+1
Oni kontaju mi Afrika sa strujom.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To isto vazi za raju iz BiH koji ne mogu podnijeti dijasporase koji su uspijeli vani. Nisu svi robovi i guzo peraci
Rade poslove koje Svabo ili Sved nece ni u snu. Postujem dijasporce koji su stvorili svoj biznis i lopatom uzimaju pare
Nisam vidio da si sr.ao o smecu kad si bio u Parizu.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 22:16Bio sam u Parizu, previse prljavstine, nisam jos u New Yorku ali planiram definitivno kad se uzme pasos.![]()
Stakori na svakom koraku.harden je napisao/la: ↑23 dec 2023, 00:23Nisam vidio da si sr.ao o smecu kad si bio u Parizu.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 22:16Bio sam u Parizu, previse prljavstine, nisam jos u New Yorku ali planiram definitivno kad se uzme pasos.![]()
Ocekujem da sere.s po Americi zbog rupa kad budes u NY.
Rade oni koji bi to i dole radili. Ko je sposoban u BiH bice i vani.
Naravno, ja sam svakih 10 dana najmanje 3 dana u EU Mađarska, Poljska, Italija, Austrija, Njemacka, Holandija u nekoj od tih zemalja.
I rupe, al gdje ces reci da u Americi ima rupa.
Za takve ljude nigdje nema zime. Mislim da je i bolje da takvi ljudi ne idu vaniWanderson je napisao/la: ↑23 dec 2023, 00:36Naravno, ja sam svakih 10 dana najmanje 3 dana u EU Mađarska, Poljska, Italija, Austrija, Njemacka, Holandija u nekoj od tih zemalja.
Sva rodbina mi je gore, brat mi ima firmu ovu godinu zavrsio sa 1.200.000€ fakturisanih, 5 radnika, amidzic je gigant u Vestfaliji, ima 27 stanova izdatih, vecu firmu. Svi oni su prije rata ili u ratu otisli gore.
90% takvih se odlicno snaslo, isto tako 90% ovih novih zive kao robovi, ali bukvalno.
Danas dobar majstor (bilo cega) koji zeli raditi i ima kakvu takvu ideju, zivi bolje u BiH nego u Njemackoj.
Ima to po nekim cetvrtima. Al brate NYC je samo takav grad, mozda mi je i naj grad sto sam bio. Isto vazi za Chicago, ovo mislim na centar gradaTekashi je napisao/la: ↑23 dec 2023, 00:23Stakori na svakom koraku.harden je napisao/la: ↑23 dec 2023, 00:23Nisam vidio da si sr.ao o smecu kad si bio u Parizu.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 22:16Bio sam u Parizu, previse prljavstine, nisam jos u New Yorku ali planiram definitivno kad se uzme pasos.![]()
Ocekujem da sere.s po Americi zbog rupa kad budes u NY.
Dobar je Chicago, samo zimi vjetar je*e... onaj ledeni vjetar kad puhne! Stipa za obraze.
Sta kaze ta "the migrants are costing New York a lot more money". A bili su protiv zida (dok ih nije strefilo)
We need more cats
Jbo stakore. Gledaj ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.