Mujkanovic ostaje plus i Sisoje ulazi opet u klub,tako da nije nikakvo rasulo sigurno,al mora se proci.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 dec 2023, 12:55Da, Zeljkan je cak i bolji bio u toj utakmici. Zabi dijete go koji nece vise nikad u zivotu i to je to. Plus, Sloboda je sad u ogromnim problemima. Koliko sam shvatio, nekakav puc su imali u klub, otjerali onog Mujkanovica, uletili nekakvi likovi koji veze nemaju, svasta se desava. Ne treba potcjenjivati, ali nemoj ni da ih dizemo previse.jurisicduska je napisao/la: ↑21 dec 2023, 12:37Dajte ba nerealni ste, dobili mrtvog želju 1:0 šutem sa 45 metara našeg igrača. Mi ćemo proći kroz njih
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pozitivne vibracije u i oko FK Sarajevo: Senijad Ibričić odgovorio Hordama zla
Sinoć su Horde zla objavile saopštenje u vrlo pozitivnom tonu, ističući pohvale za Senijada Ibričića i Simona Rožmana. Sportski direktor tima s Koševa sada je odgovorio putem Instagrama pripadnicima najvatrenije navijačke grupe FK Sarajevo.

Sinoć su Horde zla objavile saopštenje u vrlo pozitivnom tonu, ističući pohvale za Senijada Ibričića i Simona Rožmana. Sportski direktor tima s Koševa sada je odgovorio putem Instagrama pripadnicima najvatrenije navijačke grupe FK Sarajevo.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Ako ostanu u tom sastavu turbulentno je kod njih pravoMortemHz je napisao/la: ↑21 dec 2023, 12:26Sloboda je jača od par ekipa iz Premijer Lige BiH i nema revanša na Koševu, neće ovo biti lako.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 12:24Sloboda je uvijek nagazna mina,nisam ni ocekivao da ce nas lagan zapast protivnik.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ebo vas sloboda sta ima bit nezgodno...prolaz u izmiksanom sastavu
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ma kakva Sloboda. Ispočetka ih držao hype pa igrali super.. sad su realno možda bolji od malenih i Zvijezde.
Još top teren.. lagano ćemo proći.
Još top teren.. lagano ćemo proći.
The saddest thing in life is wasted talent.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sobzirom kako igramo u gostima, i famos je opasan
-
- Kontakt:
Realno ovaj zrijeb nije posten. Zrinjski i Borac igraju kuci a mi moramo u goste. Ali sta je tu je, igrat se mora. Ako nista bice dobra tekma i pun stadion
Samo pozitiva i strpljenje i povjerenje. Bice sve dobro abd ne moze preko noci. Puna podrska Mirvicu i strucnom stabu.. Zajedno smo Sarajvo! 

Ko svaki zrijeb, nekad si donji, nekad gornjiTatamata1946 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 14:40Realno ovaj zrijeb nije posten. Zrinjski i Borac igraju kuci a mi moramo u goste. Ali sta je tu je, igrat se mora. Ako nista bice dobra tekma i pun stadion
Ma kakva Sloboda, samo shvatimo utakmicu kao da je pripremna i nema problema, tu smo neprikosnoveni. 

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kako piše Planet nogomet, Menalo je velika želja Simona Rožmana, trenera FK Sarajevo.
Slovenski trener je sarađivao sa Menalom u Rijeci, kada je Menalo igrao jako dobro pod palicom trenutnog trenera Bordo tima.
Ipak, osim interesa Sarajeva, isti medij se poziva na Nogomaniu koja piše da bi Menalo mogao potpisati i za Celje u Sloveniji.
Naime, Celje ove sezone vodi nekadašnji trener Dinamo Zagreba, Damir Krznar koji jako dobro poznaje kvalitete Menala.
Slovenski trener je sarađivao sa Menalom u Rijeci, kada je Menalo igrao jako dobro pod palicom trenutnog trenera Bordo tima.
Ipak, osim interesa Sarajeva, isti medij se poziva na Nogomaniu koja piše da bi Menalo mogao potpisati i za Celje u Sloveniji.
Naime, Celje ove sezone vodi nekadašnji trener Dinamo Zagreba, Damir Krznar koji jako dobro poznaje kvalitete Menala.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mislim da mu možemo dati veću platu od SlovenacaAduka87 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 16:13Kako piše Planet nogomet, Menalo je velika želja Simona Rožmana, trenera FK Sarajevo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Celje je mnogo bolji izbor za njega u ovom trenutku, jedino ako ponudimo dosta veću platu kao što kažeš.Surreal je napisao/la: ↑21 dec 2023, 16:17Mislim da mu možemo dati veću platu od SlovenacaAduka87 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 16:13Kako piše Planet nogomet, Menalo je velika želja Simona Rožmana, trenera FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Revanš na Hasetu.boki86 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 14:55Ko svaki zrijeb, nekad si donji, nekad gornjiTatamata1946 je napisao/la: ↑21 dec 2023, 14:40Realno ovaj zrijeb nije posten. Zrinjski i Borac igraju kuci a mi moramo u goste. Ali sta je tu je, igrat se mora. Ako nista bice dobra tekma i pun stadion

Inače mi Menalo nit' smrdi nit' miriše i mislim da se za njegovu platu može i mlađi i bolji naći al' sad vidjeh da je u Rijeci pod Rožmanom na 36 utakmica imao skoro isti učinak kao u Dinamu za 3 puta više utakmica. Vjerovatno se kontaju.
Valjda veza preko Rožmana prevagne, ali ako će doći onda se nadam da će Ziljkić otići. Nema smisla imati tri lijeva krila u ekipi sa velikom platom, istina da je Celje daleko bolja opcija od nas, igrač ima mir, nema pritiska i psovki, nisu toksična sredina kao mi. Još je liga bolja neće moliti Boga pred gostovanje Igmanu, Slogi, Zvijezdi da će se vratiti sa povredom ili da ga Kazlagić psihički uništi. Sve u svemu nadam se da će doći ali.
P.S Dal dva gola i asistencija
P.S Dal dva gola i asistencija
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ja mislim da bi prekucao našu ligu. Fantastičan u Rijeci i bio je jedno od najbolji pojedinaca pod Petevom u repci.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Tri kluba iz BiH (ukljucujuci nas) su ga kontaktirala i zele ga dovesti. Licno mislim da ce gledati da izbjegne nasu ligu, kao i vecina.
Bas danas na klixu procitah, Rendulic kaze htio da dovede nekog igraca, na kraju covjek izabrao Slaven Belupo umjesto Zrinjskog koji igra KL i pretpostavljam u stanju je dati dosta jacu ponudu nego Slaven. To je realnost. Nece ljudi u nastimanu ligu da igraju po kaljuzama i selima, moras se bas isprsiti s parama da nekoga privolis.
Bas danas na klixu procitah, Rendulic kaze htio da dovede nekog igraca, na kraju covjek izabrao Slaven Belupo umjesto Zrinjskog koji igra KL i pretpostavljam u stanju je dati dosta jacu ponudu nego Slaven. To je realnost. Nece ljudi u nastimanu ligu da igraju po kaljuzama i selima, moras se bas isprsiti s parama da nekoga privolis.
Zatvorski cuvar i trener pjetlica
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.