Bolje uzmi jlab, dobijes i noise-cancelling za malo skuplje.
Neki dan sam uzeo jbl endurance peak 3, i vratio. Sra.nje obicno
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bolje uzmi jlab, dobijes i noise-cancelling za malo skuplje.
Viđao sam ih u UniExpertu.
Porediti strucnost i kompetencije navedene dvije osobe, su takve da bi Fadil u nezavisnom izboru oduvao Nerku Trenerku. Najveca Fadilova greska koja se dogodila i koja mu je dosla glave su upravo ti respiratori i sa koje se kod svijeta nikad nece oprati. Druga stvar je sto u pozadini i on tu zrtveno jagnje, zbog pozicije i svega, a da su pravi i stvarni nalogodavci istog prosli neopazeni u navedenom slucaju.Marsal je napisao/la: ↑22 dec 2023, 17:08
Stekne se utisak da se priča o Warrenu Buffetu, a ne o seoskoj varalici koja je osuđena na kaznu zatvora zbog namjerne nabavke loših respiratora na kojima su umrle stotine ljudi za vrijeme najveće pandemije još od španske gripe.
Ima rupa i po Njemačkoj, ne seri previše.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 18:29Ulazim kod Gradiske u Bejha na granicu, kontrola policija, das pasos, stoji dalje drugi policajac i navodi ljude da idu lijevo malo da ne bi nagazio na rupu i odvalio tocak![]()
![]()
Sviju mi znaci na samom ulazu u drzavu, nema 5 metara od granice, rupendaca metar promjera, koja smo mi sirotinja jeebte dan![]()
Doso @numan da zapaza negativne stvari, ne da se najede pite, i ode malo vikendica k'o insan. Sad snijeg lagano nalozis u vikendici i stavis gulasarmando je napisao/la: ↑22 dec 2023, 18:56Ima rupa i po Njemačkoj, ne seri previše.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 18:29Ulazim kod Gradiske u Bejha na granicu, kontrola policija, das pasos, stoji dalje drugi policajac i navodi ljude da idu lijevo malo da ne bi nagazio na rupu i odvalio tocak![]()
![]()
Sviju mi znaci na samom ulazu u drzavu, nema 5 metara od granice, rupendaca metar promjera, koja smo mi sirotinja jeebte dan![]()
Gore je od Zagreba do Broda ići desnom trakom nego sve rupe po "Bejha".
Valja rodbini pokazati auto rođo
Haj skokni do NYa da vidis rupe, haj u London, Pariz... Toliko svijeta ti se na Gradisku ogranicio.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 18:29Ulazim kod Gradiske u Bejha na granicu, kontrola policija, das pasos, stoji dalje drugi policajac i navodi ljude da idu lijevo malo da ne bi nagazio na rupu i odvalio tocak![]()
![]()
Skup aviom za praznike, kantic mu nije mogao izbjec.
Ja mislim da ovdje u Americi po midwestu ima vise rupa neg po BiH.harden je napisao/la: ↑22 dec 2023, 19:38Haj skokni do NYa da vidis rupe, haj u London, Pariz... Toliko svijeta ti se na Gradisku ogranicio.numanumaye22 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 18:29Ulazim kod Gradiske u Bejha na granicu, kontrola policija, das pasos, stoji dalje drugi policajac i navodi ljude da idu lijevo malo da ne bi nagazio na rupu i odvalio tocak![]()
![]()
Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika nastupiće u najluđoj novogodišnjoj noći na Trgu ispred Skupštine grada Beograda.
bila u zadrugu sad na žurku, pale joj tarife. a bilo kam u finom raspoloženju da budešBazinga12345 je napisao/la: ↑22 dec 2023, 20:01Idemo u Beograd na doček![]()
Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika nastupiće u najluđoj novogodišnjoj noći na Trgu ispred Skupštine grada Beograda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.