2021
A 2020e u ovo doba od novembra do januara, snijeg napado pa s drstvom u vikendicu. Top vikendica po snijegu, to sam prvi put
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
2021
Ma da, pljuj bosnu na svakom koraku, a prvi dan godisnjeg sjedaj u auto i za bosnu i do zadnjeg dana godisnjeg neces da ides nazad. Zali Boze normalnih ljudi koji su otisli vani ali se i dalje ponose mjestom odakle su zapravo. Najlakse je svoje apsolutno sve popljuvat, i sta treba i sta ne treba. Zamisli hej samo u bosni ima rupa, svuda ostalo je tepih
Pa dobro si onda, friško ti je sjećanje na snijeg.
Ma top realno, po gradu se nista i ne desava, mrak u 4 sata, raja po kucama. Ambijent je vikendica i na planini (ono jos bolje sto mrak brzo padne), dobre rakije, gulas stavis 4-5 sati da lagano tinja, vas nekoliko muzika, meza i deri.scholsey je napisao/la: ↑22 dec 2023, 20:38Pa dobro si onda, friško ti je sjećanje na snijeg.![]()
Ma planina i vikendica su za ovo doba zakon. Mi ćemo poslije Božića lagano sa društvom.. planiram jedino sići do grada ako/kad šta zafali. Inače ne mičem nigdje do kraja godišnjeg.
Ne bih se vala laktao po onim javnim dočecima za dukat.
Ono lizing ilitiga pušing-varijanta, ima i toga, u pravu si
Ih brate moj. I božićnica i nekakav bonus pozitivnog poslovanja firme. Dao Bog da je svaki mjesec decembar.scholsey je napisao/la: ↑22 dec 2023, 15:26E gleaj ti prodane duše. Klepio božićnicu pa sad na kolektivnom došao da provociraš uvaženu forumsku ulemu, a? Joj joj.. stari munafiče.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 dec 2023, 14:27Pridruzujem se pitanju i dodao bih ako može definicija pravog i krivog vjernika (bilo koje vjere)![]()
Ljuuuubi ga brat!
Bio sam u Parizu, previse prljavstine, nisam jos u New Yorku ali planiram definitivno kad se uzme pasos.harden je napisao/la: ↑22 dec 2023, 19:38Haj skokni do NYa da vidis rupe, haj u London, Pariz... Toliko svijeta ti se na Gradisku ogranicio.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 18:29Ulazim kod Gradiske u Bejha na granicu, kontrola policija, das pasos, stoji dalje drugi policajac i navodi ljude da idu lijevo malo da ne bi nagazio na rupu i odvalio tocak![]()
![]()
Sviju mi znaci na samom ulazu u drzavu, nema 5 metara od granice, rupendaca metar promjera, koja smo mi sirotinja jeebte dan![]()
Ja otputovao u nedjelju 10.12 vratio se u ponedjeljak 18.12... nigdje nikakvog cekanja, milina
Fadil je stvorio proizvodnju Gradacca gdje danas imas vise fabrika koje su lideri na trzistu u svom poslu.Marsal je napisao/la: ↑22 dec 2023, 17:08
Stekne se utisak da se priča o Warrenu Buffetu, a ne o seoskoj varalici koja je osuđena na kaznu zatvora zbog namjerne nabavke loših respiratora na kojima su umrle stotine ljudi za vrijeme najveće pandemije još od španske gripe.
Ma daj, nije moguće.. ja naučio na forumu da nas ustvari ne podnose, i da se mi gore moramo odreći svega kako bi robovali Švabama i ostalim zlim kolonizatorima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 dec 2023, 22:14
Ih brate moj. I božićnica i nekakav bonus pozitivnog poslovanja firme. Dao Bog da je svaki mjesec decembar.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 7 gostiju.