edit: shit, mislio sam da se radi o sjedećoj odbojci

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
BHF isto duduci majke mi. Samo sute i gledaju odakle je vedro.
Jedino sto znaju ubaciti u teren 10 baklji i skandirati savez napoljeDavidoffgold je napisao/la: ↑01 dec 2023, 13:18BHF isto duduci majke mi. Samo sute i gledaju odakle je vedro.
Zaboravio si onu "Bosna je sampionredbull93 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:12Jedino sto znaju ubaciti u teren 10 baklji i skandirati savez napoljeDavidoffgold je napisao/la: ↑01 dec 2023, 13:18BHF isto duduci majke mi. Samo sute i gledaju odakle je vedro.![]()
Brani li vam ko da sta vi preuzmete ili je najlakse iza tastature biti i kuckati ?Davidoffgold je napisao/la: ↑01 dec 2023, 21:05Zaboravio si onu "Bosna je sampionredbull93 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 20:12Jedino sto znaju ubaciti u teren 10 baklji i skandirati savez napoljeDavidoffgold je napisao/la: ↑01 dec 2023, 13:18
BHF isto duduci majke mi. Samo sute i gledaju odakle je vedro.![]()
"
Jel stvarno mislis da neko samostalno moze nesto da pokrene ? Zar ne mislis da je to dio odgovornosti navijackih grupa BiH a samim time i BHFa ?johntravolta123 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:12Brani li vam ko da sta vi preuzmete ili je najlakse iza tastature biti i kuckati ?
Kuckajte i dalje...
![]()
To je pitanje svih nas !Davidoffgold je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:16Jel stvarno mislis da neko samostalno moze nesto da pokrene ? Zar ne mislis da je to dio odgovornosti navijackih grupa BiH a samim time i BHFa ?johntravolta123 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:12Brani li vam ko da sta vi preuzmete ili je najlakse iza tastature biti i kuckati ?
Kuckajte i dalje...
![]()
Drug ja ne podbadam, ja govorim cinjenice. To sto tebi te cinjenice ne odgovaraju ja tu nista ne mogu. Evo pitanja za tebe korektna.johntravolta123 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:55To je pitanje svih nas !Davidoffgold je napisao/la: ↑02 dec 2023, 18:16Jel stvarno mislis da neko samostalno moze nesto da pokrene ? Zar ne mislis da je to dio odgovornosti navijackih grupa BiH a samim time i BHFa ?johntravolta123 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:12
Brani li vam ko da sta vi preuzmete ili je najlakse iza tastature biti i kuckati ?
Kuckajte i dalje...
![]()
Vidim znas podbadat a za drugo nesto znas se izvuci...
Gdje su te silne grupe po fb koje su brojale 50 000 ljudi na protestima ?
Pojavila se 2 covjeka iz te grupe i BHF ...
Tako da , najlakse je tipkati a da neko drugi potura svoja ledja.
Ovdje se pisalo aj odkud prekid u Vaduzu igramo dobro vodimo 0-2 Lihtejstajn...
Zato što SNSD zlotvore boli briga za to, miran protest neće ništa donijeti. Morao bi silom a onda bi se pozivali na ugroženost, to oni rade jer sam ja Srbin i sl.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, denza, jasmin10, Sveti i 54 gosta.