English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Goldbridge je najrealniji i najstručniji lik koji se bavi ovim stvarima u Britaniji. Najviše kritika daje na račun Uniteda. Ostale ne štedi puno.
Inače on mnogo gotivi Darwina i žali za Gakpom.
Bukvalno svaku utakmicu gledam uz njega.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- JayCatwright
- Kontakt:
Ima znanja dečkoAlanSmith14 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 21:12Goldbridge je najrealniji i najstručniji lik koji se bavi ovim stvarima Britaniji. Najviše kritika daje na račun Uniteda. Ostale ne štedi puno.

Bez zezanja, pratim mu postove na twitteru, ima znanja samo nekad i previše nazor nastoji biti objektivan
Dobar je Goldbridge, i ja ga pratim. Vrlo je objektivan, samo što ljudi ne znaju razlučiti kada je ozbiljan a kada se zeza. Plus što je fudbalski Twitter deponija obična pa obrće stvari i teze kako stigne.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Brate dragi ovi parmaci iz Sheffielda za 17 minuta haman 4 penala napravili 

Ma dobro ne mora nužno prštati od prilika, ali i čvrste utakmice sa kvalitetnim ekipama budu dobre i zanimljive za pratiti. Arsenal i Liverpool vjerovatno u ovom vijeku nisu odigrali dosadnu utakmicu (da je ra Artetitis sa nama vjerovatno bi nam znao izvući neku dosadnu utakmicu, lijepa prilika da se prisjetimo legende

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nisam pomenuti, ali evo onako iz glave sezona 15/16 na Emiratima 0-0 vjerovatno najbolja 0-0 utakmica koju sam gledao u životu, more prilika obje ekipe se isfulale, bio početak prvenstva 3-4 kolo čini mi se, mi pravo dobro počeli prvenstvo, da bi nakon tog rezultata krenuli stvari ka gorem, a Arsenal se haman borio za titulu sa Lesterom.Arvid je napisao/la: ↑22 dec 2023, 21:20Ma dobro ne mora nužno prštati od prilika, ali i čvrste utakmice sa kvalitetnim ekipama budu dobre i zanimljive za pratiti. Arsenal i Liverpool vjerovatno u ovom vijeku nisu odigrali dosadnu utakmicu (da je ra Artetitis sa nama vjerovatno bi nam znao izvući neku dosadnu utakmicu, lijepa prilika da se prisjetimo legende), pa nadam se da će biti tako i sutra.
- bavariapivo
- Kontakt:
Čudi me samo da prvi nije priznat…JayCatwright je napisao/la: ↑22 dec 2023, 21:18Brate dragi ovi parmaci iz Sheffielda za 17 minuta haman 4 penala napravili![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Jedina ekipa kojoj ovakve penale sviraju je City, čak 2 ili 3 ove sezone. Nisam iskreno vidio da se ostalima ovo svira.bavariapivo je napisao/la: ↑22 dec 2023, 21:27JayCatwright je napisao/la: ↑22 dec 2023, 21:18Brate dragi ovi parmaci iz Sheffielda za 17 minuta haman 4 penala napravili![]()
Čudi me samo da prvi nije priznat…
Ja tu utakmicu pamtim po tada mlađanom Joe Gomezu koji je došao kao perspektivni štoper i desni bek, a silom prilika je morao igrati lijevog beka i tad je odradio vrhunski posao kad je uspio da neutrališe Alexisa Sancheza.JayCatwright je napisao/la: ↑22 dec 2023, 21:23Nisam pomenuti, ali evo onako iz glave sezona 15/16 na Emiratima 0-0 vjerovatno najbolja 0-0 utakmica koju sam gledao u životu, more prilika obje ekipe se isfulale, bio početak prvenstva 3-4 kolo čini mi se, mi pravo dobro počeli prvenstvo, da bi nakon tog rezultata krenuli stvari ka gorem, a Arsenal se haman borio za titulu sa Lesterom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Jup. Tu sezonu počeo kao lijevi bek, čak u prvom kolu imao asistenciju za Coutinhov ''klasični'' gol sa 30 metara protiv Stokea nekad pred kraj utakmice.Fuerza je napisao/la: ↑22 dec 2023, 21:50Ja tu utakmicu pamtim po tada mlađanom Joe Gomezu koji je došao kao perspektivni štoper i desni bek, a silom prilika je morao igrati lijevog beka i tad je odradio vrhunski posao kad je uspio da neutrališe Alexisa Sancheza.JayCatwright je napisao/la: ↑22 dec 2023, 21:23Nisam pomenuti, ali evo onako iz glave sezona 15/16 na Emiratima 0-0 vjerovatno najbolja 0-0 utakmica koju sam gledao u životu, more prilika obje ekipe se isfulale, bio početak prvenstva 3-4 kolo čini mi se, mi pravo dobro počeli prvenstvo, da bi nakon tog rezultata krenuli stvari ka gorem, a Arsenal se haman borio za titulu sa Lesterom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zar mogu gledati ovakve situacije na VARu obzirom da je isla nova akcija ?
- bavariapivo
- Kontakt:
Očigledno da nekom smeta Aston Villa
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Samo ako je lopta napustila igru ne mogu, preglupo pravilo al etoJayCatwright je napisao/la: ↑22 dec 2023, 22:19Zar mogu gledati ovakve situacije na VARu obzirom da je isla nova akcija ?
Rođen s tobom da budem
- JayCatwright
- Kontakt:
Uh, zabi im ga njihov bivši igrač jbt. 

Ode cs, ljepota
-
- Kontakt:
Jašta je hahaha.JayCatwright je napisao/la: ↑22 dec 2023, 22:19Zar mogu gledati ovakve situacije na VARu obzirom da je isla nova akcija ?
Trpaj Sheffield.

Što ti je fudbal, najbolji domaćin protiv najlošijeg gosta i rezultat 0 1.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zrinjski naceo Aston Villu
Sheffield ce ih zavrsiti
Arsenal prvi
Haha mokes
Sheffield ce ih zavrsiti
Arsenal prvi
Haha mokes
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 dec 2023, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- JayCatwright
- Kontakt:
Desgracia na Villa Parku.
Zamisži da Arsenal igra i da se stvari ovakvo odvijaju. Sve bi nas potresla desgracia
Zamisži da Arsenal igra i da se stvari ovakvo odvijaju. Sve bi nas potresla desgracia

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.