o tome kako je protekla Abidalova operacija klub će objaviti oko 21h.
Hvala jarane,samo da sve bude ok...
Eric Abidal!!!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 17 mar 2011, 21:14

Ima li vijesti o Abidalu ?
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: MisterGuardiola i 3 gosta.